Ambient on/off

DexterMKD-јас си продолжувам да свиркам

58 Day 1,228, 05:19 Republic of Macedonia (FYROM)

И уште една статија посветена на најголемиот "мулташ" DexterMKD http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4306269 (нормално на негова молба).
Кога ние,е-Македонците,ќе разбереме едно нешто.На е-Македонија и се потребни играчи како него.Односно игр

read more »

Кратко и Јасно

5 Day 1,222, 05:51 Republic of Macedonia (FYROM)

До сите е-Македонки,е-Македонци и е-Македобебиња:ДОСТА ДРЕМЕТЕ ПРЕД КОМПЈУТЕР НА ИГРАВА И НА РАЗНИ ЧАТОВИ.Видете какво време е надвор.Искористете го за кафенце и прошетка.Еве заминав и Јас!
Поздрав и убаво да си поминете!
И не заборавајте:
глас и

read more »

Интервју со најсомнителниот е-Македонец во e-Republik

38 Day 1,212, 08:06 Republic of Macedonia (FYROM)

Веќе неколку дена во јавноста се зборува и се вадат најразлични листи за тоа кој е мулташ,кој колку accaunt-и има и кој ја урива нашата економија.Сакам само да напоменам дека ако некој забрзно се развива не е по автоматизам читер.Знаете какви ли чуда

read more »

Македонија VS Италија-надмудрување меѓу ЕДЕН/ПАНАМ и NWO

10 Day 1,210, 02:50 Republic of Macedonia (FYROM)

Секој момент треба да започне војната меѓу Македонија и Италија или што би се рекло Моника Белучи еве не доаѓаме :-)
Јас,а верувам и сите е-Македонци, со нетрпение ја очекувам.Веќе неколку дена кај нас се подготвува теренот за оваа војна.Почнувајки

read more »

Military Unit - МЕДЕНИ СРЦИЊА

8 Day 1,199, 05:46 Republic of Macedonia (FYROM)

И веќе е официјално.Ова се почетоците на новата воена единица МЕДЕНИ СРЦИЊА!
40 GOLD - обезбедено
20 LEVEL - 23 левел сум :-)
Military Rank - Colonel - ке биде и тоа деновиве

Име на единицата - МЕДЕНИ СРЦИЊА (за ова најмногу се измачив)

ЦЕЛ:

read more »