Ambient on/off

Chile,Macedonians are with you [El Che]

164 Day 2,064, 00:45 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Chileans

Macedonia is with you!
Not only on the battlefield, but also in helping new Chilean players.
Good luck with the new baby boom

Macedonians

Let's help our allies
Please donate food to help the future Chilean soldiers


[ … read more »

Г точка [El Che]

116 Day 2,048, 03:00 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден Македонијо,каде и да си.

Г точка - G spot
дефиниција: ерогена зона лоцирана во вагината,која кога е стимулирана води до силно сексуално возбудување,силни оргазми и женска ејакулација.

[URL=http://imageshack.us/photo/my-

read more »

From Macedonia with love [El Che]

210 Day 2,027, 11:41 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Македонија никогаш не ги заборава своите пријатели и сојузници,а не особено НАЈСТАРИТЕ И НАЈЛОЈАЛНИТЕ.

Тоа сме го покажале и докажеле безброј пати,и не само на бојното поле.

ИНДОНЕЗИЈА

[

read more »

Ова е моето...[EL CHE]

105 Day 2,021, 23:20 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Нема предавање,нема откажување...
Нема да го направиме она што најмногу го сакаат не само нашите Е-НЕПРИЈАТЕЛИ туку и нашите НЕПРИЈАТЕЛИ.

Трновит е патот до наоѓање на своето место под сонцето.

read more »

МАКЕДОНСКА АРМИЈА И НЕКА ПОЧНЕ ОГНОМЕТОТ [El Che]

68 Day 2,002, 09:19 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден Македонија,каде и да си

Колку ли успеси имаме заедно постигнато...
Сме имале и 10/10 ресурси,сме си мереле авторитет со појаки е-држави,сме ги држеле двоцевките со месеци по окупација,за 7 сати сме собирале леб за воздушен напад,масовно

read more »