Ambient on/off

SUPREME DIPLOMACY [El Che]

254 Day 2,253, 01:43 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello good erep people
Please excuse me for my bad English.

This article is about the finest diplomacy presented by Serbian MoFA.
Yesterday I read an official article by the Serbian government. If you have not yet read,you should do that.It’s

read more »

За и околу... [El Che]

99 Day 2,251, 12:40 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си!

Не знам после колку време,еве и моја статија.Конечно почнаа да се придвижуваат работите и на оваа игра и малку од малку станува пак интересно да се отепа некој дел од денот :-)

ТВО сојузот забрзано се распаѓ

read more »

ТОП 5 [El Che]

25 Day 2,126, 00:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ :-)
Односно во цел медиумски простор има само 4 статии
Оваа е дното,дефинитивно
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа :

read more »

ТОП 5 [El Che]

1 Day 2,126, 00:14 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И тоа се случи
Во топ 5 има само 4 СТАТИИ :-)
Еве ја и ПЕТТАТА,СО САМО ЕДЕН ГЛАС!!!
Играчите не спијат заради турниров,а не статии да пишуваат
Имаат попаметна работа : FIHGT,FIGHT,FIGHT...

read more »

Отчет [El Che]

62 Day 2,066, 13:50 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер Македонија,каде и да си

ОТЧЕТ = доказ за сработеното/направеното = НЕМА ПЛУКАЊЕ :-)

Акцијата за собирање сретства за помош на Чилеанскиот бејби бум беше и повеќе од успешна.
[url=http://www.erepublik.com/en/article/chile-

read more »