Ambient on/off

Who is Ronald Gipper Reagan?

22 Day 1,789, 02:46 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

English Version
Hello everybody!I think that all know who is Ronald Gipper Reagan in game.


First:The eRepublik Story of General Cartman Lee.
Listen to youTube this

read more »

Kush jane Napoleon 54,Kushtrimzz dhe Krimiko?

15 Day 1,788, 05:13 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje te gjitheve!Pakica ne loje me njohin shume mire se kush jam dhe se cili ka qene accounti im i pare kurse shumica nuk me njohin.Per here te pare jam regjistru ne kete loje qe ne daten 21 maj 2012 dhe e mbaj mend shume mire ate date dhe

read more »