Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

Shqiperia, c'esht...?

6 Day 2,426, 13:54 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Njeriu për njeriun është ujk, shqiptari për shqiptarin akoma dhe më ujk!
| Faik Konica |

... sepse varferia na ka pushtuar shpirtrat, e jo xhepat. Jemi indiferent ndaj read more »

E meta me e keqe e lojes tone... Problem ? How To Fix It :)

9 Day 2,396, 10:05 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


E meta me e keqe e lojes tone, eshte mungesa e gjykimit dhe tepria ne paragjykim. Njerezit zgjedhin te paragjykojne per gjera qe nuk i shohin, fillojne te spekulojne, te hedhin hipoteza mbi jetet e njeri-read more »

"Ndalohen propagandat politike... o.O -_-".

14 Day 2,395, 10:38 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Disa luajne me multi, disa te tjere ja marrin ne goje te tjerve per poste politike, dikush pak me i cmendur se keto te tjeret kerkon te bashkoje trojet shqiptare, ndersa ndonjeri shan tjetrin nga ca ti vije ndermend.
Keto e plot te tjera jane
read more »

RUBRIKA - "Paragjykime qe vijne nga 'llumi' dhe 'bloza' e ketij sistemi"

2 Day 2,391, 02:47 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


- Kritikojne nepermjet facebook-ut femrat qe bejne check in-e te shumta duke dale me shoqerine dhe qe flasin me meshkuj te ndryshem,read more »

Ah moj Shqipni e mjera Shqipni...

7 Day 2,390, 11:45 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Sot provova te ulesha ne nje lokal te mbipopulluar te Tiranes,por c'te shikoj...
Adoleshente qe kane obsesion celularet,cifte qe s'flasin
read more »