Ambient on/off

Ајде писатели

30 Day 2,466, 14:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не ми се пишува ич ама Плато ме тера :)
пишете каде ви треба коментар ;)

read more »

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА! (завршено)

10 Day 2,269, 14:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Што треба да направите за да учествувате?
да ми пратите порака во сандаче (за наградна игра)
Да гласате вие и вашите пријатели на линкот кој ќе ви го испратам во приватна порака.

1 место - награда (број на гласови кои сте ги донеле*3*70МКД)
прв

read more »

Во врска со новиве мисии...

8 Day 1,986, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Гласно размислување/пишување

Ми останаа некои мисии за извршување па гласно ќе ги коментирам.
Освој БХ...
За да ја направам оваа мисија во подобар и посреќен случај ќе ми требаат НАЈМАЛКУ 3 пакетчиња од по 10 чоколадца од дуплите кои ги дава на

read more »

АМАН ДЕ АМАААААН!!! (acko11)

25 Day 1,976, 07:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

До кога економијава ќе биде ваква усрана?! ДО КОГАААА!!!???
Значи нема инвестиција која се исплати. Скоро секоја инвестиција е неисплатлива и промашена.
ДАЛИ НА НЕКОЈ му е битно да се среди ова или постојано ќе ги фрустрира оние од кои на некој нач

read more »

Дневна наредба (Д.О.) и начин на функционирање (acko11)

16 Day 1,960, 11:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Едно појаснување коколу Дневната наредба (во понатаможниот текст ДО) и начинот на функционирање.

Верувам дека повеќето го знаат тоа, но ако на некого му е нејасно во следните редови ќе може да прочита.

1. ДО може да се намести како приоритет на

read more »