Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

Viva la resistance! Viva la Gotland!

Day 1,754, 16:13 by Haliflax
Viva la resistance! Viva la Gotland!


Motstånds kriget har brutit ut på Gotland!

Varenda man och kvinna från eSverige i Svenska försvars makten står upp för att befria Gotland från de Baltiska svinen. Vi är många och vi är starka. Tillsammans ska vi krossa de Baltiska svinen. Gotland är en viktig del av Sverige och kommer alltid att var en viktigt del av Sverige. Och därför måste vi ta tillbaka Gotland, för vårt foster land. Gotland ska bli vårt igen! Jag måste tacka Kain Propane för sitt hjältemod i striderna, och för sitt mod att stå upp mot Balt svinen.


Svealand gick förlorat, till Balt jävlarna. De tog oss när vi var som svagast. Direkt efter att Gotland hade tagit så blev det taget. När vi var som svagast. Men det skal inte upprepas. Vi skal ta tillbaka det. Och vad som är förlorat. Vi ska inte heller glömma Skåne eller Bohuslän. Det är också regioner som vi behöver för att vårt land ska fungera. Men vi måste attackera och försvara. Vi måste hålla fast och inte förlora några mer religioner.


De hjältar som föll i Svealand ska begravas och hedras som hjältar. De kroppar som inte kan hämtas, skal ändå hedras. Och hyllas. Vi må ha förlorat vissa delar av vårt land, men vi har inte förlorat hoppet eller viljan att slåss. Vi ska kämpa emot till sista man! Och kvinna! Vi är Svenskar och vi är stolta vikingar. Det finns ingen annan väg en seger. Ingen annan väg! Vi ska och vi måste segra!


Men vi får heller inte glömma alla andra militär förband som stred för vårt land. De som offrade sitt liv men aldrig blev uppmärksammade. Vi måste komma ihåg varenda förlorad och stupad man. Även när Balt svinen har blivit besegrade så kan vi aldrig glömma. Det här är när hela Nordens öda står på spel! Vi måste segra! För Asgard!! För Sverige!!
 

Comments

bbad
bbad Day 1,755, 14:16

dreams....

Scarpen
Scarpen Day 1,756, 04:24

Baltsvin, baltjävlar, fosterland, vikingar...

Är du en av de här härliga "patrioterna" som absolut inte är rasist eller?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.