Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Suttapaskaa?

Day 2,182, 20:53 by Majuri

Haloo eSuomi, missä mennään?Edellisen presidenttikauden päätös ja nykyisen alku ovat olleet ePeruspelaajalle jälleen todella mitäänsanomattomia. Hallinnon ulkoinen kuva vaisu, liekkö keskenään mutisevat jotain, mutta hallinnon ulkopuolisille eSuomi näyttäytyy tyhjäkäynnillä olevalta.

Mitä tulisi muuttaa?Ulkopolitiikka tulisi uudistaa kokonaan. Jokainen MPP alistaa kansanäänestykseen, kuten myös liittoumasopimus. Mielipiteeni tähän väliin, assgaardi on meille yhtä tyhjän kanssa kuin tyhjä. Sama varmasti myös muille liittolaisillemme. Pyyhitään mieluummin itse oma perse, ennenkuin alamme pyyhkimään muiden perseitä. Kavereita on hyvä olla mutta eihän niiden kanssa naimisiin tarvi mennä?

eSuomi eSuomelle, oman edun edelle aina yhteisön etu.Kuka uskaltaa aloittaa muutoksen? Tulevia presidenttiehdokkaita ja heidän mielipiteitä odotellen

 

Comments

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 2,182, 22:09

Odotin otsikon perusteella enemmän.

Majuri
Majuri Day 2,183, 03:25

Älä välitä, niin minäkin.

Cendorri
Cendorri Day 2,183, 01:48

"Ulkopolitiikka tulisi uudistaa kokonaan. Jokainen MPP alistaa kansanäänestykseen, kuten myös liittoumasopimus. Mielipiteeni tähän väliin, assgaardi on meille yhtä tyhjän kanssa kuin tyhjä. Sama varmasti myös muille liittolaisillemme. Pyyhitään mieluummin itse oma perse, ennenkuin alamme pyyhkimään muiden perseitä. Kavereita on hyvä olla mutta eihän niiden kanssa naimisiin tarvi mennä?"

Kansanäänestyksien ongelma on joskus osallistujien vähyys. Kun niitä kuitenkin ehdotat, kysyisin, montako äänestäjää pitäisi vähintään olla että tulosta voidaan pitää kelvollisena "kansan mielipiteenä"?
Esim. Seppo Koski kokeili MPP kansanäänestystä ja se oli katastrofi, muistaakseni vain noin parikymmentä pelaajaa äänesti. Vertailun vuoksi viime ek-vaaleissa (eduskunta päättää tällä hetkellä MPP:istä) äänesti 310 pelaajaa.

En usko että kansa jaksaisi kovin pitkään muutenkaan sellaista, että mediassa äänestettäisiin aina jokaisesta MPP:stä.

Majuri
Majuri Day 2,183, 03:29

Sopivalla porkkanalla kansa äänestää, eli vaikka tankkeja valtion varoista jokaista ääntä vastaan. 50% edellisvaalien äänimäärästä? Olisiko se helppo lukema tähän sinun kysymykseesi?

Kammoli
Kammoli Day 2,183, 09:55

Eli tärkeintä on, että ääniä tulee, eikä sillä ole väliä, että äänestääkö kansa arpomalla vain jotain vaihtoehtoa tähtäimenään vain äänestyspalkkion saanti? Eduskunta valitaan perehtymään ja päättämään tälläisista asioista, ja kansa valitsee eduskunnan äänestämällä omia arvojaan ja ideologioitaan vastaavia puolueita. Valitettavasti tosin tällä hetkellä todellisia vaihtoehtoja puoluekentällä on surullisen vähän.

WP Attak ja Kroisos Pennonen kirjoittivatkin jo sen verran kattavasti asiasta, että jätän tämän viestin tähän.

Majuri
Majuri Day 2,183, 14:35

Ootsä aina noin harhainen?

Kammoli
Kammoli Day 2,184, 05:49

Kyllä?

WP Attak
WP Attak Day 2,183, 05:10

Jos kansa on tyytyväinen valitsemaansa eduskuntaan niin miksi silloin tehdä kansanäänestyksiä? Eikö riitä jos kansa äänestää vain silloin kun eduskunta ei enää selkeästi edusta kansaa? Eduskuntaa ei voi irtisanoa, mutta jos sellainen on valittu niin minusta parasta olisi antaa heidän tehdä työnsä ja keskittyä kansanedustajien äänen kuulemiseen (ingame-listat/media vs. foorumi). Jos eduskunta ei toimi niin kansan tehtävä on valita parempi eduskunta. Tv: Norjalainen Kommunisti.

WP Attak
WP Attak Day 2,183, 05:11

Tähän vielä pakollinen mainos: Norjassa on tilaa mielipiteille! Ja uusille kansalaisille. Ikävä kyllä kansalaisuuksia ei vaan voi myöntää ennen kuin Asgard auttaa pienelle kansalle eduskunnan.

Cendorri
Cendorri Day 2,183, 06:54

Attak on kommunistina paljon kivempi

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 2,183, 07:35

Eli ei koskaan.

WP Attak
WP Attak Day 2,183, 07:40

Joo aika tiukassa voi olla eduskuntavaalit niin kauan kuin Asgard haastaa riitaa jokaiselle naapurille.

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 2,183, 07:46

Meillä katsos tehdääm politiikkaa.

WP Attak
WP Attak Day 2,183, 07:48

Tehtäisiinkin, mutta kun meillä tehdään kolmea tai neljää politiikkaa!

FinGhost
FinGhost Day 2,183, 06:26

Varmaan ensimmäinen kerta kun olen samaa mieltä kanssasi

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 2,183, 07:34

Joku joskus.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.