Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Stridslyckan Vänder

Day 1,844, 00:16 by Haliflax
Stridslyckan vänder.

Det här kriget har varit långt och hårt ( No pun intended ). Många har stupad och många mer har offrat nästan allt dom har för att försvara och förädla vårt foster och faderland. Vi som har stått upp mot de Baltiska trupperna och kämpat in till sista man.

Men nu har ABC upplösts, broderländernas allians finns inte längre. Nu är det tid att vi ska slå till, nu är det vår tid att ta över deras gränser. Nu är det asgardernas tid. Det är tid för oss att ta det vi från början satte mål att ta.

Enda sen vi landade i Baltikum och avfyrade det första geväret så har detta krig varit ett helvete, hela vårt land har varit under ockupation. Folks fickor har blivit utarmade, jag vet själv att många inte har nog för att köpa mat nästan. Allt har gått till vapen och stridsmaterial. Jag säger inte att kriget var ett misstag, nej. Jag säger att kriget har varit långt och hårt för alla, men vi måste komma ihåg att vi står upp för vårt fosterland. Det landet som har skapat och format dom vi är.

Men kriget fortsätter, det är ännu inte slut. Nu ska vi invadera Baltikum och göra slut på det här kriget för den sista gången. Vi skall segra och hålla det som egentligen är vårt. Vi ska ta över det som vi ville ha från första början. Vi måste segra nu, vi måste. Annars vet ingen vad som kan hända. Vi får bara hoppas att vår nya regering ser till att ge folket nog mat och vapen för att uppehålla detta krig, för vi är alla med i det här. This is no one man show. Den svenska försvarsmakten fortsätter att kämpa tappert, som de alltid har. VI skall segra! Vi skall ta vad som är vårt egentligen!!
 

Comments

Anfall
Anfall Day 1,844, 00:26

Kul att se vänstern på tårna, heja Sverige!

Etiquette
Etiquette Day 1,844, 01:06

AYE!!!!!!!!!

JeguljaM
JeguljaM Day 1,844, 01:14

Nu blir inte fader Radsoc glad

SpycakeN
SpycakeN Day 1,844, 02:06

FYI så stödjer MSAP inte anfallskrig mot andra länders ursprungsregioner, annars är det en bra artikel!

Haliflax
Haliflax Day 1,844, 02:25

Men jag skriver inte för partiets räkning eller för partiet, utan för min tidning.

lordkrall
lordkrall Day 1,844, 02:31

Tror dock grejen de försöker få fram är att det är underligt att vara medlem i ett parti som man inte har samma åsikter som.

Haliflax
Haliflax Day 1,844, 02:40

Jag har kommunistiska åsikter ja, men jag vill ju slåss för vårt fosterland, och att vårt fosterland ska segra och utöka. JAg är inte för imperialism nej, men jag är för att vi ska utöka våra gränser, så vi kan sprida det kommunistiska budskapet runt världen.

lordkrall
lordkrall Day 1,844, 02:50

Vilket dock går helt och hållet emot MSAPs åsikter.

Är inte mer eller mindre definitionen av imperialism att man vill "utöka sina gränser"?

Seblas
Seblas Day 1,844, 02:53

Hej Haliflax, först och främst kul att du har valt att gå med MSAP.
Men en fråga, med en borglig president och ett borgligt parlament, hur skulle vi lättare kunna sprida vårat budskap genom att utöka statsgränserna? Jag hade på ett sätt kunnat förstå din åsikt om vi hade haft en president från partiet och majoriteten i parlamentet,men nu hänger jag inte riktigt med. Förklara gärna hur det är du tänker, skulle vara intresant att höra
Partiet har annars arbetat mycket med att knuta konntakter ..

Seblas
Seblas Day 1,844, 02:55

med våra systerpartier runt i världen, och där har vi varit mycket bättre än alla andra partier i eSverige. Vi håller i nuläget på att diskutera om att starta upp ett större samarbete igen med några av våra främsta systerpartier i världen. Att gå i borgarnas ledband kommer aldrig leda någonstans, utan vi tror att det är genom samarbete med andra vänsterpartier som vi lättast kommer få ut vårat budskap. Vi är verkligen inte pacifister, men vi tror på varje lands rätt till självständighet.

Haliflax
Haliflax Day 1,844, 03:50

Men jag stödjer fortfarande ett borgerligt krig om det betyder att mitt moderland breder ut sina gränser, vi vinner och blir stora, sedan sen när vi kommer till makten så kommer ju vi sprida vårt budskap vidare och ha kontroll över större mark.

lordkrall
lordkrall Day 1,844, 04:38

Låter inte särskilt kommunistiskt om jag ska vara helt ärligt. Snarare extremt nationalistiskt.

Djurisk
Djurisk Day 1,844, 07:55

Haha, vilken lirare!

wheel1
wheel1 Day 1,844, 07:56

Är inte det här ett ganska nationalistiskt spel då?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.