Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

Pentru Concurs

Day 2,109, 08:13 by Macovei Red

Buna ziua dragi Erepublikani(nustiu sigur se scrie cu majuscula sau nu).

Am sa incerc sa particip si eu la concursul organizat de direct x

Pentru inceput,nu pricep nici o boaba engleza si cel mai probabil nici nu am inteles ce se vorbeste proverbul dat "I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots." Din toata aceasta propozitie am inteles doar idioti.


Da,idiotii sunt peste tot (cel mai probabil voi fi si eu acuzat de idiotism).Ultima fapta idioata victima a carei am fost eu,asta referindu-se la joc,a fost stergerea de catre admini a articolului meu in care am felicitat cetatenii moldoveni cu ziua independentei tarii lor.Nu vad absolut nici o crima in asta personal,mai ales ca nu am injurat nu am insultat pe nimeni cu acel articol,cu ce ma rog l-a incurcat pe specimenul cela ce mi-a dat report.

Si referitor la citat,nah,am dat si eu la google translate si mi-a aratat un sir de cuvinte fara nici o legatura intre ele,insa ne fiind idiot mi-am dat seama despre ce merge vorba,parerea mea e ca tehnologiile nu influenteaza mult comportamentul uman,sigur il scuteste de unele munci,insa daca un individ nu doreste sa aduca vre-un folos,nici nu il aduce,orice nu i-ai face,orice nu i-ai zice idiot 4ever.
E ca si cum ai cum ai impune pe cineva sa citeasca,el citeste insa nu intelege nimic si nu ia in serios nimic din cea ce a citit.
As dori sa inchei aici,o zi buna dragi erepublikani(oricum una din variante e corecta) :*

 

Comments

Macovei Red
Macovei Red Day 2,109, 08:16

Reserved

direct x
direct x Day 2,109, 08:19

traducerea aproximativa este mi-e teama de ziua in care tehnologia va intrece interactiunea umana. lumea va avea o generatie de idioti

Macovei Red
Macovei Red Day 2,109, 08:36

pfff,ma gandeam ca google minte )
merci

Ad1w0w
Ad1w0w Day 2,109, 13:15

Lol , n-am inteles ideea Un like de pomana

Lady Indra
Lady Indra Day 2,110, 06:25

„E ca si cum ai cum ai impune pe cineva sa citeasca,el citeste insa nu intelege nimic si nu ia in serios nimic din cea ce a citit.”

mare drptate are autorul

Ad1w0w
Ad1w0w Day 2,110, 06:57

Nu , nu am citit fiind impus
Am inteles articolul dar nu prea are legatura cu tema
Stiu ca iti place sfada Lady stiu

Macovei Red
Macovei Red Day 2,110, 07:06

bai copile,te tin minte,mereu ai fost o jertfa a progresului tehnologic

Lady Indra
Lady Indra Day 2,110, 14:25

@Ad1w0w : ba chiar deloc... mă sfădesc doar când nu am încotro...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.