Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

New Election For A New Future Leader

Day 1,906, 02:32 by Shaq 131

Starts today, it would be seven days before a new election for the party. I run for presidency for Free Malaysia Party. It would be a great honour if you guys given me a chance to shine as a president of the party.

If I were elected as a new president, I would maintain the position of our experienced players in the organisation. Maybe I can brought some new face to our organisation and make a good relationship with our president.

I would also make a few change to our organisation so that many of us can be elected as a new member for the congress. This would attract many players to join our party.

As last for today, I hope you all can make a good decision to choose me as the new leader for the party. Thank you...

 

Comments

Amli Nujhan
Amli Nujhan Day 1,906, 03:16

Aku harap kau faham apa kau buat ni.
Jadi Presiden Parti tak beri apa2 gold... duit... atau mewarnai profile page pun.

Kalau kau masuk jadi calon Congress, orang bisik2... psst pssst...
Kalau kau masuk calon Country President,... orang kata "Huh?"

Tetapi kalau jadi calon Presiden Parti... orang boleh gempar beb !

Nerzhu1
Nerzhu1 Day 1,906, 03:39

Wow, terus mencalonkan diri. Untuk jadi ahli politik dalam umur muda ini, kena banyak kau perlu tahu dulu. Yang penting, sini tidak boleh dikaitkan dengan RL Malaysia.

Amli Nujhan
Amli Nujhan Day 1,906, 06:58

Mari sini aku ajar kau cara nak jadi Presiden Parti yang berjaya dan teragong..
Sila enroll di eUniversity of Malaya.

RyuYuki
RyuYuki Day 1,906, 07:11

sila enroll eUM

Shaq 131
Shaq 131 Day 1,906, 07:38

Thanks bro.....aq akan belajar ngan korang...

Shaq 131
Shaq 131 Day 1,906, 07:44

Bro saya bukan gila kuasa tapi saya inginkan pengalaman yang berharga selama sebulan and nk tahu mcam mna game ni bermain...

Nerzhu1
Nerzhu1 Day 1,906, 07:57

untuk menimba ilmu dan pengetahuan, itu adalah yang paling mulia sekali dan kami sudi membantu. Amli telah mengalakkan untuk kau enroll di eUniversity of Malaya (tiada bayaran langsung, free education) : 3

*Aku tak pernah enroll secara rasmi di eUM ^^

Shaq 131
Shaq 131 Day 1,906, 08:19

camna nak join..

Nerzhu1
Nerzhu1 Day 1,906, 08:20

ko pm je Amli untuk detail eUM : )

I n f o r m e r
I n f o r m e r Day 1,906, 09:42

good luck

soyalis
soyalis Day 1,906, 17:06

anxious is it.. i loikee. .

Amli Nujhan
Amli Nujhan Day 1,906, 19:04

Kalau tak nak enrol eUM pun boleh, ada players yg maju ke depan melalui program usaha sama dua hala dengan universiti negara luar. Indonesia boleh, Filipina boleh...
Kalau international university group kena bayar gold.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.