Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Motståndet fortsätter!

Day 1,753, 15:51 by Haliflax
Varje politiskt drag har felaktigheter, våra också. Det är inte så illa för att de flest av dom försvinner med tiden, de rättas till eller smetas över. The viktiga är att våra ledare håller sina ögon öppna. Sitt sinne öppna, och har rädsla för fienden, att dom inte underskattar eller överskattar fienden. Att de tänker på folket först, sen makt.


Svealand föll i kväll. Det var många bra och modiga själar som försvarade vår huvudstad och en viktigt del av vårt land. Men det kunde inte stoppas, vi förlorade den biten av vårt land som brukade hålla ihop oss. Nu är Sverige splittrat på mitten, men vi ska ta tillbaka det bröder!!


Vi vill inte att att våra rättigheter skall tas ifrån oss av Baltikerna, vi vill att vi ska behålla vår frihet, och vårt land. Men hur kriget nu ser ut, så ser det inte speciellt ljust ut för oss. Våra ledare rent vansinnigt försöker att kämpa emot, öppna era sinnen och försök slåss vidare, vi skulle aldrig sluta fred med dom svinen. Vi fortsätter slåss och kommer fortsätta slåss. Men vi kommer inte kunna stå emot hur länge som helst, en dag kommer vår sista man stupa. En dag, en dag.


Vi lever I ett slags koma läge just nu. Vi vaknar, vi slåss, vi somnar. Om och om igen. Vi gör inget annat, vi som slåss för vår frihet, slutar aldrig slåss för den. Jag såg en kvinna på gatan i morse, hon höll sin man i sina armar. Det är hemskt att se hur några få kan få lida så mycket, för vår regering startade ett krig som vi inte kunde vinna. Många svenskar från Gotland har nu flytt till Norrland för att fortsätta kampen mot fascist svinen. Vi måste fortsätta slåss! Men vi ska vinna! Även om vi alla ska stupa försökande.


Vi borde ha satsat på att bunkra upp med supplies och andra nödvändigheter, än att försöka wipa ett land från kartan. Ja visst skulle vi få bra resurser, men vad har vi nu? Ett ockuperat land som vi håller på att förlora, som vi förlorar. Men vi kommer inte ge upp, vi kommer inte sluta slåss. Ingen fred så länge fiender är levande! För Sverige! Vi är Svenskar, vi är Sverige!! Vi ses i Valhalla bröder!!
 

Comments

pixelized
pixelized Day 1,753, 16:10

För eSverige i tiden under ockupation.

Haliflax
Haliflax Day 1,753, 16:26

Exakt! Upp till kamp!!

Erius
Erius Day 1,753, 17:08

Hail Sweden!
Hail Finland!
Hail Asgard!

See you in Valhalla, my brothers!

Fabian Marveaux
Fabian Marveaux Day 1,755, 00:24

Fight for Sweden under colonization!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.