Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Motståndet i ockupationen!

Day 1,753, 12:37 by Haliflax
Dom baltiska trupperna står vid våra portar, Svenska kvinnor och män som offrar sitt liv för fader och fosterland. Vi har inget val än att stå upp för vårt land och stat, även dock om vårt läge verkar hopplöst. Så måste vi stå emot, Ryssarna har intagit Bohuslän. Lettiska trupper har ockuperad Gotland, men vart än de lettiska trupperna landar, där står vi emot. Man mot man, men även om vi förlorar idag, så ska vi fortsätta vår kamp imorgon. För vår president, och fosterland.


Som sagt, har Ryssen tagit Bohuslän, Lettarna har tagit Gotland. Även om de också har tagit skåne, så kan vi aldrig ge upp. Det är flera motstånds grupper sprida runt om i de ockuperade områderna. Vi har ett starkt motstånds fäste i Göteborg, och i Gotland så har det gått rykten om motstånd och kamp. Vi skall inte förlora.


Våra trupper som landade i Baltikum tyvärr stirrade direkt i ögat på döden, våra trupper föll. Men inte hoppet, vi bröt alliansen med ABC och därmed Ryssen. Som snarast invaderade norra Norge, och tog delar av Sverige. Det gick inte som planerat, men var ett hjältedåd från våra trupper. Invasionen från början gick bra, men sedan fick dom förstärkningar. Vi trycktes tillbaka, men vårt hopp står fast!


Våra trupper som slogs för vårt land i Baltikum ska alltid vara ihågkommen som hjältar. De ädla liven som offrades för vårt foster land. De liv som gick åt spillo åt Lett svinen. Varenda man och kvinna som kan hantera ett vapen gör motstånd! Vi skall aldrig bli deras knä hundar! Vi skall segra! Eller dö försöka! Vi ses i Valhalla bröder!


 

Comments

Plotoful
Plotoful Day 1,753, 12:40

fan va glatt

Ormen
Ormen Day 1,753, 13:09

Övermod, övermod, och återigen övermod.. låt oss inse att vi inte är USA. Det kommer vi aldrig heller bli eftersom det här spelet troligtvis kommer dö ut väldigt snart.

MSAP ASAP!

C.Nilsson
C.Nilsson Day 1,753, 13:12

Johannes sväerd vår ärorika soldat som tog ut ett helt ABC kompani på egen hand! Hans namn ska flyga runt jorden och hans hjältedåd ska berättas om från fader till son i generationer o7

Wolf Heinrich von Helldorf
Wolf Heinrich von Helldorf Day 1,753, 15:41

Vi fortsätter kampen för evigt!

Rahla
Rahla Day 1,754, 17:12

@Ormen; sluta larva dig. Krig är det enda som gör detta spel roligt. De andra modulerna är precis som det påpekats flera gånger väldigt underutvecklade.

Det är skit samma ifall vi inte är USA eller något annat land med över 10000 spelare. Vi ger allt för vårt land oavsett vad.

Med andra ord; lägg ner ditt skitsnack.

SmiteyJ
SmiteyJ Day 1,754, 22:38

Sen vi började kriget har jag dessutom haft grymt mycket roligare, tjänat sjukt mycket mer guld+sek än vanligt och avancerat mycket snabbare i rank och level, så vad finns det egentligen att klaga på? Börjar vända nu dessutom, sjukt strongt!

bloons
bloons Day 1,755, 02:29

Tror jag talar för hela svenska befolkningen när jag säger att krigsmodulen är minst lika tråkig som ekonomimodulen.

Wrede
Wrede Day 1,755, 02:41

Inte för mig.

Ormen
Ormen Day 1,755, 04:32

Frågan är om det är värt att bli whipade för att vi ska få ha lite kul.. tänker inte lägga mig i det hela mer då jag inte spelar längre, men det här kriget känns inte så genomtänkt.

Woozi1
Woozi1 Day 1,755, 06:44

Det är svårt att ha kul i ett krig, när man knappt har pengar till vapen att slåss med över huvudtaget.

Haliflax
Haliflax Day 1,755, 06:46

Exakt. ^ Vad jag tycker.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.