Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

dSoKre predsjednik svih eHrvata

Day 1,019, 22:31 by The Dark J0ker


Hvala svima koji su glasali za mene, ali nemamo što slaviti, barem ne još!

Pratite novine ministarstva obrane:
Bitka za Slavoniju

Nemojte napadati Srbe u okruženju bolnice, jer tako vas 20 napadne jednog neprijatelja i samo trošite bolnicu uzalud!Utaborite se pored bolnice i čekajte naređenja!
[Foreign subscribers, first, thank you for my 16th Media Modul medal and second, sorry, but this is mine presidential candidature and is written in Croatian only. But don't worry, even if I become new Croatian president I'll write interesting statistical articles. Please vote.]
[My Friends, if you have Croatian Citizenship VOTE for dSoKre today!!!]

Napokon mi je bezglava kokoš dopustila da izdam članak \o/

Lijep pozdrav svim eHrvatima ma gdje bili!


Mnogi od Vas znaju da sam se već jednom kandidirao za predsjednika eHrvatske, točnije prije 9 mjeseci i tada me građani eHrvatske nisu izabrali i od tada se nisam kandidirao iz jedinog razloga jer sam mislio da sam nedovoljno aktivan da budem dobar predsjednik eHrvatske.

Kasnije sam shvatio da se logiram u ovu (glupu) igru prečesto, tj. svakom prilikom od svuda (kuća, poso, poso, kuća, cura, kuća, cura, poso, kuća) i shvatio sam da je to čisto dovoljno da budem odličan predsjednik eHrvatske.

Tko sam ja?

Ja sam jedan običan eGrađanin koji se zabavlja igrajući ovu igru u ekonomskom, vojnom i novinarskom smislu i mislim da sam uspješan u tome i upravo zato se kandidiram za predsjednika eHrvatske jer mislim da to mogu pretočiti na državnu razinu.

Moja Ekipa za nove radne pobjede

Premijer: tipec1995 - u igri već skoro pa godinu dana, budući predsjednik Ekipe za bolju eHrvatsku, član 3. Gardijeske Brigade, mlad, perspektivan, željan znanja i uspjeha i ovo je pravo mjesto za njega da nauči mnoge stvari od mene

Ministar Obrane - Marcus Aurelius Antoninus - preko godinu dana u igri, ponikao u Vatrenim Gušterima, zatim član Tuljana i zatim u 3. Gardijsku Brigadu, mnogi ga poznaju kao buntovnika, ali ja mislim da je pravi čovjek da uvede reda u Hrvatsku Vojsku

Ministar Ekonomije - dSoKre - nema smisla da netko drugi obnaša ovu dužnost, pa ću to ja preuzeti i vidjet ćete rezultate već nakon par dana mandata, Vaš novac će vrijediti više (-:

Ministar Vanjskih Poslova - ShadowMJ - uskoro će navršiti godinu i pol dana staža u ovoj igri, par puta bio veleposlanik i što reći za čovjeka koji je dobio preporuku od Jelena koji kaže za njega da zna “skoro cijeli eSvijet”.

Ministrica Obrazovanja - Absentee - preko godinu i pol dana u igri, vodila je tri squada Vatrenih guštera, bivša članica Zdruga i vodila je mentore preko 6 mjeseci i mislim da nema bolje osobe od nje da preuzme brigu o obrazovanju naših eGrađana

Ministar Informiranja - AlenDuia - također već skoro godinu dana u igri, ponikao u Vatrenim Gušterima pa je prešao malo u političke vode i bio je veleposlanik u Španjolskoj, Peruu, Rusiji i Izraelu, dva puta zamjenik ministra vanjskih poslova i trenutni ministar informiranja

Ekipa koja radi u ostalim uredima može ostati i dalje obavljati svoj posao, a sadašnji Ministri mogu ostati raditi u svojim ministarstvima i dalje kao zamjenici, ako će naći zajednički jezik sa novim ministrima.

Možda Vam se čini ovako naoko nova Ekipa, ali pet ministara i premijer zajedno imaju preko osam godina iskustva u eRepubliku! \o/Ova igra se vrti samo oko jedne stvari, a to je gold, i ako nemaš golda, ne pomaže ti ni da imaš 10000 aktivnih igrača i upravo zbog toga, ja ću ojačati prvo našu ekonomiju i produkt toga će biti jača Hrvatska Vojska i jača eHrvatska.

Samo se svi trebaju držati reda i poštovati svakoga, i nadređenoga, ali i podređenoga!

Novi Ministar Obrane će imati na raspolaganju 66 % novaca što zaradi eHrvatska, i od poreza i donacija i od ekonomije i kako će rasti prihodi od ekonomije tako će rasti i jačati naša vojska. Nemožeš trošiti više od svojih mogućnosti i tako dođemo na ovo na čemu smo sada, dno dna.

U novom modulu Q1 oružje je praktički bezvrijedno, ali ćemo probati nekako napraviti upgrade nekih vojnih firmi na Q4-Q5 i da vojnici rade na principu rotacija tako da se naprave najoptimalniji rezultati. I naravno morat će se napraviti food firme koje će također biti vojne, ali firme će se raditi kako će financije dopuštati, ali dopuštat će, jer ću povećati prihode i to znatno, ali o tome pri kraju članka.

Ostatak novaca će biti raspodjeljen na jačanje ekonomije, stvaranje rezervi za obranu, ali i napad neki ako se ukaže prilika, ali mislim da nam stanje u HNBu nikad ne smije biti ispod 2000 golda i mislim da ćemo uspjeti na kraju mog mandata imati toliko golda u HNBu uz preduvjet da svi sudjelujte i da naravno vratimo sve dugove EDENu, ali i našim građanima od obveznica, koji će mi biti prioritet jer koliko su nam bogati građani, toliko nam je bogata eHrvatska!Svaki tjedan ćete dobiti izvještaj HNBa na što se trošio Vaš novac i primjer sam Vam napravio kako će to izgledati:To je Vaš novac, ako niste znali i Vaše je osnovno pravo da znate kako se Vaš novac troši, a to što su Vam neki predsjednici to uskraćivali, to je Vaš problem što ste ih izabrali, ali valjda nije bilo boljih kandidata (:

Kako oživjeti ekonomiju?

Prvo i osnovno je stabilan tečaj, ali za to treba imati barem 1000 golda u HNBu da se to tečaj može odžavati stabilnim, pa će možda biti oscilacija dok se ne dignemo do 1000 golda.

Neki bi rekli da je to nemoguća misija u novom modulu, evo i admini su najavili jučer neke promjene, i bit će sigurno veće plaće jer će biti samo jedna vrsta radnika i pošto ima dosta firmi, plaće će porasti nekoliko puta sigurno.

Ja bih oživio još jednu sjajnu akciju koja neznam zašto je zamrla. Akcija Pokažimo svijetu što znači biti eHrvat koju mislim da je osmislio wizl:
"Predlažem da se u Hrvatsku narodnu banku donira:
- od svake dobivene medalje (1 gold)
- od svakog kongresnog zastupnika (5 golda)
- od svakog predsjedničkog mandata (5 golda)"

Znači svatko tko dobije treasure map od admina, da samo 1 gold donira u HNB!! to bi bilo preko 2000 golda mjesečno u HNB!!!

Ja bih možda napravio da se donacije stavljaju na jednu posebno organizaciju tako da se lakše prate donacije i troškovi i najvjerojatnije će tako i biti, ali vjerujte mi, ja kad postanem predsjednik ja Vas nikad neću tražiti da donirate svoj novac državi jer ako napravimo ovu akciju u pravilo bit će dovoljno golda da država poraste u nebo!

Vratio bih staru akciju da označimo firme koje su u vlasništvu eHrvata kako bi građani znali od koga da kupuju proizvode i tako pomažu domaćim poduzetnicima.

Neki su me osuđivali što prodajem produkte iz svojih firmi preko donacija i da tako štetim državi (što je totalna glupost, kako ja štetim državi ako mi radi 40 ljudi u 3 firme u eHrvatskoj i da ja ne prodam neki produkt prijateljima, ne bih imao za plaće i svi bi dobili otkaz i kako šteti eHrvatskoj ekonomiji ako ja prodam prijatelju jedan Q5 tenk koji sam proizveo u Latviji :S).

Uglavnom, hvala im na blaćenju jer sam došao na jednu sjajnu ideju, koja će imati peti strašnih posljedica:

1) Novac eHrvata će vrijediti više i za njega će dobiti više produkata nego sada
2) Porast će prodaja na eHrvatskom marketu i time će se više kuna slijevati u državnu blagajnu
3) Povećat će se broj firmi u eHrvatskoj
4) Porasti će plaće u eHrvatskoj
5) Povećat će se broj državljana eHrvatske (zbog većih plaća nego u inozemstvu)


Napravio sam organizaciju Mefest (Mješavina Merkura boga trgovine i Hefesta zaštitnika obrtnika) koju će voditi Tipec1995 i Wrapcheus pod mojim budnim okom na početku i to su dvije osobe od mojeg najvećeg povjerenja i tako mora biti jer će se ovdje vrtiti više kuna i golda nego u HNBu!

Mefest će biti posrednik u trgovanju produktima koji će biti kupovani isključivo sa eHrvatskog marketa i to uz popust eHrvatima (onima u eHrvatskoj i onima u inozemsvu) od nekih 30% i razliku će plaćati država!

Svaka kuna sa marketa će koštati naše državljane 0,01 gold što znači za 5 golda možete dobiti 500 kn, a ovako biste mogli dobiti 357 HRK po sadašnjem tečaju od 0.014 golda za 1 HRK.

Ovo Vam se možda čini da će država propasti zbog ovoga, ali ako znamo da država može štampati kune po cijeni 1 HRK = 0,005 golda onda za svaku transakciju preko Mefesta država zaradi 100%!!!

Primjer, Jozo hoće kupiti 2 Q5 tenka sa karakteristikama 100, 100, 40, 10 (koji koštaju na marketu ukupno 147 HRK)i ispuni shopping listu, pošalje 1.47 golda na Mefest i najkasnije u roku 24h će dobiti produkt preko donacije.

Ako Mefest ima promet dnevno od 10000 HRK = 100 golda, to znači da je državni profit 100 golda dnevno, jer za 100 golda se naštampa 20000 HRK i jedino za ovo će trebati imati rezervu golda da se ne poremeti tečaj, ali sve će biti izbalansirano kako treba.

Bit će neki preduvjeti za kupnju kao minimalna kupnja 1 gold, minimalan level i još neki parametri da ne bi bilo zloupotreba, ali to će se usavršiti kroz koji dan.Baby Boom?

Svi nešto obećavaju da će u svom mandatu napraviti baby boom i ja ću biti prvi koji Vam obećajem da neću napraviti baby boom, tj. neću nikog pozvat u eRepublik u slijedećih mjesec dana!

Zar ima smisla nekoga zvati kada smo razjedinjeni, svađamo se, i svatko pod drugim jamu kopa?
A da ne pričam kako je sjajna igrica trenutno što se tiče bugova, formula, plaća, vojnog modula i tako dalje.

Da je mene netko pozvao i da sam sada došao u eRepublik, lijepo bi otišao i rekao kakvo je ovo sranje od igre, tu više nikad ne bum došel.

Baby boom tek kada se riješe bugovi, kad postane igriva, zanimljiva i kad počnemo biti Ekipa ponovno.

Možda u nekom od slijdećih mandata jer ovo što planiram nije posao od mjesec dana.Objašnjenje nacionalnih ciljeva

Increase GDP 100% - Trenutno nam je GDP 0 i sigurno neće biti manji od toga (:

Control 1 new region - Slavonia - ovo je prioritet broj 1, vratiti je što prije u suradnji sa saveznicima naravno jer ćemo je bez njih teško vratiti, jer je ona osnova naše ekonomije

Increase population 19% - Rekao sam da neću raditi baby boom, pa Vam se ovo čini možda dvosmislenim, ali stanovnici Slavonije pridodani našim trenutnim stanjem će povećati populaciju za točno 19% (:Završna riječ

Kandidirao sam se samo iz jednog razloga, da pomognem eHrvatskoj jer mi je zlo gledati što se događa u njoj i zato pomognite mi da Vama pomognem.

Svi mi kažu da će cijela vojska glasati protiv mene, ali ako oni misle da nam vojska neće biti još bogatija, još jača pod mojim mandatom, onda se grdo varate.

Nemojte glasati za nekoga jer Vam je to netko naredio, ili rekao, ili zbog reklame lijepe ili shouta, imate svoju glavu pa pročitajte svaku kandidaturu i ocijenite koja je najbolja.

Glasajte za onog koga mislite da će probuditi eHrvatsku iz letargije, da će obogatiti građane eHrvatske, za onog u koga imate povjerenja, za onog koji će objavljivati redovno kako se troši Vaš novac, za onog koji će ponovno ujediniti sve eHrvate...
I evo odgovora na komentare za ovaj članak izdan sa moje organizacije:

@ Hurcans - Ured za dijasporu što ti samo ime govori prodaje produkte dijaspori, a Mefest će to raditi svim eHrvatima ma gdje bili

@ Domago - to je bio samo prijedlog neki dan, ali u dogovoru s novim Ministrom obrane je dogovoreno da je ovo bolje rješenje

@ insightz - zar ima smisla biti nekom ME kad tražiš tog predsjednika da imaš na raspolaganju 1000 golda za stabilan tečaj i onda ti to taj predsjednik naravno uskrati, jer dosada svatko ko skupi 1000 golda spiska to u dva dana

66% je fixni dio koji će se odvajati, ali ići će i jedan dio još u rezervu za hitne slučajeve i akcije

@ Hurkans - "BorKan="ratnik",

dSoKre="ekonomist"

BorKan+dSoKre= GOLD" bilo bi ovak Borkan+dSoKre = 0 golda Ja zaradim, Borkan potroši i rezultat je 0 golda

@ davy_jones - pa Slavonija se vraća u slijedećih mjesec dana, ali i za to treba golda i za to će se proizvest goldi

@ DinoFr - ja da sam htio bit predsjednik po svaku cijenu, onda bi se kandidirao svaki mjesec, ja samo želim pomoć eHrvatskoj, al ako mi Vi to ne dopustite, onda ću i dalje pomagati uglavnom Ekipi za bolju eHrvatsku i svojim prijateljima, a ME nisam bio jer nijedan predsjednik nebi dao toliko golda koliko bih ja tražio za ME (već sam bio jednom i znam kak je to i fala, ne bi dvaput to prolazio)

@ Borkan - nije tako bilo, HLD nema veze sa time, ja sam svoj tim sam odabrao, bilo mi je malo glupo da mi ti budeš MoD kad si mi glavni protukandidat - ja se držim one da treba svakome dati priliku, ali ako ne izvršava svoju dužnost dobro onda se lako zamijeni boljim
 

Comments

Gherk
Gherk Day 1,019, 22:33

I still need to interview you and Battalz

Sir Terrifico
Sir Terrifico Day 1,019, 22:33

o/

Martabak Ostin
Martabak Ostin Day 1,019, 22:34

cool

Jc_ump_232
Jc_ump_232 Day 1,019, 22:46

cool

Dio Aldo
Dio Aldo Day 1,019, 22:47

Good luck yo

Radiat
Radiat Day 1,019, 22:50

Good Luck!

Kandon
Kandon Day 1,019, 22:52

Good luck!

SEP II
SEP II Day 1,019, 23:07

Good Luck

Bogdan_L
Bogdan_L Day 1,019, 23:13

Good luck!

eSupernova
eSupernova Day 1,019, 23:29

Good luck dSoKre !

Styrian
Styrian Day 1,019, 23:33

Vote Borkan

Athanaric
Athanaric Day 1,019, 23:45

o/

Immobiliare Inc
Immobiliare Inc Day 1,020, 00:28

sretno na izborima

Myraddin
Myraddin Day 1,020, 00:30

Treba nam predsjednik s ekonomskom vizijom !
poslije ce sve sjesti na svoje.

PishtoljOr
PishtoljOr Day 1,020, 00:41

Treba nam predsjednik s ekonomskom vizijom !
poslije ce sve sjesti na svoje.

xxxxxx

naturaIMystic
naturaIMystic Day 1,020, 00:52

one and only..!

Anzag-Drazen
Anzag-Drazen Day 1,020, 00:55

Halo, 30% jeftinije kuce i oruzje, gdje to jos ima, pa taman da nam valuta na pocetku malo i padne. Na kraju to mora funktionirati.
MOJ GLAS IMAS!!!

Falki
Falki Day 1,020, 01:07

Super, konačno predsjednik koji će biti jak u ekonomiji. Imaš moj glas.

Dmissele
Dmissele Day 1,020, 01:14

HELL YEAH DSOKRE \o/

Agrammon
Agrammon Day 1,020, 01:25

Moj glas si dobio...

DakotaBlue
DakotaBlue Day 1,020, 01:29

good luck dSoKre! xD

Frenky98
Frenky98 Day 1,020, 01:31

ne svidja mi se to sto je shadow u kabinetu,on radi pizdarije u novinama MVPa,cuo sam da ima 2 acca,gluposti na chatu...

fanaticro
fanaticro Day 1,020, 01:48

Good luck, very nice, voted.

imotax
imotax Day 1,020, 02:17

Slavonija treba biti prioritet broj 1, ostalo je sve manje važno

DinoFr
DinoFr Day 1,020, 02:20

"[My Friends, if you have Croatian Citizenship VOTE for dSoKre today!!!]"

zbog ovog si izgubio mj glas a jucer sam cak i mislio da ti ga dam...

Nemaju pravo saveznici danas glasast za niti jednog kandidata jer nam ne prijeti TO i njima ne ide u nikakvu korist jer nisu nasi gradani...
Sramota na kako jadne nacine skupljas glasove....
daj jos svim subscriberima CS pa da mogu doci i glasat za tebe...
jad i bjeda a ja mislio da si ti neki postenjak

Delikvent
Delikvent Day 1,020, 02:24

sretno...upravo si dobio moj glas...

Hitman_cro
Hitman_cro Day 1,020, 02:25

vote

George Armstrong Custer
George Armstrong Custer Day 1,020, 02:37

Aurelije the family guy was a friend to America, to the US Army, and to me.
Croatia has always been a friend to the USA.
good luck, Dsokre.. you will be good for Croatia.

AD - Holding
AD - Holding Day 1,020, 02:41

VOTE dSoKre, za bogatiju i jacu eHrvatsku

skyhook
skyhook Day 1,020, 02:46

pomozimo ekonomiju!

Velika MM akcija! UKLJUCI SE! http://www.erepublik.com/en/article/mm-akcija-prisruzi-nam-se-i-pobedi-1507719/1/20 KOPIRATI OVO U SHOUT!

ZYX1
ZYX1 Day 1,020, 03:13

mogu ti samo reci da su ovo prvi izbori nakon jelenovih da se nemislim za koga cu glasati...ako ista zasluzio si..vote dsokre

ORTODOX 4 EVER
ORTODOX 4 EVER Day 1,020, 03:21

iskreno jedino ti ako izvuces iz krize eHrvatsku! koliko je uopste to moguce............
da sam eHrvat glasao bih za tebe! ..............
VOTE!!

BorKan
BorKan Day 1,020, 04:39

auuu pa kaj ti sad znaci ovaj poziv EDENovcima da glasuju za tebe? Ja sinoc sate proveo da maknu onog jednog kandidata s liste jer nama NE PRIJETI TO i onda ih ti pozivas da glasuju za tebe. WTF?!? i to u novinama sa 16085 subrscribera

The Dark J0ker
The Dark J0ker Day 1,020, 05:06

Borkane, ja samo zovem prijatelje koji mogu da glasaju za mene jer tako će dobiti 5 XPa i bit će bliže novom levelu i time će lakše dobiti treasure map i prije će dobit golde

Ifke
Ifke Day 1,020, 05:16

vote

Styrian
Styrian Day 1,020, 05:18

lol dSoKre njab

Styrian
Styrian Day 1,020, 05:19

unsub, no vote

DinoFr
DinoFr Day 1,020, 05:25

haha dsokre pa nek onda glasaju za nekog kandidata koji nije u trci za predsjednika jer tako bilo koji kandidat moze kad budem u kongresu zvat "prijatelje" da glasaju za njega iako nisu gradani te iste niti to radi u neku njihovu korist...

BorKan
BorKan Day 1,020, 05:32

dSoKre Day 1,020, 05:06

Borkane, ja samo zovem prijatelje koji mogu da glasaju za mene jer tako će dobiti 5 XPa i bit će bliže novom levelu i time će lakše dobiti treasure map i prije će dobit golde

xxxxxxxxxxxxxxxx

nemogu vjerovat, prvo pomislim ajd zaigrao se, nije razmisljao sta je napravio ovim pozivom u clanku pa ce sad obrisat kad napise objasnjenje za vola ubit... dragi dsokre, ti upravo tejkoveras eHrvatsku glasovima stranaca

Wrapcheus
Wrapcheus Day 1,020, 06:04

DinoFr aj lagano od frcaj ako ti covjek smeta onda suti i drzi to za sebe jbt dosadan si sa tim trolanjem po novina... ili ako ti toliko to smeta rjesite to prek pm! a covijek ima pravo zvat ljude da glasaju za njega isto kako drugi koriste proklete multije Borkan kaj nije onda to TO?

Zelja
Zelja Day 1,020, 06:14

dsokre ne uvlaci se u rasprave sa idiotima

DinoFr
DinoFr Day 1,020, 06:24

@wrapcheus no smeta me dsokre kao osoba nego mi smeta kad se ljudi prave dvolicni i tu prodaju neku pricu o nekim prijateljstvima, besplatnim exp, i goldima...lik se fura na postenjacinu i finjaka a svojim pozivom saveznika da glasuju za njega radi kontra svega...
kaj se tice multija daj pogledaj malo bolje i nemoj krivit jednu osobu za mutlije kad se zna da svake izbore je fajt multijima i ne mozes reci da je jedna osoba cista toga a druga nije.....

@zelja ja sam tebe smatrao jednom kulturnom i pametnom osobom ali ocito da sam se prevario...ali nije niti prvi niti zadnji put i ocito podrzavas da ti stranci se mjesaju u drzavu i djele glasove....
da je npr Borkan to napravio digli bi svi uzbunu da je TO ali kad dsokre zove "prijatelje" onda je sve ok ....
svaka cast

polistas 94
polistas 94 Day 1,020, 06:28

voted : )

stojaznam
stojaznam Day 1,020, 06:34

vote

Zelja
Zelja Day 1,020, 06:36

netko se prepoznao a? boli me ona stvar sta ti mislis o meni, ovo sto ste vi vec poceli raditi je nista drugo nego ponovna priprema za s*anja koja ce se dogadjati ako izbore dobije netko nepodoban uskom krugu ljudi , cestitam nasli ste neki k za kojega cete se uhvatiti (pazite samo da vas ne posprica) kada rusili vlast, ja jedva cekam da ponovno promjenim drzavljanstvo u africko, australijsko ili neko trece da nemam ni sanse sudjelovati (glasom) u vasim pateticnim borbama za vlast

Ultrakiller
Ultrakiller Day 1,020, 06:40

it wud be kewl if I could understand that. looks like srs business

Nemamja
Nemamja Day 1,020, 06:41

Ako ne izglasate dsokrea onda stvarno niste vredni ni da postojite na mapi esveta... tj treba posle toga da vas izbrisemo jos jednom

DinoFr
DinoFr Day 1,020, 06:46

ovako zelja kao prvo ja nemam veze niti s ijednom vladom niti sam clan nekog pobunjenickog time.. da bolje pogledas vidio bi da moj stranacki kolega ima 30 glasa i da vise nije u trci za predsjednika i rekao sam dobro pa ne moze HDS imat svake nekog predsjednika idemo drugima pustiti...onda sam vidio da dsokre priprema kandidaturu i svidila mi se i sve i kao sto sam gore rekao imao je moj glas ali kad sam danas doso u erep i procitao kako on zove saveznike da glasaju za njega kao da nam prijeti TO e onda sam rekao da nece ici i moj glas je otisao drugdje...

ja sam samo za pravedne izbore nista vise...dobro sad ce netko rec izbori nikad nisu pravedni jer se vrte botovi...e sad botovi su se svakih izbora vrtili od nastanka Hrvatske pa sve do danas i to svaki put medu prva 2 kandidata i to ce uvijek tako biti....znaci ako se stanca za oba kandidata botovi onda je ok pa nek onaj koji ima vise glasova od botova i glasaca ce pobijediti jer protiv toga ne mozemo...ali mozemo protiv toga da se gura saveznike i iskoristava prilika kojom su vecina njih uzeli nase drzavljanstvo radi PTOa da bi sad jedna osoba sve te glasove sebi prisvojila samo zato jer ima puno simpatizera svojih novina van drzave...

David iz Geta
David iz Geta Day 1,020, 06:52

napokon!

scout13
scout13 Day 1,020, 07:00

@DinoFr: znači ti želiš reći da je uredu varati sa botovima, a nije uredu dobiti glasove stvarnih ljudi koji nisu možda Hrvati, nego aktivni igrači koji su došli pomoći eHrvatskoj kada joj je bilo potrebno (znači očito im je stalo do nas) i sada su prepoznali po možda njihovom mišljenju boljeg kandidata (jer ipak njih nitko nije natjerao da glasaju za dSoKre-a). A također da pitam, tko je tim strancima govorio da zadrže naše državljanstvo nakon što se vidjelo da neće biti problema sa zadnjim izborima. Nisam nigdje vidio da ih je dSokre 'tjerao' da im mora ostati. Nadalje dSokre koristi to što ima jako puno prijatelja koji su ga dobrovoljno prihvatili kao prijatelja te mogu vidjeti njegov shout, Borkan (i njegovi pristaše) koriste golde da isti ti igrači vide njihove reklame pa ako im je promaknuo dSoKre-ov shout, 4-5 reklama za Borkana im sigurno nece promaci

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.