Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

DEPHAN ORDER DAY 1824 FIGHT FOR BULGARIA AND ALLIES

Day 1,824, 17:38 by D E P H A N


Ini adalah order resmi MoD yang bersifat bebas namun mengikat untuk seluruh Citizen eIndonesia



[ID]

Ini adalah koran resmi MoD eRepublik eIndonesia. Seluruh rakyat dianjurkan untuk perang di battlefield (BF) yang disebutkan di artikel ini. Tolong vote dan chain shout artikel ini agar semua bisa lihat.

Subscribe koran ini agar tetap ter-update, order dapat berubah ketika dibutuhkan.

[EN]

This is the Department of Defence's official newspaper eIndonesian eRepublic. All citizens are suggested to fight in the battlefield (BF) mentioned in this article. Please vote and chain shout this article so everyone can see.

Subscribe this newspaper to keep updated, order can be changed when necessary.



1st Priority
Fight for Bulgaria in Plovdiv



2nd Priority
Fight for Chile in Otago



3rd Priority
Fight for Indonesia in Mindanao




Hold kalo luber diatas 52%, bantu battle yang lain



Hai guys and gays, ane mau ngajak ceman-ceman sekalian untuk bergabung ke dalam tentara resmi eIndonesia, TNeI. Berikut ini adalah beberapa informasi terkait TNeI yang sekiranya wajib diketahui oleh ceman-ceman semua




Syarat Masuk TNeI gak pake ribet :

- Char utama dan bukan sapi
- Isi form pendaftaran yang bisa kalian temukan link'nya disetiap box info masing2 divisi
- Siap Mentaati Order dari eGoverment
- Kalo bisa sering mampir ke IRC, ada log gratis ! untuk link IRC bisa kalian tanyakan kepada komandan kalian masing2 disetiap divisi.

 

Comments

Cipleu
Cipleu Day 1,824, 17:45

pertamaxxxxxxxx o7

GrzegorzT
GrzegorzT Day 1,824, 17:48

o7

Celestial Angel
Celestial Angel Day 1,824, 18:08

^elo punya berapa sapi sih, banyak banget

Neverstoperz
Neverstoperz Day 1,824, 18:38

kesempaxxx

dewanakal lagi
dewanakal lagi Day 1,824, 18:54

o7

Kalisari
Kalisari Day 1,824, 19:31

o7 elite division udah ga ada ya gov?

Canester
Canester Day 1,824, 19:48

Satria Akbar
Satria Akbar Day 1,824, 20:15

o7

Eraclev
Eraclev Day 1,824, 21:07

@Kalisari: masih ada kenapa ??

o7

silfumus02
silfumus02 Day 1,824, 22:08

o7

Godfrey of Ibelin
Godfrey of Ibelin Day 1,824, 22:29

o7

akmalaputra
akmalaputra Day 1,825, 23:53

o7

Phantom Pain
Phantom Pain Day 1,825, 00:31

o7

gembellls
gembellls Day 1,825, 02:27

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.