Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

DEPHAN ORDER DAY 1818 FIGHT FOR PARAGUAY AND ALLIES

Day 1,818, 07:57 by D E P H A N


Ini adalah order resmi MoD yang bersifat bebas namun mengikat untuk seluruh Citizen eIndonesia



[ID]

Ini adalah koran resmi MoD eRepublik eIndonesia. Seluruh rakyat dianjurkan untuk perang di battlefield (BF) yang disebutkan di artikel ini. Tolong vote dan chain shout artikel ini agar semua bisa lihat.

Subscribe koran ini agar tetap ter-update, order dapat berubah ketika dibutuhkan.

[EN]

This is the Department of Defence's official newspaper eIndonesian eRepublic. All citizens are suggested to fight in the battlefield (BF) mentioned in this article. Please vote and chain shout this article so everyone can see.

Subscribe this newspaper to keep updated, order can be changed when necessary.



1st Priority
Fight for Paraguay in Central East Chaco



2nd Priority
Fight for Chile in South Australia



3rd Priority
Mobile and Fight for Mexico in Pacifica



4th Priority
Fight For Estonia in Eastern Finland

Hold kalo luber diatas 52%, bantu battle yang lain



Hai guys and gays, ane mau ngajak ceman-ceman sekalian untuk bergabung ke dalam tentara resmi eIndonesia, TNeI. Berikut ini adalah beberapa informasi terkait TNeI yang sekiranya wajib diketahui oleh ceman-ceman semua




Syarat Masuk TNeI gak pake ribet :

- Char utama dan bukan sapi
- Isi form pendaftaran yang bisa kalian temukan link'nya disetiap box info masing2 divisi
- Siap Mentaati Order dari eGoverment
- Kalo bisa sering mampir ke IRC, ada log gratis ! untuk link IRC bisa kalian tanyakan kepada komandan kalian masing2 disetiap divisi.

 

Comments

MRizky
MRizky Day 1,818, 08:22

yang pertamaxx maho \o/

Eraclev
Eraclev Day 1,818, 08:30

http://www.erepublik.com/en/article/-mofa-eindonesia-love-from-indonesia-to-poland-2155191/1/20

Love From Indonesia to Poland
o7
= Chain Shout =

----
o7 Hail Menteri Pertahanan..

PS dan gw tau lw maho Mrizky

akmalaputra
akmalaputra Day 1,818, 08:33

o7

Dhisny Giovanny Pramuditha
Dhisny Giovanny Pramuditha Day 1,818, 09:34

MRizky Day 1,818, 08:22

yang pertamaxx maho \o/
=======================
udah mulai menerima keadaan ya

SapiNgamuk
SapiNgamuk Day 1,818, 15:10

Syarat Masuk TNeI gak pake ribet :
- Char utama dan bukan sapi
======================

Benar-benar sebuah DISKRIMINISAPI !!

imambonjol393
imambonjol393 Day 1,818, 17:59

o7

titomerdeka
titomerdeka Day 1,819, 00:29

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.