Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

[Rańćunajte na nas] - Crna Hronika!

Day 1,786, 17:08 by Petar Popara Crni

Slavko, oci moje, podeli novine...U prethodnih 24 sata svedoci smo dva dogadjaja nakon kojih ce javnost eSrbije zauvek ostati zgrožena. Upozoravamo čitaoce da je tekst koji sledi uznemirujuć i da se ne preporučuje igračima ispod 18og levela kao i članovima Navijačke Stranke Srbije.SUBOTICA - Mesto na severu eSrbije koje je poznato po malom procentu samoubistava jer nema visokih zgrada kao ni reke ni mostova zadesila je tragedija koja je kompletno stanovnistvo ovog ponosa Vojvodine bacila u tugu i plač. Kako "Računajte na nas" nezvanično saznaje, tragedija se dogodila kada je maloletni D.H. (28.280+snage) skočio sa ćuprije visoke 0.19 metara i pri tome polomio kažiprst na desnoj ruci. Celom događaju prethodila je rasprava između tragično nastradalog i , takođe maloletnog , S.L. (4053+snage) sa prebivalištem u Evropskoj Uniji . Tačan uzrok i povod sukoba istražiteljima policije ostaje nepoznat, a na licu mesta zatekla se i starija gospođa , od koje nezvanično saznajemo:

"Pa on je, mali Deki, on je samo prolazio tuda preko mosta, sam nezaštićen, jer su ga valjda poslali tetki po lek. I onda je ovaj grubijan, ovaj monstrum kako da ga nazovem, počeo da dobacuje i pominje neke izbore i milione, na šta je ovom jadnom detetu pozlilo i on je odjednom skočio... I i ... Ću izađem na televizor ja? Ček, ček da namestim dekolte... E tako, sad snimaj dete..."

Poslednja informacija koja je prispela u redakciju jeste da je D.H. van životne opasnosti, a da je oSUMNJIčeni S.L. priveden u stanicu gde mu je određeno zadržavanje od 24 sata , zbog nanošenja teških telesnih povreda, a ne čistog suicida , kako je istrazi isprva prezentovano. Opozicija Vlade eSrbije žestoko je kritikovala ovaj incident, naglasivši da će podneti zahtev vlastima da se u Subotici jedna ulica nazove po maloletnom D.H. .VALJEVO - U okolini Valjeva, kraj magistralnog puta prema Užicu dogodila se strahovita saobraćajna nesreća u kojoj je teže povređen mladić , 39 level . Na njega je dok je oko 15 časova šetao delom puta predviđenim za pešake, naleteo automobil marke Opel Korsa 25 , podigavši ga pritom na haubu i tako vozivši 87 metara. Detalji o vozilu kao i licima koja su njime upravljala i izvršila ovaj zločin izazivanja opšte opasnosti u saobraćaju i pokušaja ubistva, policiji su i dalje nepoznati, ali nam iz Službe Nacionalne bezbednosti javljaju da je pokrenuta opsežna akcija pronalaska krivca.

Povodom ovog nemilog događaja oglasio se i narodni poslanik M.V. koji je želeo da ostane anoniman , a koji je izjavio:

"Mislim da tu nije bilo nikakvog automobila i da se dotični samo okliznuo o koru od banane... Il je možda samo reč o osveti!"

Istraga je u toku.Cenim da će uvređenih biti gomila, ali recimo da mi to nije bila ključna namera već sam samo na sarkastičan način želeo da prezentujem kako je meni danas iz ugla posmatrača izgledala ova svađa koja lagano uzima maha i prelazi granice pristojnog rivalstva. A najbolji način za to jeste preporuka koja sledi...Iskoristio bih priliku da pozovem sve zainteresovane da nastavimo tamo gde smo stali prošle godine i stvorimo tradiciju da nas i u hladnijim danima koji dolaze ništa ne može sprečiti da se družimo.

Želim da naglasim da je skup 20og na Adi, lokacija je kod roštilja a o svemu detaljnije imate u ČLANKU Raziel Blaze-a u kojem je detaljno objašnjen tok manifestacije.Ovom prilikom takođe pozivam zainteresovane Novosađane da mi se jave putem poruke ili sms-a ko ima broj fona, kako bi organizovali zajedničku ekspediciju vozom, jer se pokazalo da je prošli put skup na Adi bio daleko uspešniji baš zbog tog druženja.

NADAM SE DA SE VIDIMO TAMO U ŠTO VEĆEM BROJU! 0/

Za sve Dame eRepublika...

(klikom na zeleno PLAY dugme stižete do linka pesme )

Ne, nisam na Vas zaboravio... ♥Ne volim kad dodjem u stan raskomotim se , i neko mi poremeti momente nirvane uz tihe zvuke Đoke Balaševića sa mp4 playera.A onda iznenada, jedna kratka poruka promeni mišljenje, i već u sledećem trenutku sam zaglavio na vrata, jer me drugari sa eRepa čekaju na kafi ili pivu.

Trebalo mi je pola sata da se odazovem na iznenadni poziv,ovaj put, na pivo. Čuvši sastav ekipe shvatio sam da se tako nešto ne propušta ma koliko raskomoćen bio.Silazivši u "GAsan" poznatu Novosadsku pivnicu , prvo što sam primetio bio je odsjaj njegove ćelave glave. Pljesnuo sam ga odozgo na šta ekipa poče da se smeje grohotom. Ušmekah jedno slobodno mesto i na putu do njega pogled mi zapade na finoj pojavi plave kose , koja kao da je doletela sa aerodroma , sedevši tik uz to slobodno mesto. Več sam pomislio da je tu sasvim slučajno , jer je lokal bio krcat a ona verujem nije imala mesta. U svoj toj gužvi pozdravljanja, pružila mi je ruku i izgovorila svoj nick.

"Volim i ja Alexa!" pomislih u sebi , a onda , smestivši se na čelo, ili dno stola nebitno je , krenuh sa zabavljanjem mojih virtuelnih drugara koji su postali bitan deo moje svakodnevice.

"Nećeš mi verovati , ali mislio sam da si i ti jedan od pe*era od onih iz GSU..."

Novi grohot nastade stolom,a ja sam uživao osetivši se bitnim među ljudima koji mi znače, nevažan je način gde sam ih sreo. A sreo sam ih upravo tamo gde ste Vi sada ulogovani...

Za to služi eRepublik...

Mislite o tome...
Takodje, moja draga jedinica vrši regrutaciju za sve divizije, a o uslovima više možete pročitati OVDE!Do sledećeg ćlanka, ili još bolje okupljanja , budite mi zdravi i nasmejani...

S poštovanjem,

Vaš,
 

Comments

NaCa90
NaCa90 Day 1,786, 17:11

prvaaaaaaaaa prvi put

NaCa90
NaCa90 Day 1,786, 17:12

vidi stvarno sam prva xD

nananna

Petar Popara Crni
Petar Popara Crni Day 1,786, 17:13

Koga ne mrzi , ako moze shout!

http://tinyurl.com/CrnaHronika

Hvala!

SINDJEL
SINDJEL Day 1,786, 17:13

od veceras ti prepisujem 6 km pravolinijskog trcanja pod opterecenjm sopstvenog tela uzvodno niz dzadu !!!
dacu ti ja pivo, debeli !!!

NaCa90
NaCa90 Day 1,786, 17:14

Kafa, pivo... ja sam ipak za vermut! :)

Petar Popara Crni
Petar Popara Crni Day 1,786, 17:16

Sindjele priznaj da si ljubomoran : *

korsakov25
korsakov25 Day 1,786, 17:18

e pa dobio si i vote i sub :PPPP

Thorin II Oakenshield
Thorin II Oakenshield Day 1,786, 17:19

o/

Anastazis
Anastazis Day 1,786, 17:22

Uprava kafana grada Valjeva i ja kao legitimni predstavnik istih odgovorno tvrdim da ni jedan od clanova naseg udruzenja ne stoji iza tog teroristickog akta!!!

Iskreno nam je zao sto se taj nemili incident dogodio na nasoj teritoriji i u to ime saljemo po jedno burence Valjevskog,hladno naravno kao Gradac, svim ostecenima u nemilom dogadjaju!!!

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Day 1,786, 17:28

evo ti vote zbog skupa na adi

korsakov25
korsakov25 Day 1,786, 17:28

zahvaljujem Upravi kafana na velikodusnom poklonu

Valjevsko je zakon \o/

Anastazis
Anastazis Day 1,786, 17:30

Uprava kafana uvek misli na svoje drage posetioce!!!

D E A N M A R T I N
D E A N M A R T I N Day 1,786, 17:30

Dobar.... Nadam se da se vidimo na Adi...

D E A N M A R T I N
D E A N M A R T I N Day 1,786, 17:30

veliki smajli

CHRISTIANE.F
CHRISTIANE.F Day 1,786, 17:55

Stanisha
Stanisha Day 1,786, 20:01

Pegica
Pegica Day 1,786, 22:27

Hvala na pesmi.

desert hamster
desert hamster Day 1,787, 00:21

KRVVV!

ZgemboAdislic
ZgemboAdislic Day 1,787, 01:05

Odličan!

fairgr
fairgr Day 1,787, 01:15

mnesa
mnesa Day 1,787, 01:20

Vote!

Fernando Colunga
Fernando Colunga Day 1,787, 01:24

o/

skofjaloka
skofjaloka Day 1,787, 01:32

bilo kuda Jelen svuda...

Bolorg Brat Bole
Bolorg Brat Bole Day 1,787, 01:41

dobar si Crni odlican

Danijela 89
Danijela 89 Day 1,787, 02:06

xaxaxaxax : D skupppppppp !!!

a i izmenila sam i spisak za palacinke : PPPP

Lazarus Silni
Lazarus Silni Day 1,787, 02:13

Skroz sam neupucen toliki dogadjaji u SU a ja nisam cuo za to, ah taj posao
: )

Pozz svima
Pozz svima Day 1,787, 02:46

Pazi, da ti nesta kazem....

video je da nesto sija dole pa je zato skocio

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 1,787, 03:11

U Palić sa njim, u Palić! : )))))

Johnnnie
Johnnnie Day 1,787, 03:16

Ebacemo te Crni, hodaj uza zid, nasa preporuka!!!
GSU 4 Life

Raziel_Blaze
Raziel_Blaze Day 1,787, 05:26

Crni, hvala za reklamu za skup na Adi. : )
Sad ide mnogo veci glas : P

Titan Wolf
Titan Wolf Day 1,787, 07:22

Ništa bolje od provoda uz eRep ekipu!

United States Of Serbia
United States Of Serbia Day 1,787, 07:23

Zaboravio si objaviti da je S.L psihicki obolela osoba, dijagnoza evropoidni besparitis xDDDD

gizmo501
gizmo501 Day 1,787, 20:03

translation?

Neron Trocki
Neron Trocki Day 1,787, 23:01

you wouldnt understand it even with the translation. Serbian people having fun, is the short story

Srbobran1
Srbobran1 Day 1,788, 13:45

Pa zar moje Valjevo da mracis?
Docicu ja tebi u NS!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.