Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

На гости на "Гилдията" - военните отряди на еБългария!

Day 1,899, 07:49 by Tablov

Здравейте, приятели!


Музикален поздрав за отряда - цък

Като част от кампанията, която започнах – „Военните отряди на еБългария” ще ви представя поредния отряд, на който бях на гости. Това е The GuildОфициален девиз на отряда – няма

КомандирY ChromoSome

Лидери на отрядаY ChromoSome , Sollam , Can Oa

Основен канал да комуникация – стената на отряда.

Характеристика на отряда – както самите те се описват – отряд от медалисти, фермери и бъдещи танкове.

Отличителни черти – всеки е оставен на спокойствие да се развива в играта така както смята за добре; мисиите са съобразени с интересите на еБългария; активно се вълнуват от случващото се в еОбществото ни, показателен е факта, чев момента в отряда са едни от най-активните „млади” еПолитици.Във всеки отряд, в който премина ще се опитам да направя интервю с интересен за обществото ни играч. В The Guild се спрях на командира им Y ChromoSome .

1. Ще кажеш ли няколко думи за човека зад аватара?
Казвам се Димитър. Възрастта ми е прехвърлила на попрището жизнено средата. Магистър икономист съм, но отдавна не работя по специалността си. Мисля че това е достатъчно като информация за мен еТук.

2. Как попадна в капана еРепублика?
Хванаха ме в капана на миналогодишния априлски бейбибум, след като хвърлиха примамката по бТВ ;-)

3. Можеш ли да ни разкажеш малко повече за историята на “Гилдията”?
“Гилдията” е нов отряд създаден от Skinny Ben (ex. Bai4ev) в средата на миналата година. Той е един от хората, които най-много са ми помогнали в тази игра и когато ме покани да стана член на отряда не се двуомих. В началото в отряда заварих десетина човека, предимно занимаващи се с търговия. След мен дойдоха други приятели и станахме едно малко и сплотено еСемейство.
Въпреки че не малка част сме медалисти, приоритетно за ДО поставяме български битки и често сме удряли организирано в Д1 или Д2 във важни рундове по бойните полета в Пандо, Санта Круз, Тракия и Мармара. Печелили сме и печелим БХ медали за еБългария, с които най-много се гордеем!
“The Guild” не може да се похвали с кой знае каква история, но пък можем да се похвалим с качествени играчи, които са най-големия капитал на отряда. В момента сме 28 човека - малко, но от сой!:)

4. От къде точно идва името на отряда?
Както казах вече първите няколко човека, които са влезли в отряда, са се занимавали с търговия и така Skinny Ben е решил да даде името “Гилдията” - сдружение на търговци.

5. Какво би казал на някой, който се колебае дали да се присъедини към вашия отряд?
Отрядът ни е отворен за всички. Но нека никой няма голями очаквания, защото нямаме играчи с икономически развити акаунти, нито имаме Орг под наше управление както някои други отряди, което ги улеснява да правят редовни раздавания за членовете си и да привличат и подпомагат мушмороци. Именно липсата на ежеседмични раздавания на хляб и оръжие е основната причина някои да ни напускат и да от отиват в отряди, където има ритмични такива. Разбираме ги добре и не се сърдим на никого.
За сметка на това всички в отряда сме сплотени, приятелски настроени, помагаме си един друг и никой не сме оставили еГладен. Определено при нас е весело!:)

6. Вашият отряд е вероятно с най-голям брой медали на човек от отряда в цялата игра? Какво е усещането да бъдеш негов командирир?
Командир на “The Guild” станах временно и за малко. Уж. Около месец след присъединяването ми Skinny Ben реши да си пробва късмета при наемниците и ми повери управлението на отряда докато се върне. И стана като в казармата - няма нищо по постоянно от временното:)
Така се ситуираха нещата, че малко след мен в отрядът дойде и Can Oa - може би най-изявеният български медалист в Д1 и Д2. Доста играчи дойдоха при нас за да им помогнем със съвети как да се развият във военния модул като добри медалисти и някои се задържаха, други направиха собствени отряди, а трети отидоха в МЮ, където редовно им помагат с храна и танкове.
В крайна сметка всички в отряда сме добри приятели. Не се делим на стари и нови играчи, търговци и медалисти или по какъвто и да е признак. Може би за това всеки напуснал отряда ни по една или друга причина запазва добри чувства от престоя си при нас, а вратата ни е винаги отворена за старите приятели! Надявам се и за теб да е така, Таблов;-)
А когато си заедно с приятелите си, макар и виртуални такива, няма начин чувството да не е приятно!

7. Отрядът ви събира едно от най-активните ни еПолитици в момента. От къде дойде интересът ви към този модул и какво се надявате да промените в еБългария?
На последните избори като че ли най-много депутати даде нашия отряд - Princess Aspas, mamamustara, Sollam и аз. В листите бе още един наш съотрядник - Tablov, който за мое съжаление не успя да влезе в Парламента. До скоро при нас бяха и OMGKondio и Tervel 2, които също станаха парламентаристи. Радвам се за успеха на всеки един от тях и вярвам, че ще работим заедно за интересите на еБългария!
Не знам как е при останалите колеги, но при мен интересът към политиката бе провокиран от Malamber, който мотивирано и аргументирано преди повече от месец ме убеди да стана член на “Гласът на България” и да помогна със скромните си възможности да реализираме идеята на партията за едно по-прозрачно и отворено към гражданите управление. До преди това, признавам си, бях аполитичен и дори не гласувах.
Прозрачност, отчетност и контрол във всички държавни институции - това е основното, което искам да се промени в еБългария. Не е трудно постижимо стига да има воля сред управляващите за това.

8. Има ли вероятност да се кандидатираш за президент на еБългария?
Не. Вероятността да се кандидатирам за Президент клони към нула. Това е най-отговорната длъжност в тази игра, която изисква да и отделиш за 1 месец почти цялото си време, нерви и настроения. И всеки кандидатирал са за този пост трябва да подходи отговорно. А марионетка или неактивен държавен глава не мога да си позволя да бъда.

9. Какво те кара да се усмихваш в играта?
Хората, на които дори с малко съм помогнал за развитието и виждам как вървят напред. Музикалните поздрави на Ема. Разговорите ни със Sollam, в които споделя за щастливи събития случили му се в РЖ. Шегите на mamamustara. Доброто, което някой е направил еТук или в РЖ, за което съм прочел в някоя статия. Усмихвателен съм :)))

10. Твоето послание към играчите на еБългария?
Играйте за забавление и с много настроение. Не приемайте играта прекалено на сериозно, защото никой не е излязъл еЖив от нея - или е получил бан или е станал “мъртъв гражданин”:) Нито политическия, нито военния, нито икономическия модул са толкова важни. Социалният елемент и хората зад аватарите са най-ценното в тази игра! Сред тях може да намерите не само добри виртуални, а и реални приятели.
Търсете и бъдете намирани!:)

о7-о8
Y ChromoSome


Десет дни минаха неусетно в компанията на играчите от отряда. Благодаря ви за гостоприемството.

За мен беше чест да бъда един от вас!
o7


Приятна игра на всички!

С уважение,


P.S. По изключение ще остана в отряда още десет дни, в които активността ми ще клони към 0. Ако след дългоочакваната зимна ваканция в България съм психически и физически здрав (предварително се извинявам на черния си дроб), на ден 1911 ще се присъединя към следващия отряд от обиколката ми.

Досега в поредицата:
"Веднъж мечка, завинаги мечка" - на гости на Carebears!
На гости на "Дуло"
На гости на "MERCENARY OPS"
На гости на "Отбрана"
На гости на "MasonsBG Army - SPETSNAZ"
На гости на Цар Самуил
На гости на "Аматьорите"
 

Comments

ShmBigger
ShmBigger Day 1,899, 07:54

о7 Отряд "МиталИстИ"

AquaRiuZ
AquaRiuZ Day 1,899, 07:56

o7

YANK0V
YANK0V Day 1,899, 08:01

о7 делят се на медалисти и на гадни медалисти вътре : D

AquariusSG
AquariusSG Day 1,899, 08:12

o7

mamamustara
mamamustara Day 1,899, 08:14

Отказвам да ме класифицират като (е)републиканска шампионка и колхозничка!
И добре че съм аз,да ви придам малко класа! ;Р

malamber
malamber Day 1,899, 08:15

о7-о8

Jasmmine
Jasmmine Day 1,899, 08:21

Страхотна статия.Вот : )

Ema123456
Ema123456 Day 1,899, 08:22

Готино интервю със страхотен човек!: )
Иначе относно "Гилдията", ами гордея се, че съм част от този отряд и не бих го сменила за никой друг.

lioshi
lioshi Day 1,899, 08:22

o7

Imoenbg1
Imoenbg1 Day 1,899, 08:56

УжасТ....Произхода на името ме депресира

Имо е в траур...

Иначе готино интервю....

Има и Ема, има вот Че и Хромозоми има....

BagaturBG
BagaturBG Day 1,899, 09:45

Таблов,

Радвам се, че бе част от отряда ни и си останал с добри впечатления. Уж по изключение ще останеш още 10 дни Признай си, че не е по изключение, а ти хареса настроението, всекидневните музикални поздрави на Ема, шегичките ни и не ти се напуска:Р
Пък и си 2-ри командир на отряда - няма лесно да те пуснем
Всъщност нямаме нищо против изключението да стане постоянство!
Благодаря отново от името на целия отряд за 500-те броя К7 танкове, които ни дари.

Хубав музикален поздрав си подбрал за най-рокаджийския отряд! Бих казал с тематично заглавие

о7-о8

Ulrezaj
Ulrezaj Day 1,899, 09:48

Вот за гилдията!

Romeoktonos
Romeoktonos Day 1,899, 09:59

o7

anThhraX
anThhraX Day 1,899, 10:09

"първите няколко човека, които са влезли в отряда, са се занимавали с търговия"

мда

anThhraX
anThhraX Day 1,899, 10:15

и в първите 3 дни на отряда името беше сменяно 4 пъти

Nikolcho
Nikolcho Day 1,899, 10:54

v

SknS
SknS Day 1,899, 11:10

Ей прочу се отряда :Д Жив да не бях

Jurukov
Jurukov Day 1,899, 11:12

o7

Simonymous
Simonymous Day 1,899, 11:21

Политиците на българия, които не се бият за нея. Оти винаги така става, че я се тепам си зАпазим цвинкята, оне си ручат у дворецо и ги не еня за войната?

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,899, 12:03

“Гилдията” - сдружение на търговци.

... или безобидните малки... главорези!
: )

WafreyBG
WafreyBG Day 1,899, 12:12

\o/

ot4eto
ot4eto Day 1,899, 12:45

Охо, има Хромозома, Ема, Солам, Кан Оа на едно, има вот! \o/

bastuna2003
bastuna2003 Day 1,899, 13:00

Има медалисти - нема вот

Sollam
Sollam Day 1,899, 13:25

Гилдемейстер!:Д

Много добре се е получило! И за да върнем жеста на Таблов, не малка част са от ICF.

Sollam
Sollam Day 1,899, 13:26

Simonymous:

Чувствам се леко засегнат......

DimDaTeNiama
DimDaTeNiama Day 1,899, 13:33

OMGKondio - о7 делят се на медалисти и на гадни медалисти вътре : D +1
Ники, всички там сме фермери, а Митко е миньор...
Таблов, мерси за добрите думи...успех и винаги си добре дошъл при нас
о7

YANK0V
YANK0V Day 1,899, 15:02

като се намери достоен заместник на Forever Young или малките кристалчета ,а Митко е бобошевския милионер ,ама го крие от народа

BagaturBG
BagaturBG Day 1,899, 22:28

@Simonymous

Парадираш, как ти се биеш за България, а изписваш името и с малко "б". Срам!!!
Но най-добре е да видим цифрите:

Щета за България:

Simonymous - 69млн. ДМГ за 1 година в играта или средно 5,75КК на месец

Sollam - 178млн. за 1 година (14,83КК на месец!)
Y ChromoSome - 55млн. за 7месеца (7,86КК на месец)
Princess Aspas - 11млн. за 2 месеца (5,5КК на месец)

Sollam и аз имаме повече средна щета за България на месец от теб, пазителю на "цвинкята", а на Ема е почти равна на твоята. Факт!
Ако пък те закичим с БХ медалите, които сме спечелили биейки са за България ще се еУдавиш в копанята на "цвинкята" ти. СмЕх!)))

Горд съм с всеки член на "Гилдията"!

о7-о8

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Day 1,900, 00:35

o/

anThhraX
anThhraX Day 1,900, 00:42

@Sollam

Тогава част от ICF,не издържа на драстичното умножаване на молумници в отряда и Байчев каза: Нека си направим гилдия!

SknS
SknS Day 1,900, 00:52

anThhraXDay 1,900, 00:42 @Sollam

Тогава част от ICF,не издържа на драстичното умножаване на молумници в отряда и Байчев каза: Нека си направим гилдия!

+1

Ozzyslav
Ozzyslav Day 1,900, 01:35

Има "Оргове" - има вот! о7

BagaturBG
BagaturBG Day 1,900, 02:40

Guild освен гилдия означава и братство, съюз, организация, сдружение.
Съюз на млади и стари, търговци и фермери, медалисти и патриоти.
Така че името ни си е доста подходящо.
Ние не коментираме имената на другите отряди. Всъщност не името прави човека, организацията, отряда, а обратното!

о7-о8

DimDaTeNiama
DimDaTeNiama Day 1,900, 03:11

Ние не коментираме имената на другите отряди. Всъщност не името прави човека, организацията, отряда, а обратното!
+1
Мите, що се занимаваш да им отговаряш, такива сме каквито сме....ние си знаем, хората които са били и са при нас го виждат и оценяват, това е същественото...данък мнение на плащаме.
а иначе сме.....доуни медауисти и фермери, с нулева щета за БГ
Sollam - страхотна статия приятелю
успех...
о7

BagaturBG
BagaturBG Day 1,900, 03:25

Славяне,

Прав си, Приятелю. Но не мога да търпя да ни упрекват несправедливо в нещо хора като Симо, които си мислят, че са дали повече от нас за еБългария.
За това му пуснах една симфония от цифри))

AhhaVonBerlin
AhhaVonBerlin Day 1,900, 10:07

прочетох много хубави неща, докато не стигнах до коментарите, типично по български

Sollam
Sollam Day 1,900, 14:57

@ anThhraX

Sollam, знае! Тогава Sollam беше в отряда и замина за Русия, за да помага на отряда...
Останалото Sollam ще го спести!:Д

Simonymous
Simonymous Day 1,901, 00:51

Брато, какво ми ги вадиш тия цифри? На луд ли се правиш?
1. Не е важно колко, а как! Нали съм ви гледал в какви битки взимате медали? На 60% щета...
2. Това, че съм си дал всичкото злато и уевове на младите - общо около 960 злато по днешни цени в началото на лятото, защото знаех, че няма да мога да играя с месеци и исках да бъда същевременно полезен, ми спря развитието, но това не означава, че не се бия само за България и във важни съюзнически битки.
3. Вие тука като депутати сте си чесали езиците и сте измисляли "ДоД-та, МъДъ-та" и не знам си какво, които така и не сработваха.. а аз никога не съм пускал статии от рода :
Ей, вижте какво правя ! Аз съм активен! Месеци наред карам канадски и ирландски танкове да танкират с реални пари за България и сега, когато сме врагове, ми казват "Никога срещу България!" ... Това, че дадох всичко от себе си да вземем и сега четвърти бонус на оръжията, като оспамих всички сръбски мю-та, медалисти и цялото им правителство, докато спрат да слагат ДО - въстанието също не важи? Да, пуснах статия, в която го споменах, но беше на ташак.. Но ти едва ли си я чел, а и да си, разбрал си я сигурно на найци...
4. Виждаш ли ми медалите? 3 BH имам, да. И съм ги взел все в български битки. Е, едната беше срещу турците на страната на Иран, когато искахме да напуснем ЕДЕН...
5. И в тоя ред на мисли - бях един от активните пропагандатори на тази кауза - напускането на ЕДЕН и създаването на нов съюз. Да си ме видял да търся хвалби някъде? Да си ме видял да кажа - да, вижте, пуснах тука 2 реда и ни изгониха заради мен. Айде дайте по 1 злато... ?
7. И всичко това съм го направил без политически пост. Нито съм бил президент, нито депутат, нито назначен на каквато и да е длъжност... Тия неща, които ти казах и доста други са ми били доста по-трудни, имайки предвид, че на профила ми не пише МВ, МВнР или там к'вото щеш.
8. Понякога... не... ами доста често правя правописни грешки. Извинявай, че съм Бог на Спамъ, а не на Граматикатъ. Капиш?

Simonymous
Simonymous Day 1,901, 00:53

60% стена исках да кажа...

Simonymous
Simonymous Day 1,901, 00:55

А и като си стартирал eRepublik birthday
Jun 29, 2012
точно тогава, когато трябва, т.е. нацелил си дивизиите, медалеел си, каквото там си правил, а аз не съм играл, после не съм искал да се откажа от акаунта си, какво правим, а? Боли ли ме за тебе? Не. Ако искаш постави рекорд по пиксели, пак ми е през центъра.
Не знам дали имаш предишен акаунт, не знам кой е и ми не дреме на патока.

Simonymous
Simonymous Day 1,901, 00:57

Sollam, не съм се обръщал към теб лично. Извинявам се, но просто се шегувах. Но сега хромозом X се хвана на сериозно и... така.

Simonymous
Simonymous Day 1,901, 01:01

ПП:
Хромозом, приветствам те да следиш често статиите и коментарите ми, за да ми поправяш б-тата. И междувременно се загледай дали често се конфронтирам с някого... Повечето играчи, които ме познават, знаят за какво говоря... (предполагам)

BagaturBG
BagaturBG Day 1,901, 03:08

Симо,

Пуснал си 3 километра и половина пост в стил "Аз съм най-велик". Никой не оспорва това, което си направил. Браво! Ти оспори стореното от нас, каза че не бием за България. За това ти показах цифрите. Няма как да имаме такава щета за еРодината, ако не сме се били за нея. Ти тръгна да се измъкваш, шегувал се бил (като ти показах щетата на Sollam) и изместваш разговора в това, какво си ти сторил. Още едно браво!
Взимали сме медали и при стена 50-51% за България. С наша помощ се е обръщала стена, дори и без да взимаме медали. Питай сегашния зам. МВ Валери Нанчев и той може ти разкаже интересни неща за битките ни за България. И да искаш няма как да си видял как сме взели медалите си. Което не пречеше да си измислиш едни 60%. Никой от нас никога не е парадирал със свършеното от нас. И няма да се правим на велики с колегите ми как и по какъв начин сме помагали на виртуалната ни Родина. Всеки помага по свой начин и колкото са еСилите му. Но бъди сигурен, че не стоим безучастни!
Не ти следя нито статиите, нито коментарите. Отговорих на този тук, защото несправедливо ни упрекна. Иначе със сигурност щях да подмина коментара ти, както много други.
Но няма оправдание в това да напишеш България с малка буква! Извинявай.
Сега се усмихни в първа камера и малко по-ведро

Ema123456
Ema123456 Day 1,901, 05:31

Кога, как и колко наливам в наши битки мога да знам само аз и хората, които ме виждат в даден рунд. Вярно, че този месец съм и политик...за последно най-вероятно, но и покрай разните правилници, дебати и т.н. други глупости, пак намирам начин да съм максимално полезна с мижавата си щета на еБългария. А ако на някой не му харесва начина ми на игра, проблема си е изцяло негов.
Така ми е забавно- така играя.; )

Приятна игра и късмет!

Simonymous
Simonymous Day 1,901, 11:10

Хромо, специално тебе понеже съм те виждал къде и как биеш, та за това. И някой други от присъстващите съм виждал да крадат медали при ГОЛЯМА стена и то от БЪЛГАРИ, ама няма да ги споменавам, че мъжете им ще ми се сърдят...

Пак ще ти кажа, пич. Не е важно колко щета си вкарал, а как. И изместих темата към мен, защото тръгна да сравняваш твоята щета с моята. КАПИШ? И ти си същия като оня Батман Херо, дето след 25 години бил щял влязал набил и излязал от д4 с тринайсе милиона медала.
Плюс това, като мултак, не е редно да се хвалиш с каквото и да било...

BagaturBG
BagaturBG Day 1,902, 00:29

Симо,

Виждал си ми базуката ти на бойното поле. Къде си ме виждал ти в Д1 и Д2? Той Плато не ме е виждал, ти си ме виждал. Балки, ставаш смешен вече.
357 БХ медали имам и нито един не съм откраднал от българин!
Моята щета за България е повече от твоята. Факт! А как я вкарвам - питай Валери Нанчев. Определено не е пристрастен и вярвам че ще бъде обективен.
Както каза Ема - ако не ти харесва начинът ни на игра проблемът си е лично твой. Ако не ти харесва как съм го вкарал - също.
Мултаците се обсъждат в една друга тема. Сбъркал си. Но щом мислиш, че имам мултаци, докладвай ги на админите, а не си прави вятър на устната кухина.
Не мога да разбера с какво толкова те потискам, човече?
Объркан съм и не знам да ти се смея ли, да те съжалявам ли?!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.