Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

На гости на "MERCENARY OPS" - военните отряди на еБългария!

Day 1,850, 23:28 by Tablov

Здравейте, приятели!

Нещо тематично за музикален фон

Като част от кампанията, която започнах – „Военните отряди на еБългария” ще ви представя третия отряд, на които бях на гости. Това е MERCENARY OPSНеофициален девиз на отряда – няма

КомандирnikitaK

Лидери на отрядаnikitaK , Uncle Sociopath , magdanoz , Petroslaw

Основен канал да комуникация – скайп. Имат команден канал, в който присъствието е задължително и спам-канал, който е доброволен.

Характеристика на отряда – най-силният отряд в еБългария, изключително добре организиран, близо 70% от играчите в него са с ранг поне Бог на войната, съставен е само от играчи Д4.

Отличителни черти – специфични аватари, които със сигурност предизвикват угриженост в противника появявайки се в дадена битка; нанасяне на много добре организирани удари; добра финансова обезпеченост на членовете на отряда поради „наемническият” му статут. В тази връзка мога да дам личното си мнение – за времето, което прекарах в отряда не са направили НИЩО против интересите на еБългария или съюзниците ни. Напротив – в много от ключовите битки станах свидетел как те допринесоха за спечелването на важни рундове. Освен това всеки член на отряда има свободата да избира дали да удари в „платена” битка или да се бие там където, смята че ще има по-голяма полза от щетата му. По тази причина смятам, че негативното отношение на част от играчите ни срещу членовете на отряда е безпочвено.


Във всеки отряд, в който премина ще се опитам да направя интервю с интересен за обществото ни играч. В „MERCENARY OPS” се спрях на дамата, която с кадифена ръкавица, успява да командва този мощен отряд - nikitaK . Искам специално да и благодаря, че се съгласи да даде първото си еИнтервю и да ни позволи да надникнем в „кухнята” на отряда.

1. Ще кажеш ли няколко думи за човека зад аватара?
Казвам се Красимира, живея в София, работя в IT сферата, много обичам да пътувам и да се забавлявам. Стига толкова за РЖ : )

2. Малко за историята на Mercenary Ops?
Отрядът беше създаден юни месец от Sofia_8711. За кратко време успя да предизвика голям интерес и привлече много силни играчи - почти всички, които са се присъединили в самото начало, са все още в него. Отрядът бързо си извоюва име и авторитет – където влизаше, в повечето случаи помиташе стената за минути и противника просто нямаше как да реагира. Имаше и един труден период – независимо от факта, че основна част от щетата ни винаги е отивала за България, се намериха хора, които подеха кампания срещу нас и много от българите им повярваха – станахме обект на множество клевети и обиди. Това обаче всъщност още повече ни сплоти като колектив, а и както обичахме да се шегуваме „лоша реклама няма”. В резултат още много свестни хора се присъединиха към нас.
Когато мен ме поканиха да се присъединя, в началото отказах . Не исках и да напускам тогавашния си отряд The Guardians. Впоследствие доста мои познати отидоха там и все ми разказваха колко е забавно, как обръщат стени и печелят рундове. Всички бяха толкова ентусиазирани, а на мен играта вече не ми беше толкова интересна и реших да направя тази промяна. И определено не съжалявам . Авитохол и Митака са виновниците за това : )

3. Какво е усещането да си командир на най-силният отряд в еБългария?
Гордост. Това е усещането, което изпитвам като част от този отряд. Много хора няма да ме разберат, защото си мислят, че хората са в него само заради парите. Нямам намерение да разубеждавам никого, но чувството да знаеш, че много пъти победата в даден рунд зависи от тази шепа хора , от добрата координация между нас си, е неописуемо.
Решенията, свързани с отряда, се взимат от задружен екип от 4-ма човека - другите трима са Uncle Sociopath , magdanoz , Petroslaw . Така, че не бих казала, че аз съм командир.

4. Как успяхте да превърнете отряда си в един от най-силните в играта?
Когато дойдох, Митака вече беше положил основите и бе създал организацията и необходимите условия за изграждането на един силен отряд, с помощта на момчетата, разбира се.
Смятам, че ключова роля за успеха ни е организацията и дисциплината, която успяваме да поддържаме. В отряда се събраха и много силни играчи, които имат желание за някаква промяна.
В интерес на истината идеята за реорганизация в армията, която обсъждахме с другите членове на НАПРЕД, се основава на опита и най-доброто като практика, която сме натрупали в нашия отряд. Надявам се все някога тази идея да бъде реализирана и еБългария отново да има силна, ефективна и всяваща респект армия.

5. Какво би казала на някой, който се колебае дали да се присъедини към вашия отряд?
Ние не сме стандартен отряд и не се вписваме в общоприетите рамки, но всеки, който отговаря на изискванията за членство в отряда, може да се свърже с нас.
В момента има хора в отряда, които преди да влязат, бяха говорили против него, но сега канят и свои познати да се присъединят, което за мен е достатъчно показателно.

6. Бихте ли участвали в битки пряко или косвено засягащи интересите на еБългария или нейните съюзници, на страната на противника?
Въпреки, че много хора сигурно няма да ми повярват, но не съм се била в такива битки, а и отрядът ни се бие организирано само за съюзници.

7. Има ли шанс да те видим отново с еБългарско гражданство? А в еБГ политиката?

О, да. Но взе да ми харесва с full бонуси : ) . Независимо с какво гражданство съм, ще продължавам да се бия за еБългария.
Относно политиката – пряко или косвено, винаги съм се занимавала с нея и продължавам да се занимавам. Докато бях конгресмен установих, че тя не е точно моето призвание, тъй като аз съм директен човек и обичам да назовавам нещата с истинските им имена. За да успееш в политиката, определено не трябва да си такъв човек. : ) Но с каквото мога, стига да имам време, винаги ще помагам.

8. Мислила ли си да станеш президент на еБългария?
Никога! ( Въпреки, че има една поговорка „Никога не казвай никога”) Достатъчно близки мои хора бяха и са президенти, за да НЕ пожелая да бъда някога.

9. Какво те кара да се усмихваш в играта?
Хората, с които комуникирам всеки ден, и които с ръка на сърцето си бих нарекла мои приятели. Радвам се, че имам честта някои от тях да познавам и извън играта. И победите в битките, разбира се : )

10. Твоето послание към играчите на еБългария?
Мислете позитивно, радвайте се на малките неща в живота, забавлявайте се – и в играта и извън нея. Отнасяйте се към хората така, както бихте искали те да се отнасят с вас и по-често се усмихвайте : )))


Тези 10 дни се чувствах страхотно в обкръжението на хората от отряд MERCENARY OPS, за което благодаря на всички тях.

За мен беше чест да бъда един от вас!
o7


Приятна игра на всички!

С уважение,


P.S. Да се готвят следващите.


Досега в поредицата:
"Веднъж мечка, завинаги мечка" - на гости на Carebears!
На гости на "Дуло"
 

Comments

iavor37
iavor37 Day 1,850, 23:37

Браво на Таблов,много добра статия и като цяло поредица.
Дано хората най-после разберат, че това е най-добрият отряд в България и да спрат да ги плюват безпочвено.За мен беше удоволствие да съм част от него преди време.

LordGelu
LordGelu Day 1,850, 23:44

Колко ви е тарифата в момента?

NoLimit
NoLimit Day 1,850, 23:48

Има шефка - има вот :DDD

nikitaK
nikitaK Day 1,850, 23:55

Lord Gelu, като за теб - една усмивка и добре подсладено сутрешно кафе ; )

Bolen Siderov
Bolen Siderov Day 1,850, 23:56

"По тази причина смятам, че негативното отношение на част от играчите ни срещу членовете на отряда е безпочвено." ......къса ти е паметта мой човек, изобщо не е безпочвено! повечето ще си спомнят как в първите месеци след основаването на отряда удряха където и за който си поискат, без значение за или срещу съюзник на България се бият!

DnPijote
DnPijote Day 1,850, 00:02

Има шефка - има вот :DDD
+1

Ivan Shishmanov
Ivan Shishmanov Day 1,850, 00:04

Има шефка - има вот :DDD
+1

NikolayMilev
NikolayMilev Day 1,850, 00:06

Не ме кефи този отряд, събрали са си хората и си правят веселеото. Това е забранено в тази игра и се наказва от играчите. :}

ot4eto
ot4eto Day 1,850, 00:10

"По тази причина смятам, че негативното отношение на част от играчите ни срещу членовете на отряда е безпочвено." - напротив, много обосновано си беше. Не само че беше обосновано, но подейства и възпитателно. Критиката ви научи да се държите прилично и да не се биете против българските интереси. Затова днес никой не критикува отряда ви и мнението за него се промени.

eDuH uDeoT
eDuH uDeoT Day 1,850, 00:17

Има шефка - има вот :DDD
+1

президенто с 2 шефки.. направо като с кат кутия с чехли на главата
: )))

mironcska
mironcska Day 1,850, 00:19

NikolayMilev пуска забавни коментари- това е забранено- репорт)

Bukso
Bukso Day 1,850, 00:22

"Затова днес никой не критикува отряда ви и мнението за него се промени. "

Отче критикува се все още и то доста яко, даже напоследък имаше 2 статии и протести посветени само на нашия отряд ...

Velchev
Velchev Day 1,850, 00:24

И аз се мяркам (happy)

vasko_009
vasko_009 Day 1,850, 00:32

Заповядай отново
о7

ot4eto
ot4eto Day 1,850, 00:32

Busko, ми аз лично не виждам никакви основания за критики, нямам идея защо са ви критикували.

Petroslaw
Petroslaw Day 1,850, 00:36

Успех док. !

alex9304
alex9304 Day 1,850, 00:37

Пак заповядай
Песента е супер за фон :Д

naussicaa
naussicaa Day 1,850, 00:47

вотец и от мен

talibankoBG
talibankoBG Day 1,850, 00:47

@Bolen - прав си, но това се случи един-единствен път като ударихме против НЗ преди мн мн месеци. Парите от мисията послее ако не се лъжа ги раздадохме на БГ Обществото

Хубава статия Таблов, благодаря и успех!!!

Bojerianov
Bojerianov Day 1,850, 00:49

о7

Darriel
Darriel Day 1,850, 00:52

Има шефка, има вот! : D

Makemor
Makemor Day 1,850, 01:04

Браво Док! Ши зема дъ тъ събна...

bate Becko
bate Becko Day 1,850, 01:08

Неофициален девиз на отряда – няма
може да ви измислим някой : D

bate Becko
bate Becko Day 1,850, 01:14

"Имаше и един труден период – независимо от факта, че основна част от щетата ни винаги е отивала за България, се намериха хора, които подеха кампания срещу нас и много от българите им повярваха – станахме обект на множество клевети и обиди."

Ще отречете ли, че се бихте против съюза в платена мисия за Австралия с-у Нова Зеландия, и след това лидерът ви се държа като гамен по шаутове и преса?

Didoniio
Didoniio Day 1,850, 01:20

o7

Praskov4o
Praskov4o Day 1,850, 01:20

о7

Perrin Aibara
Perrin Aibara Day 1,850, 01:23

Как успяхте да превърнете отряда си в един от най-силните в играта? << Зеха куцо, кьорво сакато докато станат цяла камара маймуни на клона xD

Yoanka would you marry me
Yoanka would you marry me Day 1,850, 01:26

Веско, Софката не е в отряда от мн. време. Виждаш кои са лидерите в момента ... все свестни орица

Empiree
Empiree Day 1,850, 01:27

Наемам ви всичките да чистите сняг !
10 лева на ден !

Всеки да си вземе лопатката и гребцето и утре в 8 без 10 на Централните хали !!!

Bolen Siderov
Bolen Siderov Day 1,850, 01:29

.....ако ако няма сняг ви пускаме по кръстовищата да продавате вестници

bate Becko
bate Becko Day 1,850, 01:36

Таблов, как го направи тоя скрийн, че крие едната единица от броя членове

Apachi50
Apachi50 Day 1,850, 01:40

мерц Опс наистина са организирани , бил съм близо 3 седмици в отряда и е забавно в спам чата с толкова хора , НО трябва да се чака 5 дни докато ти отговорят дали може да влезеш в отряда [ ;-O

lioshi
lioshi Day 1,850, 01:42

не започна добре отряда, но в последно време се развиват в правилната посока, поздравления!

Vadisz
Vadisz Day 1,850, 01:42

вот за статията и отряда

MattrimCauthon
MattrimCauthon Day 1,850, 01:44

Краси....и тук ще го кажа без да се обиждаш.
Съсипахте идеята на отряда като наистина вкарахте куцо и сакато в него.

@Бай ти Веско

Заради това отрядът се наричаше Мърсинари Опс. Подчертавам думата МЪРСИНАРИ!!!
Единствените държави против които не се биехме бяха еБългария и еЧили.
Това което представлява в момента отрядът е просто събрани хора които бият за съюза ни.

КАЗАХ!

nikitaK
nikitaK Day 1,850, 01:44

Бях сигурна, че ще стане въпрос и за онази битка срещу НЗ, но не съм я коментирала, защото тогава не съм била в отряда.
Pidov, отрядът винаги се е управлявал от "свестни орица" : )

Mitko Mitov
Mitko Mitov Day 1,850, 01:44

Браво, Таблов! прочетох и другите 2 статии, малко в повече май са четките, но иначе страхотна идея да се поразходиш по отрядите. Евала и на Краси, ест - както винаги на ниво

Lord Kenshin
Lord Kenshin Day 1,850, 01:55

и за много гАдини

Sasho Ve
Sasho Ve Day 1,850, 01:57

Напоследък са си екстра.
В началото (и не толкова) аз лично помня не 1 и 2 момента, когато в не една и две важни и тежки битки на България се предлагаха на МВ за скромната тарифа от 35 танка за милион (по спомени) с намалението. Под предлог, че членовете се сърдели, че нямало мисии (: Естествено офертата на мв беше танкове за фф, но бе отхвърляна и съответно не удряха организирано, а си търсеха други мисии. Имена няма да споменавам, да няма засеганати..
Сега вече всичко е ОК.

nikitaK
nikitaK Day 1,850, 02:03

Така е, Митак, но ти реши да напуснеш. Сегашното командване има други възприятия за управлението му. Даже бях пуснала анкета сред членовете дали искат да се бият срещу съюзници. Но не мисля, че тук е мястото да го коментираме това.

Таблов, това е по-подходящо за музикален фон - http://tinyurl.com/7kohjd8

invaluable
invaluable Day 1,850, 02:20

photochopped. liez.

Raymond Aubrac
Raymond Aubrac Day 1,850, 02:34

o7

мани ги малките неща от живот, радвай се на хипер големите неща :Д

Fueled by hate
Fueled by hate Day 1,850, 02:47

Има шефка, има вот! : D
+1

LordGelu
LordGelu Day 1,850, 02:51

Ако вече не сте наемници, както май се опитвате да кажете, сменете си името.

Lord Kenshin
Lord Kenshin Day 1,850, 02:54

1. bug, показва колко човека има в полка.. а в неговия са 13
2. въртим се

LordGelu
LordGelu Day 1,850, 02:55

А иначе авторът на статията да сложи оригинален скрийншот. Не е толкова трудно да се направи един.

Andreica1989
Andreica1989 Day 1,850, 02:57

o7

Zlo QQ
Zlo QQ Day 1,850, 03:00

o7

lihvar31
lihvar31 Day 1,850, 03:03

"на гости на сапуна" - звучи по-добре.

DANl1640
DANl1640 Day 1,850, 03:03

кво да те нападаме,явно играта ти е враг.аз като няма кво да кажа обикновено мълча.ако искаш разгледай малко модула милитари юнит.има страхотни неща вътре.дори от едно падащо меню може да се сменят полковете.абе супер интересно е.жалко,че от толкова бой за интересите на бг, не си намерил време да го погледнеш.

емре,много ти е тънко вратлето да наемаш,когото и да е било.

софка не е лоша!мисията си беше супер и стига ми говорили за тая нз-извинихме се и на 6мата им активни играчи

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.