Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

Питане към всички баш разбирачи в играта :D

Day 1,793, 16:14 by hellrisen


Здравейте пичове (и пички)!

От известно време ми се въртят разни мисли из главата, но предвид, че съм студент алкохолът не им разрешава да се застояват дълго време ... затова само се въртят и до никъде не стигат :D

Проблемът е, че откакто Плато омаза играта за n-ти път и икономическият модул стана m пъти по-трагичен, гениалната схема за издръжка, която ползвах стана леко... ъм... за нищо не става вече.

Та по същество - до преди няколко седмици (месеца?) като един обикновен средностатистически двукликър се издържах от Q2 хлебни фирми (няма майтап :D )... имам 7 Q2 и 1 Q1 хлебни фирми. Изкарвах предостатъчно храна за себе си и средно по 800-900 Q2 за продаване на ден (колко точно пари изкарвах от тва не помня, ама помня, че в сравнение с в момента си бях цял Рокфелер). С тея пари купувах танкове и си изпълнявах ДО всеки ден, а и отвреме-навреме имаше пари за още бой.

Според мен, пъкленият план на Плато е, че понеже в РЖ има криза, тука също трябва да има и затова пусна икономическия модул в кенефа и пусна водата. 2 пъти.

Реално в момента пари от хляб не могат да се изкарат. Започнах като се понапълнят складовете (г/д веднъж седмично) да раздавам произвденето. Така и ще продължа, само не знам до кога. Освен ако някои от вас еРепублик-гурута и йоди на ферменето и двуклика не ме просветлят и не ми покажат правия път...

Та това е и въпросът, който изплува най-отгоре от дрисните ми по-горе - има ли начин в момента за нормална издръжка и изкарване на пари в тая игра? Както беше в доброто старо време, кога бехме еМлади.

Давам по един РУК и половин шише водка от Сейнсбъри (че няма пари за хубава) за всяка добра идея.

---

Ето и извинението ми за това, че трябваше да четете по-горното:

//hellrisen
 

Comments

bloodone
bloodone Day 1,793, 16:25

Има начини...
Ето един: Започваш да искаш масово приятелства и следиш шаутове. Така намираш битки за които се раздават танкове както и вестници които да субваш срещу танкове и храна

Old 7
Old 7 Day 1,793, 16:31

Махаш хлебните фирми, със златото дигаш тренировъчните центрове и яко дигаш сила, а за храната с 1 заплата взимаш храна за 2400 енергия

attitt0
attitt0 Day 1,793, 16:42

Мини на добивни на желязо ... тенденцията е че с тия промоции ще има повече к7 оръжейни и желязото ще си държи цената от около 10 стотинки!

dia76
dia76 Day 1,793, 16:46

Няма батко,няма вот)))))

Alex Zvezdev
Alex Zvezdev Day 1,793, 17:47

абе, къде е батко?!? :Д викам да хапнем нещо., а?!? наздраве на ношната мошната

Demon Lee
Demon Lee Day 1,794, 00:55

Има начин , но не и в тази игра набери worldalpha .. com

Darth Zayakous
Darth Zayakous Day 1,794, 02:40

може еднократно да мигрираш хлебна фирма към оръжейна, но това няма да ти помогне кой знае колко

LitoII
LitoII Day 1,794, 04:54

я остъй играта, а кажи в кой град си, че сейнсбъри само в една страна го има (:

galenaandrea
galenaandrea Day 1,794, 06:17

Това за миграцията отдавна го няма. Иначе икономическият модул е зле и нямаш кой знае какъв избор за печалба.

hellrisen
hellrisen Day 1,794, 10:48

@Old 7 - а пари за танкове откъде?

AngelOfBulgaria
AngelOfBulgaria Day 1,794, 12:45

Извинението се приема Даже ако може и трите да ми ги изпратиш. Иначе - добивни фирми за желязо. Най-бързо се изплаща тази за 10 злато при сегашните условия. Аз обаче бих строил К4 за 8500 валута (К5 ми е прекалено луксозно). Фирми за оръжия не ти трябват - всичко от К1-К4 е на загуба, на К5 печалбата не е голяма и не можеш да наемаш хора, а К6 ти е по-изгодно от К7 (заради икономиката на Плато). Хлебните са на печалба отвсякъде - наистина е малка, но са на плюс. Добивни за жито - не!

AngelOfBulgaria
AngelOfBulgaria Day 1,794, 12:46

Бий се без танкове - аз така правя дневната мисия за 25-те убийства.

JorkoM
JorkoM Day 1,794, 14:38

Ако можеш да събереш 190 злато от всичко, се прераждай! След 4месеца ще имаш същата сила и 30-40 медала и ще млатиш в първа и втора дивизия!

bate bobby
bate bobby Day 1,794, 16:29

Opa, eto go batko hahahha koy pitashe?
Slojen vupros pich. Znachi, prestavisi, che shtom az zapochnah da ispitvam zatrudnenia, znachi si e..lo ma..ata. Kyutash i chakash krizata da svurshi. Toya kaluf plato postoyanno obrushta vsichko s glavata na gore i prognozi ne mogat da se pravyat

Borko Barborko
Borko Barborko Day 1,795, 02:00

Uspeh sas shemite, az li4no se zagledah samo po snimkite. Iskreno mi haresaha i dokosnaha du6ata mi. ZAtova ot vse sarce ti pojelavam uspeh v igrata!

Bio BoB
Bio BoB Day 1,795, 02:48

Събрах 80 ГОЛД ^^ Още 300 да си ъпгрейдна тренировъчните площадки и след 2-3 месеца ше съм с 4-5К сила на 1ва дивизия.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.