Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

Повод 50 БХ - Поделба 300 здравје за секого [ ЗАВРШЕНО ]

Day 1,980, 14:44 by Iseung

Добро вечер на сите еМАКЕДОНЦИ
По повод освоениот 50 БХ МЕДАЛ од кој поголемиот број се за македонија решив да поделам по 300 здравје за секој , односно 30 Љ5 Лебчиња за секој
Се што треба да направите е

1) Адд за пријател
2) Воте на статијата
3) Суб на весникот
4) Шаут/ Разгласи
5)Во коментар пиши број на воте и суб

Би ве замолил да ги исполните сите чекори се со цел побрзо да се рашири и да добијат сите како вие така и јас, а и да ме мотивирате да продолжам со исто темпо !!!
И на крај да напоменам дека ова е само почеток зашто за 100ти БХ ЌЕ НАПРАВАМ МНОГУ ПОГОЛЕМА ПОДЕЛБА !!!!!


ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ
ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА и еМАКЕДОНИЈА !!!
ДА ЖИВЕЕ МТО ( РЕДОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ ТЕМПЛАРИ )
ПОЗДРАФ ДО АМИНТА МАКЕДОНЕЦОТ
ПОЗДРАФ ДО НИКОЛА МАКЕДОН
ПОЗДРАФ ДО НЕПОГРЕШЛИВИОТ ЕЛ ЧЕ Г

ПОДЕЛБАТА Е ЗАВРШЕНА , ПОДЕЛЕНО Е НАД 75000 ЗДРАВЈЕ


ЗА ШАУТ: Повод 50 БХ - Поделба 300 здравје за секого http://www.erepublik.com/en/article/50-1-2249577/1/20

 

Comments

Lockerzi
Lockerzi Day 1,980, 14:49

sub + vote ne treba nisto , samo prodolzi taka o/

KarateMK
KarateMK Day 1,981, 00:55

Вонредна Вест!!!!! [KarateMK]
http://www.erepublik.com/en/article/-karatemk-1-2249720/1/20

El Che G
El Che G Day 1,980, 14:50

o7

CobeMakedonski
CobeMakedonski Day 1,980, 14:50

cestito 07 ne treba nisto ajde teraj na kaj 100

seki1
seki1 Day 1,980, 15:01

5/47

Jasmmine
Jasmmine Day 1,980, 15:02

8/48

L E G I O N
L E G I O N Day 1,980, 15:03

8/48 Честито

Jurukov
Jurukov Day 1,980, 15:04

sub 49

o7

Blagojcee
Blagojcee Day 1,980, 15:09

10/50

Dreamer153
Dreamer153 Day 1,980, 15:10

v12/s51 + shout

Egej1
Egej1 Day 1,980, 15:11

13/52

Zmajeviti
Zmajeviti Day 1,980, 15:11

14 53

Hector Moraga
Hector Moraga Day 1,980, 15:11

v16/s54

o7!!!!

mamatibas
mamatibas Day 1,980, 15:12

17/55

Anthony Tony Soprano
Anthony Tony Soprano Day 1,980, 15:14

v19 s55
o7

inabg
inabg Day 1,980, 15:15

18/57

Tissi
Tissi Day 1,980, 15:16

s58 v20

Lee the Rebel
Lee the Rebel Day 1,980, 15:16

21 vote 59 sub add shout

Petrush
Petrush Day 1,980, 15:20

v 25 s 60 add shout

volk 1975
volk 1975 Day 1,980, 15:20

imas v+s samo napred.Ne treba nisto.

TrigerSRB
TrigerSRB Day 1,980, 15:22

26/62

o/

T110E5
T110E5 Day 1,980, 15:27

o/. Ne treba nisto

VegaMKD
VegaMKD Day 1,980, 15:29

v28 s62

Taso Legenda
Taso Legenda Day 1,980, 15:30

Честитки

UberMakedoner
UberMakedoner Day 1,980, 15:37

66 32

Red Stefan
Red Stefan Day 1,980, 15:39

v33 s67

Wendy Power
Wendy Power Day 1,980, 15:42

xD

NooooBooooT
NooooBooooT Day 1,980, 15:42

68 35 add shout

Korkac
Korkac Day 1,980, 15:43

v36 s39
Plus site tochki od spisokot se ispolneti
o7

truba66
truba66 Day 1,980, 15:49

39 / 71 + add + shout

LordPajo
LordPajo Day 1,980, 15:51

40/72 + add + shout

GemaMilos
GemaMilos Day 1,980, 15:56

v41, sub 73, add i shout
o7

stanisavs
stanisavs Day 1,980, 15:57

43/74

Sparrow23
Sparrow23 Day 1,980, 16:02

45/75

GOZLAA
GOZLAA Day 1,980, 16:04

77

MACEDONP4
MACEDONP4 Day 1,980, 16:05

776 sub + 46 v + add + shout

etljo stnov
etljo stnov Day 1,980, 16:08

глас 47, претплата 79, приjaтел, извик
Да ти се множат ! о/

ivelinkata
ivelinkata Day 1,980, 16:12

48/80

Zap6
Zap6 Day 1,980, 16:33

50/82

NovatoX3
NovatoX3 Day 1,980, 17:07

V53/S85

LevK0
LevK0 Day 1,980, 17:13

54/86 + add + shout

Bojan Koloren
Bojan Koloren Day 1,980, 17:23

imas se osven shout ne mi dava 10 min glupost
doniraj na drugite mesto na mene
poz

Darkman87
Darkman87 Day 1,980, 17:29

v57 s90

Bruno Argento
Bruno Argento Day 1,980, 17:35

S 91
V 58
Add!
Shout!

Brane Petrusevski
Brane Petrusevski Day 1,980, 17:35

v59/s92

Ante-os
Ante-os Day 1,980, 17:42

s 94 , v 60

krembananka
krembananka Day 1,980, 17:52

61/95
o7

ReJalao
ReJalao Day 1,980, 18:03

63/97

pily6241
pily6241 Day 1,980, 18:13

64/98

David Pineda
David Pineda Day 1,980, 18:15

65v 99s

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.