Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

От еНарода за еНарода

Day 2,285, 11:11 by Jorgihnio II

Така нямам време, нерви и така нататък да увъртам, така че ще карам направо. Много от вас ме познават, а други не. Много ме мразят, малко ме обичат, но почти на никой не съм безразличен. Не зависимо от това е време да започнем да мислим малко повече за еДържавата отколкото за себе си. В моя малък и гладък мозък от 2 години се върти идеята за фермерски акаунти. Няколко пъти предлагах на еДържавниците ни различни варианти, но всички до един бяха отхвърлени. Бях решил повече да не се занимавам, но преди малко една лека свада с хора до Дуло и опяванията на Distinguished ме накраха отново да се замисля за нея. След като държавата няма пари, а и най-вече желание да го направи защо не го направим ние? Какво трябва да направим?
Вариантите за създаването на тези акаунти са много. Аз ще се спра на два.

1 Вариант: Доброволни дарения от населението ни. Всеки който има желание може да дари лично на мен определена сума. Кой колкото желае. Тези пари аз ще ги инвестирам в железници. И така лека по - лека ще вдигам докато Солапард,Ники Милев и другите всеизвестни фермери останат само малки фермерчета. Всяка една стотинка изкарана ще бъде реинвестирана докато не стигна максимални капацитет. А именно минимум 2000 кръв изработени във фермите. Храната ще си я осигурявам аз. След това изкараните пари се инвестират в к7ци докато не стигнат поне 10 броя.

2. Вариант - този вариант на мен ми е любим. По простата причина, че всичко се прави от народа за народа. Какво представлява той ще питате? Ми много лесно и ясно е. Събираме се всички, които имат желание да помогнат и започват работа във добивните фирми на един мой приятел(к5 фирми за жилезо) на минимална заплата от 1лв. Той продава продукцията, която изкара и ми праща парите. След това аз пак по горанта стратегия започвам да ги инвестирам в добивни и к7 фирми. Просто, ясно и конкретно.
Какво печелите вие ако се откажете от дневната си заплата?
- в началото няма да спечелите абсолютно нищо освен удовлетворението, че работим заедно за благото на еДържавицата ни. След време евентуално ако имате желание идвате в отряда, който ще бъде сформиран и ще получавате танкове за бой по заповед за пълното ви ФФ, което изразходвате.

Какво печеля аз?
- ами всъщност нищо освен оплюване от разбирачите в играта(нищо ново). Така или иначе съм жесток 2клик и акаунта общо взето го поддържам жив. Както виждате съм и 3та дивизия. Така че докато съм още в нея няма да работя във фирмите, а ще медаля когато имам възможност. Златото от медали ще заминава по предназначение, а именно строежа на добивни фирми.

Малко повечко пояснение за начина на строежа. Тъй като икономиката в играта не ми е силната страна съм говорил(или ще говоря) с Ники Милев отностно това как да инвестирам събраните пари.
Отчетност ще има веднуж месечно тъй като съм доста зает в РЖ и няма да имам време да правя седмични отчети.

Не си мислете че всичко ще стане за 1 месец. Стратегията за развитие представена тук е много трудоемка и е за период от поне 6 месеца. За тези 6 месеца се надявам да сме развили поне един хубав фермерски акаунт, който постоянно да бълва танкове за бой.

На кой ще се дават тези танкове?
Така тук идва и другата моя идея. Създаването на военна структура която да бие ПРИ ЗАПОВЕД. За това нещо ще има пълно финансиране на ФФ. Ще се създадат кординационни канали и т.н. МЮто което ще се ползва за целта ще е това на Team Bulgaria. След като започне реализирането на този проект(в близко бъдеще) ще започне масов спам за събирането на всички свободни електрони в това МЮ. Тъй като лично за мен е огромна грешка да има милиони мюта с по 2-3 човека в тях.

Още нещо. След време като се развият наколко такива акаунта(дай боже) парите, които генерират тези акаунти ще може да се позлват и за други неща. Като например за субсидиране на млади играчи за вдигане на тренировъчните, ракети за ракетния и прочие. Идеи много въпроса е от някъде да започнем.

Ами това е общо взето. Сега ще сложа да попълните 2-3 форми за желаещите. Защото ако няма желаещи няма как да се реализира този проект.

Нека всеки който е съгласен да работи на заплата 1 лв да попълни тази форма
http://tinyurl.com/nhv7sx2

Нека всеки който може да помогне по някакъв друг начин дали парично дали с идея дали с каквото и да е било попълни тази форма

http://tinyurl.com/qyz9qgc


За всякакви въпроси моля коментирайте. Ще се опитам да отговоря при първа възможност.

П.с. ЧРД ДУЛО :P Кусто, Кире, Ице … наздраве бе калпазани хД

п.с. 2 http://www.youtube.com/watch?v=dBtQ7fx4Hd4 Наздраве о/

 

Comments

SvetlioBG Day 2,285, 11:13

Comment deleted

SvetlioBG
SvetlioBG Day 2,285, 11:16

Успех, след 14 години и половина може да постигнеш целта си.

attitt0
attitt0 Day 2,285, 11:55

А се беше отказал :д

Distinguished
Distinguished Day 2,285, 11:21

o7, колкото по-бързо се започне да се работи, толкова по-добре. Толкова по-скоро ще имаме нещо реализирано и работещо за нас, всички нас. А за ресурса за изграждането на тези фермерски акаунти, които да издържат бъдещата "военна структура която да бие ПРИ ЗАПОВЕД" - трябва да се използват наличните държавни средства и ако те не достигнат, да се допълнят от играчите. Всеки ще даде по нещо и ще стане, резултата ще е важен - във важни битки ще има танкове за всички, ще бием всеки ден, ще бъдем .... нормално еОбщество.

bos74
bos74 Day 2,285, 11:24

Наздраве Жорка,ши ви разпора дупенцата и на тебе и на оня чорбар Све:D:D

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 11:27

Гледай само твойто дупенце да не порнем ние двамката хД

Ulrezaj
Ulrezaj Day 2,286, 02:14

пеерас си беше пеерас си остана : |

SvetlioBG
SvetlioBG Day 2,285, 11:32

педофил... :Д

4040
4040 Day 2,285, 12:53

гейове! :Д

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 13:12

Попълвай формата не идвам до БургаЗ бе !

4040
4040 Day 2,285, 13:54

ква форма е , не ме занимай с глупости :Д хлъц! :Д аре идвай да пийм!

anThhraXed
anThhraXed Day 2,285, 13:00

педераси от различни раси.

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 13:11

ПОпълвай формата бе калмук !

bos74 Day 2,285, 11:24

Comment deleted

T.Alexandrov
T.Alexandrov Day 2,285, 11:24

Ами това в някакъв мини вариант до известна степен е реализирано при мечките - остава да го видим как работи !

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 11:26

Мечките са си мечки. Няма как на мечките да им кажеш бой тук, местете се тук и така нататък. А и няма нищо лошо ако повече хора се включат и да имаме няколко такива. Няма ли да е супер?

Simonymous
Simonymous Day 2,285, 13:25

Колкото пъти съм ги помолил, толкова пъти са се местили. Е, така, за нищото.

RECTOR of TU Gabrovo
RECTOR of TU Gabrovo Day 2,285, 12:39

то трябва по минимум 1 такъв акаунт/благодетел на не голяма група хроа каото за мечките сигурно 10+ акаунта трябват

Custo89
Custo89 Day 2,285, 11:25

Фреш, ти ли си ?

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 11:26

Мултака му е

Custo89
Custo89 Day 2,285, 11:27

Армия? Again? NO!

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 11:28

Ти ела ми работи на 1лв пък ако искаш влизай в армията хД

Custo89
Custo89 Day 2,285, 11:33

Тоя филм сме го гледали вече...Аре стига вече с тея дългосрочни инвестиции.

AngelOffDeath
AngelOffDeath Day 2,285, 13:48

Армията според мен е адски добра идея .. стига да се направят няколко по-добри реформи и да се затегне режимчето там ..

Custo89
Custo89 Day 2,285, 13:49

Точно заради всичките реформи сега армията я няма.

SvetlioBG
SvetlioBG Day 2,285, 11:30

къде са матраците?

AquariusSG
AquariusSG Day 2,285, 11:30

Сега ще наспамя, за да видят повече хора. :DDD Да видиш, че и спамерите и айляците имат важна роля. Само да допълня:
Идеята е хубава, пари за нея в голяма степен има. Да не забравяме, че в орговете има над 2 милиона валута, която може да се гласува и пренасочи към такъв проект. Разбира се това трябва да бъде много добре доизмислено, за да няма грешки, откраднати пари, баннати фермерски акаунти и т.н. Но иначе това е начина. Играта си замира, все по-малко хора оставаме и проекти като този и двата проекта за тренировъчните центрове, които се провеждат в момента са правилната инвестиция в бъдещето.

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 11:33

аз с държавата няма да се боря. Опитах няколко пъти те не искат. Сега ако и хората не искат да си помогнат аз съм безсилен

M0LTAG
M0LTAG Day 2,285, 11:58

АМАТьОРСКИ МЕТ!

Simonymous
Simonymous Day 2,285, 13:28

Братле, как да няма баннати акаунти, като рано или късно румънците ще се усетят от кои акаунти идват парите за бой на голяма част от населението и хоп...

M0LTAG
M0LTAG Day 2,286, 05:47

Ако акаунтите са чисти перма банана е дълъг една седмици!

Simonymous
Simonymous Day 2,286, 11:01

ТИНАМЕНЕНЕНАМАМИКАЕШОТИТАКА

Velin Genadiev
Velin Genadiev Day 2,285, 11:31

Всъщност идеята е и според мен единствения възможен изход.Да,много ще кажат,че за 6 месеца я каруцата,я камиларя,но нищо не се губи в тази игра по отношение на фирмите.За тия 4 години почти в които съм съм започнал както всички от нулата и лека-полека къде с врътки,къде с купено в подходящ момент злато съм стигнал етап в който не ми дреме за колко здраве се бия.Помагам чат-пат,харча кинти.Не съм стиоснат да ги събирам за спорта,но не купувам вафли с тях.За мен е безумие да се прахосва злато за вафли или поне така изкарано.Както и да е.Подкрепям Жоржи в начинанието.Аз в МЮ-то бях решил и съм да направя каквото мога и по отношение на развиването на хората,и по отношение на координацията.Да,на малко им е драго да влагат някакво усилие или дисциплина,но уви без тях няма да има и инвестиция в тях.Пуснах анкетата за анализа на профилите в 2 отделения.Дотук са я попълнили 7 от 50...Ще видим нататък как ще е,но едно е сигурно сам човек трудно ще събере бързо парите,но ако всеки даде нещо ще е друго.Няма как да си кривя душата голяма част от играчите не искат да задълбават,но могат да се научат на някои елементарни неща които се искат от тях.Тия пристрастените са малко,но пък от целия спектър на дъгата.И всеки един си мечтае тайно да се върне времето в което бяхме сила и не е невъзможно.Много ми се ще да видя че тук можем да бъдем машини.Навън ще станем такива рано или късно.Глада учи на всичко и на работа и на много други неща,но тук без принуда е различно.Свободен си да решиш как да го направиш и с кой.Това е ценното.Длъжни сме да го направим заради един вагон човечета дали толкова много преди нас за ФЛАГА..и за ОТБОРА.

Tervel 2
Tervel 2 Day 2,285, 11:35

Нищо ново - тия дни исках да направим к7 фабрика + желязо за нея и работници . Продукцията за съплай на 1 и 2 Д при важни битки . Отпадна . Нямало печалба ?! ракетния плато го уби (засега ) чата го ползваме за ментори и съплай на 1и 2 Д засега .Ако намерите парите - съм ЗА.

Petroslaw
Petroslaw Day 2,285, 11:36

РУК ЗА ЖОРЖИ слагай ме и мен в редицата на калпазаните сега ;д ;д ;д

pesho kuzmanov
pesho kuzmanov Day 2,285, 11:38

Готов съм да заложа всичките си еЗлата, че ромите имат 10-20 такива аккаунта и с тях си пазаруват победи в битките.

bos74
bos74 Day 2,285, 11:40

Ошеп,а склонен ли си да заложиш и нещо друго?
Коки дебне!:D

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 11:49

Мамалигите имаха 3 такива акаунти още докато к5 танковите бяха модерни. Фермите от години са им китайски и ежедневно бълват. Това беше стратегията на ЕДЕН. Гърците имат поне 5 и те. Хърватите Ромпер им създаде няколко като отделно бълваше злата за тренировки на юнитите още докато лана беше и тя в играта. Само ние винаги изоставаме....

Simonymous
Simonymous Day 2,285, 13:31

Да не забравяме и колко оргии пълни с жълтици въртят на пазара.

borun
borun Day 2,285, 11:40

Според мен тия роботи (румънците) така правят парите си за КО в момента

M0LTAG
M0LTAG Day 2,285, 11:57

Това работеше 2010.
Даваха подаръци и храна.
Само че тогава имаше работен скил.
Имаше идея да те издържат 1 месец и после ти да издържаш трима.
Сега просто ще събереш сериозни играчи да се жертват и да губят с неясно бъдеще.

Това може да бъде правено с мултаците ви. Не е като да нямаме стотици мултаци. Някои живи от години и вадени само за избори. Така никой не губи

В деня в който имам всички тренинги на макс и договор, което сигурно ще отнеме месец два още бих работил и за -1 лев.

Успех!

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 12:01

Гавро и сега си работи. От къде мислиш че другите страни бълват постоянно пари за КО и танкове? Искаш ли прост пример. Този приятел който си е развил акаунта дневно си вади по 15 злато от фермене. Сам ги сметни за месец колко са. Що да не работи сега? А за мултаците за избори се обърни към тези дето печелят изборите

M0LTAG
M0LTAG Day 2,285, 12:14

Внимавай на кой викаш Гавро.
Ще вземат да ме отнесат за МолтагЦИ перманентен бан 7 дни.

" дневно си вади по 15 злато от фермене."
вади 3000ЦЦ
не 15 злато

и РЕинвестирането колкото и да правиш от спекула иска време

Jorgihnio II
Jorgihnio II Day 2,285, 12:31

ако си имаш орг си вадиш хД

M0LTAG
M0LTAG Day 2,285, 12:36

вадиш чуреци
и аз НЯМАМ орг
малко забатачихме нещата докато яздех банана, но не съм влизал в орга
доста е по-важен от акаунта

J Seemore
J Seemore Day 2,285, 12:13

Моята заплата е 10 Q7 танка и 5 сс, при условие, че членувам в същото MU като работодателя си (не е задължително да изпълнявам дневната задача). Изглежда работодателят работи за мен, не аз за него, но човекът го прави с кауза. Това е един вид подпомагане, а и по този начин аз съм пряко заинтересован да влизам всеки ден в играта.

M0LTAG
M0LTAG Day 2,285, 12:16

Евала.
И аз с предния акаунт преди фалита плащах по 28-30 лева заплати когато при нас бяха по 18.
И работех на българин за по-малко.
Покривах разликата със спекула.
Малко му трябва на човек за да се почувства оценен.
Браво!

J Seemore
J Seemore Day 2,285, 12:20

Алуминиевите фирми са най-рентабилни. По-добре да има по 25 такива добивни за двама играча, отколкото 25 К5 за един. Така се дават по-малко пари на Плато.

M0LTAG
M0LTAG Day 2,285, 12:26

Проблема е със сигурността на тези акаунти. Доказано е, че колят силните акаунти без причина. За да са в безопасност трябва да се дели на повече, а това изродява целта и увеличава %та риск.
Колкото по-сигурно, толкова по-бавно. А ние и както се разбираме...

J Seemore
J Seemore Day 2,285, 12:39

Има MU на аматьорите ама по-скоро изглежда да е на фермерите. Във фермерско MU не може да има разногласия и рискове. Ти, например си се отказваш по свое желание.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.