Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

[ кратка ] Защо губим от Гърция?

Day 1,962, 09:10 by hellrisen


За всички, които са живяли в пещера последните седмици :)1. Сърбия се чеше по топките:


2. Унгария се чеше по топките:


3. Македония имат не-особено-тежка война с Иран:
4. 1:1 Гърция прави 8,5 млрд щета повече от нас:Просто когато стане дума за купуване на злато и танкиране, гърците нямат равни :) . Освен Ромпер може би.Ето ви една Малена за разведряване на обстановката :)
//hellrisen
 

Comments

jackey
jackey Day 1,962, 09:35

има цици - има вот!

MitkoDim
MitkoDim Day 1,962, 09:53

Без това, последното розово недоразумение щеше да е още по-добре.

neis
neis Day 1,962, 10:04

нинжата е под прикритие - докато се загледаш в циците и те е наръгала с двата ножа...

Wildrunner
Wildrunner Day 1,962, 13:11

В 4-та точка е разковничето и не е само до златото, което купуват, просто то прави разликата м/;у нас брутална.

bate bobby
bate bobby Day 1,962, 13:18

Ti chuval li si za bojiata ruka? Bogut na igrata reshava koy shte pecheli i koy shte gubi. vsichko e kinti brato.

Krum III
Krum III Day 1,963, 03:56

Към нашата щета от горното класиране прибави египетските близо 5 млрд. Не че нещата стават в наша полза, но разликата се смалява до 3 млрд за 7 дена и не е непреодолима, където вече идват първите ти три точки. Една атака на Сърбия по Гърция и Унгария по Румъния би обърнало развоя на войната ни с гърците, но...

За съжаление от големите страни нямаме истински приятели. Единствените, на които може да разчитаме винаги са Чили, но те са още твърде слаби да ги намесваме пряко в големия бъркоч на Балканите.

Yankul9
Yankul9 Day 1,963, 03:59

То да ни бяха само другите виновни, ще е добре. Обаче не е като да не улесняваме и ние гърците максимално. По малоумна стратегия (или липсата на такава) нямаме от първата война с Гърция при Грийвас. Но тогава и насила не можехме да загубим. Даже ни ми се изброява. Последният що годе разумен ход беше, когато освобождавахме египетски региони да бавим ЕВ-то на гърците. От тогава - трагедия. Последното, което ме срази направо беше да слагаме за приоритет битки за оригиналните, които, колкото и да си зле трябва да ти е ясно, че трябва да се загубят. Все едно да се местим в Гърция и да бием срещу България, нещо подобно е тоя ход. Ако гениалното ни командване е решило да ни връща на Балканите без бой, поне да го бяха обявили официално.

BG over all
BG over all Day 1,963, 13:46

Искам те президент !

iYiJosse
iYiJosse Day 1,963, 09:29

вот за нинджата ;Р

alexsoul
alexsoul Day 1,963, 11:27

Баси лашакането в политиката и стратегията, все едно риъл България!!!

mitko_kost
mitko_kost Day 1,963, 11:37

И според мен причината е в липсата на стратегия.
България пилее щетата си. Една битка срещу Гърция, после спираме с гърците и правим една битка срещу Румъния. После спираме с румънците и правим една битка с Турция. И така... Всяка битка иска местене. На хората им писна да харчат парите си за местене. Оплакват се, но отговора е като не искат да се местят - да не се бият.
Е, как да имаме щета тогава. Първо Управляващите отказват хората от битки, и второ - пилеят щетата с битки с различни държави, и то силни.
Няма начин да не губим.
Според мен правилната стратегия беше, ако искаме да запазим бонусите си, е да бяхме се били само и единствено с гърците. Няма местене, обаче има постоянен тормоз над тях. Докато им писне и отстъпят. Отстъпят ли, уморят ли се, може да прекратим с тях и за започнем същото с румънците, и то само ако искаме да си върнем оригиналните региони. По същата система. И малко дипломация за помощ ще ни е нужна и - толкова.
Поне аз така виждам нещата.

dnkol
dnkol Day 1,963, 11:58

то и аз ама след като сме в африка/азия за ко са ни оригиналите ?

alexsoul
alexsoul Day 1,963, 12:08

Абсолютно съм съгласен! Просто се разединихме и стана лошо!

И тея мини направо ни таковаха мамата! Да бием за Египет, за да може евентуално да вземем мина, ако избутаме гърците оттам...

А изгубим ли сега регионите във Египет и Арабският полуостров, много ще съжаляваме...ако ще правим бой с Румъния, Гърция трябва да е заета, иначе не става...а сега сме тръгнали да освобождаваме оригинални региони...ама ще се бием, кво да правим...обаче дипломацията куца...обобщено, първо се разединихме, второ се полакомихме, трето - прецакахме тактиката и стратегията. Но ще се изправим, щото България е фактор в еРепублик, и винаги ще бъде!

Just smile back
Just smile back Day 1,963, 13:28

Е,вече не губим.. Мирясайте

Gonzo bie tyrk
Gonzo bie tyrk Day 1,964, 00:22

да , гледам американци , японци пукат яко , браво на съюзниците

Drakoveca
Drakoveca Day 1,964, 00:42

kak da mirqsame, trqbva6e po4ti da ni istriqt i te togava da se setqt da si setnat DO-tata v na6te bitki? A Harvatite kat tankirat v RW's nie se mestim kat smahnati da nalivame za tqh.

anton9292
anton9292 Day 1,964, 00:56

cici = vot

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.