Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Кандидатура за претседател на еВМРО-ДПМНЕ [ Бориловци ]

Day 1,940, 07:44 by Boriljovac
Статија бр : 7По долго време е интересно и во политичкиот модул на играта во еМакедонија,се роди и шестата активна партија.
Од денес па натаму треба да работиме,работиме и само работиме.Активноста да ја направиме на највисоко ниво,да се заангажираме да ја вратиме партијата на старите победнички патеки.

Се кандидирам за претседател на мојата матична еПартија, eVMRO-DPMNE.

Доколку победам ќе имам пет цели во мојот мандат:
1. Формирање на партиска група на активисти
2. Доволно членови за учество на партијата на конгресните избори
3. Искачување на партијата на второ место по бројот на членови
4. Победа на идните конгресни избори
5. Избирање добар кандидат и победа на претседателските избори

Ова е тоа за што ќе се залагам во мојот мандат доколку победам на партиските избори,искачување на партијата горе на врвот и победа на конгресните и претседателските избори!


Зачлени се во eVMRO-DPMNE и во Петок гласај за Boriljovac за претседател. -> http://www.erepublik.com/en/party/evmro-dpmne-3563/1


Сите што сакаат да бидат во клубот на активистите нека ми пишат порака да ги запознаам подобро.

 

Comments

Boriljovac
Boriljovac Day 1,940, 07:46

Кандидатура за претседател [ Бориловци ]

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2227801/1/20

Tiger Macedonia
Tiger Macedonia Day 1,940, 07:50

Hi, asl pls?

Boriljovac
Boriljovac Day 1,940, 07:51

Hi,21 male Stip. U?

dimzaaa
dimzaaa Day 1,940, 08:39

F, bye

Persej Makedonski
Persej Makedonski Day 1,940, 11:50

Од Штип ли си бе ?

па шо се криеш бе ?

IvanVanchosBrother
IvanVanchosBrother Day 1,940, 13:08

Shto se kriesh be coek shto ne kazesh i nie sme od shtip(babite)

TRTE T
TRTE T Day 1,940, 13:09

o7

El Che G
El Che G Day 1,940, 13:48

Персеј и Братот на Ванчо,под итно да го проверите!!!
со среќа брат

thekoki
thekoki Day 1,940, 14:07

Ako ne mi pratish 10 gold,kje bidam primoran da go otkrijam tvojot identitet.

simplyTHEbest
simplyTHEbest Day 1,940, 15:10

prati mi mene 9 gold ja nema da te kazam )))

KocoskiMKD
KocoskiMKD Day 1,940, 16:11

Среќно друже о7

Boriljovac
Boriljovac Day 1,941, 07:52

o7

jasumtose
jasumtose Day 1,941, 04:35

ја мислам дека овој се заебаа

DiktatorKodar
DiktatorKodar Day 1,941, 08:55

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2228383/1/20 Гласајте за ДиктаторКодар за Претседател на еВмро-Дпмне!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.