Hintergrund an/aus

Faleminderit Shqipetar

34 Tag 2,116, 17:05 Albanien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Te nderuar te dashur bashkeqytetar te eShqiperise dua te iu falenderoje per mundsine qe ma keni dhene ne udheheqjen per nje muaj dhe per nje periudhe me shume emocione dhe … mehr »

Pse u propozua dhe pse u anulua sulmi i djeshem

20 Tag 2,113, 08:02 Albanien Kriegsanalyse KriegsanalyseKete artikull e shkruaj qe te informoheni drejt per gjerat qe ndodhen diten e djeshme.
Siq keni pare dje une propozova ligjin per NE ndaj Serbise dhe ky vendim u morre … mehr »

Njoftim per ngjarjet e fundit

28 Tag 2,111, 04:54 Albanien Kriegsanalyse Kriegsanalyse


Pershendetje te nderuarit e mi sot shkruaj per disa aktivitete qe jane zhvilluar ne kongres ne shqiperi dhe me gjere. Se pari dua te iu pergezoj per humbjet e armikut tone me … mehr »

Luftrat e Shqiprise

34 Tag 2,109, 14:46 Albanien Kriegsanalyse Kriegsanalyse


Te dashur bashkeluftetar dhe bashkeqytetar dua te iu falenderoj te gjitheve per kontributin e dhene gjate kesaj kampanjes te gjate kunder malazezeve, afer dy jave ne lufte. … mehr »

Ngjarjet e Fundit ne eShqiperi

62 Tag 2,107, 09:13 Albanien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungPershendetje bashkeqytetar te nderuar. Po shkruaj pas disa ngjarjeve shqetesuese ditet e fundit qe kan ndodh. Me vjen shume keq qe disa lojtar emra qe gjithmone kane gezuar … mehr »