Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

O fiţuică din topor cu voce de soprană.

[PP - eLAM] Septembrie, luna curăţeniei

60 vor 5 Tagen Published in Romania Romania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Încă nu s-au terminat alegerile, însă la început de mandat se cuvine să clarificăm câteva chestiuni legate de ceea ce vom face în luna care abia a început.

1. mehr »

Eros platonic

37 Tag 2,486, 07:12 Published in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungPentru Plato șansa de a muri de atac de cord este considerabil mai mare decât cea de a sfârși într-un accident de maşină. Un eveniment de doi bani a dat un sens complet nou borşului din … mehr »

Dacă Plato ar dori...

9 Tag 2,093, 04:36 Published in Romania Romania Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte… ar putea să rezolve imediat problema negoţului de voturi la articole. Ar putea introduce metoda votului negativ / pozitiv şi posibilitatea de unvote. Adică, dacă mie nu-mi place un … mehr »

[Concurs] Bate-ţi capu’să priceapă ochiu’

41 Tag 2,093, 02:04 Published in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungFelicitări Bizulica!


Nu e nimic în minte, care să nu fi trecut mai întâi prin simţuri. Dar dacă mintea rămâne dependentă de simţuri, nu vede dincolo de înţ … mehr »

Ţeplierii şi beţia!

26 Tag 1,934, 03:44 Published in Romania Romania Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltungmehr »