Hintergrund an/aus

Пустинна буря

27 Tag 1,201, 08:09 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria

Не знам дали ви остана време покрай изборите да видите какво се случва в регион, който географски, исторически, а и като геймплей е изключително близко до нас: Близкият изток.

Там сред пясъците и петрола започна мащабна военна операция, която с
mehr »

Из дневниците на Marcelo Braga

1 Tag 1,200, 06:43 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria

Може би най-интересният анализ на еРеволюцията до този момент прочетох в бразилската преса. Възхитих се на текстът, снимките, комиксовите разделители и духът на статията. Препоръчвам ви я в оригинал:

http://www.erepublik.com/en/article/-mehr »

Вечерна история II

6 Tag 1,199, 15:17 Veröffentlicht in Bulgaria BulgariaИ пак съм тук и пак ще пия и ще пея. Имам достатъчно пари за харчене, имам и злато. А пиано-бар еСинатра отново ще ми предложи една вълнуваща вечер. Усещам го – така как … mehr »

Азиатски Алианс???

19 Tag 1,196, 09:59 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria

Преди около два часа в индонезийската преса се появи статия озаглавена “Зараждане на Азиатски Ред и рухване на ПанАм” /Rise of the Asian Order and Fall of PanAm!/. В нея се твърди, че предстои да се създаде нов съюз на азиатските държави плюс Египmehr »

Миски, американски елит и сръбска скара

16 Tag 1,195, 04:45 Veröffentlicht in Bulgaria Bulgaria

Ще се окажат прави онези, които казват, че количеството вестници у нас не води до качество. В еИндонезия има доста по-малко вестници, но пък има много интересни новини, тънък хумор, че дори и опит за хазартни игри. ;)
Докато се рових там и на още
mehr »