Hintergrund an/aus

Free Kosovo. Kosovo is Albania

27 Tag 2,474, 03:01 Veröffentlicht in Turkey Turkey Kampfaufträge Kampfaufträge

Kjo eshte ora e liris,kjo eshte ora e Kosoves, o burra per mbi ta o djemamehr »

Coment...

18 Tag 2,470, 00:27 Veröffentlicht in Turkey Turkey Kriegsanalyse Kriegsanalyse

coment pls....

mehr »

WANTED SERBIA....DEAD OR ALIVE

21 Tag 2,363, 14:22 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

WANTED SERBIA DEAD OR ALIVE
REWARD 0.00000001 GOLD


mehr »

Hello ju bushtra te Serbis....for all admins

4 Tag 2,331, 00:58 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenShiptar kjo eshte padrejtesia me e madhe qe na behet ne kete loje,pra me logjiken romune nese eshte bere nje votim para tre vjetesh kjo nuk mund te behet me,dhe … mehr »

Shqipja ime Krenare

4 Tag 2,322, 03:16 Veröffentlicht in Albania Albania Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenShqiptare historikisht ne kemi qene vetem...
Shqiptare historikisht te tjeret na e kane pas friken nga bashkimi...
Shqipatre … mehr »