Hintergrund an/aus

ПОДЕЛБА НА ЛЕПЧЕ СО ПАРИЧКА (ЗАВРШЕНО)

95 Tag 1,873, 16:24 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Делам храна, поделбата ќе заврши за 2 дена (07.01.2013 23:59).
Имам земено доста К2 леб, па на крајот на поделбата, вкупниот леб ќе го поделам на сите.
[img]http://www.englishexercises.org/makeagame/my_documents/my_pictures/2010/feb/7Z5_bread.png[[/img]

mehr »

ВТОРАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

5 Tag 1,871, 08:34 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Сега ќе ви ги соопштам топ 10 активни (подредени по сила) македонски играчи кои се во втора дивизија:

01. Lazio16
Сила: 12,580.50
Ранк: Национален Херој **
Инфлуенс за еМакедонија: 880,174

02. huroto
Сила: 11,401.37
Ранк: Врховен Маршал **

mehr »

ПРВАТА ДИВИЗИЈА НА еМАКЕДОНИЈА

12 Tag 1,866, 06:55 Republik Mazedonien (EJRM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Со последниот Baby Boom бројот на играчите во еМакедонија се зголеми за околу 1500, а со тоа и бројот на играчите во Д1. Тие придонесоа за победи во војните на еМакедонија, но исто така и играчите кои од порано се во играва.
Сега ќе ви ги соопштам т

mehr »

XXXXXXXXXXXXXXXXXXx

4 Tag 1,845, 11:58 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

XXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXXX
XXXXXXXX
XXXXXXXXXXX
Поздрав од WajaX … mehr »

ВИЦОВИ :)

2 Tag 1,841, 10:09 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

· Синот: Мамо ти ме излажа...
Мајката: Кога сине ?
Синот: Ти ми кажа дека мојот помал брат е АНГЕЛ ?
Мајката: Да така ти кажав..
Синот: Тогаш зошто не леташе кога го фрлив низ БАЛКОНОТ?

· Ќерката - Мамо, мамо, Гоце ми го покажа

mehr »