Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

dobrodosli u najace novine u regionu xDDDDDDDDDDDDDD procitajte clankove koji ce da urade da ostanete bez tehta xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bRACO EHRVATI SRETAN USKRS!!!!!

59 Tag 1,958, 09:50 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungdOBROVECE DOBRODOSLI U JOSJEDAN CLANAK OD ZDRAVKO CAR!!!!!!!!!!!!!!

oVAJ CLANAK POSVECIVAM NASIMA DRAGIMA BRATOVIMA HRVATIMA I NJIHOVOM BLAGDANU USKRSU!!!!!!

jA ZELIM DA CESTITAM … mehr »

razocaro sam se u miljicu(POTRESNO!!!!)

31 Tag 1,953, 10:59 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltungdobrovece dobrodosli u najace novine u regionu....

u ovaj clanak cu da pisem o jednoj osobi sto sam ju nekad puno cenijo i voleo a onda me je razocarala.misli se na miljicuu..ona je za … mehr »

podela iz razloga zbog agresije(PATRIOTICNO!!!!)

115 Tag 1,951, 11:46 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltungdobrovece dragi srbinovi dobrdosli u najace novine na svetu!!!!!!


u ovaj clanak sam odlucio da napravim jednu veliku podelu za nase drage gradjane.aaaaa ta podela je u znak na secanje … mehr »

pesmica o dezertu hamsteru(SINPATICNO!!!!)

46 Tag 1,948, 10:41 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltungdobrovece dragi srbinovi dobrodosli u josjedan moj clanak!!!!!!!!

doso sam do ideje da napisem pesmicu o nasem vodji i inperatoru dezertu hamsteru iz razloga sto je zajista najaci covek … mehr »

mudre misli zdravka cara(POUCNO!!!!)

40 Tag 1,946, 11:14 Serbien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltungdobrovece dobrodosli u josjednog zdravka cara

doso sam do ideje da skupljam svoje mudre misli i da ih objavljivam u clankove.u ovaj clanak ide pet mojih mudrih misli.....

zdravko mehr »