Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР Македонија] Моментална Ситуација

20 Tag 2,977, 13:26 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здраво еМакедонијо,

Напишав во претходната статија дека во брзо време ќе напишам уште една па мислам дека сега е најсоодветното време да ја напишам и оваа статија.
Пред се сакам на сите да ви се заблагодарам за трпението и послушноста окол … mehr »

[МНР Македонија] Индиски договор

40 Tag 2,973, 07:58 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
Здраво Македонијо,

Прво сакам на сите да ви ги честитам новогодишните и божиќните празници!
Вчера беше одржан состанок помеѓу државите: Македонија, Индија, Србија и Бугарија на тема: До … mehr »

[МНР Македонија] Ладна Војна

62 Tag 2,911, 10:17 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen


Добра вечер Македонски народе,

Дозволете ми да преминам на главното веднаш, нема потреба од предговор.. Како што знаете пред 2 дена заврши траењето на нашиот Пакт за Ненапаѓање со Грцијаmehr »

[MoFA Macedonia] Congrats to newly elected CPs

26 Tag 2,908, 22:20 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Greetings eWorld

On behalf of the people of eMacedonia I would like to congratulate the newly elected Country Presidents and appointed officials. Especially I would like to congratulate our
mehr »

[MoFA Macedonia] Never give in

28 Tag 2,882, 12:23 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenHello, dear citizens of the eWorld.

In the name of the eMacedonin people, i would like to show my deepest gratitude to our … mehr »