Hintergrund an/aus

-Да,за Македонија е-

28 Tag 2,227, 15:27 Republik Mazedonien (EJRM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

Да се наплаќаше објавување на нова статија можеби почесто и тоа ќе се применуваше,па после една година пауза се одлучив да пишам повторно нешто.

Нема да должам многу,целта во оваа статија ја гледам за мало подигнување на свеста.
Јасно е дека ова

mehr »

=Последен политички претседателски збор еВмро-Дпмне=

20 Tag 1,876, 16:20 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Здраво МАКЕДОНИЈО.

Пред се да ве поздравам,нека ви е среќна новата година и многу успеси на животен план.

Да преминеме на главното.
Како сегашен претседател на еВмро Дпмне сакам да кажам збор,два.

Мило ми беше за досегашната з

mehr »

=1 година eRepublik-МаcedonianKvoda=

34 Tag 1,860, 01:38 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Здраво еРепубликанци,денес 23 ДЕКЕМВРИ денот кога беше креиран профилот MacedoniaKvoda.
Се започна случајно,другарче претходно ми имаше кажано за самата игра а и на неколку пати го гледав како се вклучува и прашувајќи за што ста

mehr »

=Собиранка The Sharks= 20.12.2012

55 Tag 1,857, 15:36 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Здраво МАКЕДОНЦИ,денес единицата The Sharks решија да направат една мала собиранка каде јас (MacedonianKvoda) од Baby Squad бев повикан како гостин по барање на Macedonian Bomberman :D
Освен мене кој не е од нивна

mehr »

=Поделби еВмро-Дпмне * Поинаков почеток=

30 Tag 1,826, 05:27 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenЗдраво на сите членови на еВмро Дпмне,останати неутрални и играчи во останатите партии.


Пред се сакам да се заблагодарам на оние кој со мене вложуваат максимален придонес … mehr »