Hintergrund an/aus

12 години непребол за жртвите од Арачиново

3 Tag 2,042, 05:26 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

На овој ден пред точно 12 години Атанас Јанев, Никола Пехчевски и Александар Стојчев, припадници на македонските вооружени сили, загинаа во офанзивата во Арачиново со цел да се заземе селото кое на 9 јуни 2001 година беше прогласено за слободна терит

mehr »

Кој колку може

1 Tag 2,005, 02:01 Republik Mazedonien (EJRM) Finanzgeschäfte Finanzgeschäfte

Здраво.

Би ве замолил кој колку има, кој колку може да ми помогне да почнам одново, за информација акаунтот беше хакнат, се што имаше сега го нема.


Поздрав.

mehr »

DAYS PASS BROTHERHOOD REMAINS !!!

7 Tag 1,907, 09:22 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik


mehr »

Нов бејби бум..

12 Tag 1,888, 14:06 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Претходниот бејби бум беше успешен тој придонесе да бидеме многу појаки во 1ва дивизија се надеваме дека и овај ќе биде.Сега важно е да се собетат донации за следниот бејби бум.Јас имам 4 медали градител на опшество и околу 100 играчи донесено на ере

mehr »

Деца бидете горди на ШИМЕ

11 Tag 1,885, 06:28 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublikНајдобар меѓу најдобрите !!!


mehr »