Hintergrund an/aus

Најдобар непријател.

2 Tag 1,843, 05:41 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Нашиот непријател,според мене "најдобар" е во одлична форма,а тоа го покажува и сликата со тоа колку области имаат:
Големата Албанија
Најверојатно немале среќа,илии..сигурно попуштале тие се добродушни луге.

mehr »

Што се случува?! Освестете се !!!!

6 Tag 1,832, 06:30 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Што се случува со еМакедонија? Дали стигна до тоа од што сите се плашевме? Изгубивме доста делови,доста битки,се распарчуавме сите гледаат индивидуални успеси никој не забележува дека со тоа што играат за медали нашата земја пропага.Освестете се,немо

mehr »

Смешни стрипчиња-2дел.

3 Tag 1,820, 06:03 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Ново продолжение на смешни стрипчиња,со една цел да се опуштиме со смеа.
[

mehr »

Смешни стрипчиња - 1дел.

1 Tag 1,819, 07:42 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Втора моја статија(првата- http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2155378/1/20 ) Овојпат малку поразлична,темата на оваа статија се Смешни стрипчиња,со цел додека не војуваме да се релаксираме и да се насмееме.Во смешката фрлете и по еден суб,онака к

mehr »

Ајмо поделба!!(Завршена - Следна на 135 Претплати)

142 Tag 1,818, 13:15 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Делам:
1.Храна квалитет 1 -
2.Голдс-
3.Тенкови q6 - [img]http://www.erepublik.com/images/icons/industry/2/[/img]

mehr »