Hintergrund an/aus

Comment me

18 vor 24 Minuten Chile Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Comment please,

Thanks
o/

mehr »

ТИГРИ - Од Македонци за Македонија

29 Tag 2,101, 03:21 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungДобар утро еМакедонијо,
Добро утро еМакедонци,
Денес утринското кафе може да го пиете додека барате работа на Македонски пазар на труд.

Нешто ми текна да погледна … mehr »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

23 Tag 2,096, 07:14 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und UnterhaltungДобар ден Македонијо !

Добар ден еМакедонијо, еМакедонци, Македонци, Македонки, Патриоти, Воени профитери, еПолитичари, еНовинари, еКомандири и што уште не во ова на … mehr »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

34 Tag 2,018, 16:31 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung
Добар ден Македонијо !

Воената единица ТИГРИ започна со регрутација на нови членови.

[Епоха на ТРТЕ Т како командир]

Тоа што се обидуваме да го направиме веќ … mehr »

Официјален став на Републиканска за спојувањето[Taso]

43 Tag 2,013, 08:02 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Само едно прашање
Ја мачи оваа партија ...
Кој ти курац Бугс ?

Некад беше ПП, више не си.
Земи мандат, биди ПП па тогаш збори во име на Републиканци.

Ок ?

РЕПУБЛИКАНЦИ ОСТАНУВААТ ВО РЕПУБЛИКАНСКА

На официјалниот канал на републиканци

mehr »