Hintergrund an/aus

72 Vjetori i Konferences se PEZES

13 Tag 2,492, 13:06 Veröffentlicht in Albania Albania Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Konferenca e Pezës u mbajt në Pezë, një fshat pak kilometra distant nga Tirana. Protagonistë të këtij kuvendi ishin 20 delegatë përfaqësues të krahinave, dhe besimeve të ndryshme fetare, klasa dhe shtresa me bindje politike nga më të ndryshmet.

mehr »