Hintergrund an/aus

БИТКАТА ЗА ЗАПАДНА - АНАЛИЗА И ОТЧЕТ [lazarosaMKD]

97 vor 3 Tagen Republik Mazedonien (EJRM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

недела, 27 јули 2014
статија бр. 147Еве принтскрин од сите кои ми донираа за КО-то кое го ставав од мојата МУ на крајот на претпоследната и во текот на последната рунда во битката за Западна Македонија....

[img]http://i.imgur.com/[/img] … mehr »

Зоран 1 Македонски разочаран: KE ZEMAM DRUGO DRZAVIANSTVO

63 vor 6 Tagen Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Нашата држава ја зафати бран на поскапувања и зголемени даноци па по тој повод редакцијата на А2 направи интервју со Г-дин Zoran I Makedonski (познат и признат борец за еднаквост, правда и слобода), Regulatorna komisija za ceni и Г-д

mehr »

МНР ШВАЈЦАРИЈА: Thank you Macedonia!

33 Tag 2,433, 20:22 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Министерот за надворешни работи на Швајцарија ме замоли да ја објавам неговата статија во мојот весник.
Мислам дека нема потреба да ја преведувам на Македонски во целост, на кратко, ни се заблагодарува за нашата помош во битката за Alsace. Со оваа н

mehr »

НОВ ТУРНИР НАГРАДИ (индивидуални и државни) lazarosaMKD

22 Tag 2,421, 08:39 Republik Mazedonien (EJRM) Kriegsanalyse Kriegsanalyse

понеделник, 7 јули 2014
статија бр. 144
Од утре почнува нов турнир, финалето на "светското првенство", но овој турнир нема да биде само за финалистите(Аргентина, Чиле, Хрватска, Грција, Унгарија … mehr »

ДА УЖИВАМЕ ВО ПОБЕДАТА! [lazarosaMKD]

67 Tag 2,387, 05:53 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

вторник, 3 јуни 2014
статија бр. 143


Знае некој кога ни беше последната победа против Грција во директна битка?!

Генерации нови играчи и не знаеја за ништо друго освен за порази од нашите јужни комшии, имањето КОНГРЕС беше ГОЛЕМА РАБОТА … mehr »