Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Ministry of Foreign Affairs of Croatia

[MVP]Food for Chilean Airstrike!

31 Tag 2,353, 05:37 Kroatien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenJučer navečer kontaktirani smo od strane vlade eČilea koja je zatražila našu pomoć. Odlučili su da bi htjeli u potpunosti iskoristiti bonus koji su osvojili na Uskršnjem turniru, te su nas obavijestili … mehr »

[MVP]MoFa o eBelgiji

27 Tag 2,349, 13:26 Kroatien Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung
Zajednica eBelgija je uvijek bila jako mala zajednica , ali njihova veličina je počela smanjivati snažno nakon unutarnje borbe za snage koja se dogodila u 2011. Od tada, broj aktivnih igrača snažno je … mehr »

[MVP]MoFA Update

66 Tag 2,249, 15:31 Kroatien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenOvaj članak će biti kratak i jasan. Primjetili ste kako su jučer mnoge zemlje pripadnice TWO saveza pokrenule prijedloge za napuštanje istog. Zakoni sljedećih zemalja prolaze, uz organizirano glasovanje: … mehr »

[MVP] MoFA Report

100 Tag 2,210, 17:16 Kroatien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und AnalysenEnglish version below.

Dragi eHrvati i eHrvatice,

prije svega čestitamo svim novoizabranim vladama eSvijeta. Sastav Vlade eHrvatske za ovaj mandat je slijedeći:

Predsjednik: [url=http://www. … mehr »

[MVP]Novosti iz Svijeta

36 Tag 2,157, 16:43 Kroatien Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen
SAD, Poljska i Španjolska su potpisale sporazum o vraćanju regija SADu. Oslobađanje će SAD koštati 1 000 000 cca a sporazum će trajati tri mjeseca. Detalje sporazuma možete pročitati [url=http://www. … mehr »