Hintergrund an/aus

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

18 vor 5 Tagen Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge~ЕДИТ во 17Ч
Не ги оставивме без Конгрес НО повторно ќе ги бришеме!!!
Потрошија огромни средства за да добијат Конгрес НО џабе им е Конгрес кога ќе немаат слободни територии!
mehr »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

33 Tag 2,830, 16:54 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge KampfaufträgeВАЖНО!

ВОСТАНИЈАТА ВО ЕГЕЈСКА И ЈОНСКИ ОСТРОВИ ( БУГАРИЈА ) МОРА ДА ГИ ДОБИЕМЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА !!!

Бугарија ќе ни се приклучи со еден закон ала „Кракер„ и продолжуваме со истата тактика
mehr »

[МзО]Известување + Наредби за ден 2829/2830 (EDIT 03:30)

25 Tag 2,828, 09:16 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge KampfaufträgeСодржина:

1. Известување за тековните настани
2. Акција „ За јуниорите “
3. Наредби


~ Воена анализа

Македонија/Бугарија/јужниве
Сведоци сме дека из … mehr »

[МзО]Наредби за ден 2826/2827

11 Tag 2,826, 07:56 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge Kampfaufträge
ВЕЧЕР ОКОЛУ 23Ч ОЧЕКУВАМЕ НОВО ВОСТАНИЕ ОД ЈУЖНИТЕ!!!
БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ И СО ПОЛНИ ФФ!!!
АКО НЕ САКААТ НАП, ТОГАШ СТАП !!!


mehr »

[МзО]Наредби за ден 2824/2825 (EDIT 02:40)

11 Tag 2,824, 07:32 Veröffentlicht in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Kampfaufträge KampfaufträgeД1/Д2/Д3 пукај слободно!!!
Најважни ви се директните битки.

Д4 внимавај на ЕПСКИ !!!
Воглвно пукајте во востанијата во Чиле,(за Чи … mehr »