Hintergrund an/aus

Anmelden

 

Weiter

Weiter Mit Erstellen eines Benutzerkontos akzeptierst du die Nutzungsbedingungen & die Datenschutzerklärung
E-Mail erneut zusenden   |  E-Mail nicht erhalten? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

E-Mail erneut zusenden E-Mail nicht erhalten? confirmation@erepublik.com

Legendarna Zavrzlama

Tag 1,916, 03:54 von Sumnjivo_Lice

Prošlo već deset dana, a od predsednika ni traga ni glasa. Je l' on eŽiv, je l' mrda, šta radi, sa kime dogovara, pregovara, koga nagovara...??? Hiljadu pitanja, a odgovora nigde jer Legenda jednostavno neće da napiše ništa u predsedničkim novinama.

Da li smo mi neka niža rasa koju ne treba obaveštavati? Da li za velike promene i dogovore moramo da saznajemo iz novina drugih igrača? Da li ''mute'' predsednik oseća odgovornost prema ljudima koje zastupa?

Stara narodna eRepublik poslovica glasi: ''Čim vidiš Ravnogorca u vlasti znaj da je prodao bulju za fotelju'' se ovih dana pokazala kao tačnom. Osim što uspešno zadovoljava svoje koalicione partnere progurao je i svog čoveka iz Srpske Narodne ObMane za kandidata i predstavio ga kao čoveka koji će preporoditi eSrbiju. Svi smo očekivali nešto grandiozno, a dobili smo već viđeno, predsednika marionetu i ''obraz-đon'' ekipu iz senke. Nemoguće da se ništa nije desilo za deset dana od vlasti Legendarne marionete
Novine Vojske eSrbije, zadnji članak o naređenjima izdat 1899. dana. Da l' sledećih 17 dana nije bilo potrebe da vojska deluje pa samim tim i nije bilo nužno da se izda članak? Koji ministar je trenutno zadužen za škrbanje? Je l' su mu prebijeni prsti pa ne može da kuca ili jednostavno vlada javašluk i neorganizovanost?

Ministri Informisanja, svaka čast, da vas nije bilo ja ne bih znao da je 15. februar dan državnosti, niti bih znao šta je Lipec radio pre skoro četiri godine. Nekako me više interesuje da vidim šta se događa kod nas sada, a ne 2009. Interesuje me ko je pobedio na nedavno održanim stranačkim izborima, interesuje me šta planira predsednik, interesuje me kakve su promene na spoljnopolitičkom planu, interesuje me da postavim pitanje nekom ministru...Ali džabe sve kada je ministarstvo informisanja pretvoreno u ministrstvo intervjuisanja.

Ministarstvo spoljnih poslova, šta vi radite? Nemoguće da je samo ambasadorski program jedina važna stvar koju ste imali za obavestiti nas? Šta se dešava sa savezima, gde smo mi i kakva je veza između Brazila, SAD i nas? Kakvi su planovi i gde idemo? Sa kime se dogovarate, kakva je naša trenutna pozicija?
Samo ćutite i posle se neko nađe kompetentan da mi kaže da sam autošovinista

Ministarstvo ekonomije misli da će izdavanjem jednog članka u deset dana vlasti o isplativosti zabašuriti činjenicu da već dugo nemamo redovne finasijske izveštaje. Hoću da znam kako se troši moj novac od poreza, a to nigde ne mogu da vidim. Da li taj novac ide gde treba ili se opet koristi za budženje nečijih profila i pretvarnje u RL pare?
Sećam se da su sadašnji ministri trubili na sva zvona da se zvanične novine moraju pisati na čistom srpskom jeziku i to ćirilicom. Ćirilica i dalje stoji, ali ono više nije srpski jezik, ono je mešanija nepismenosti, ijekavice i nepoznavanja osnovnih stvari. eBoro, sedi jedan!!!
Ministarstvo unutrašnjih poslova, bravo, bravo, bravo... za deset dana cela dva članka, oba nemaju veze sa životom. U prvom se predstavljaju njih dvanaestoro, a u drugom se žale na Kladgubu jer je ''ađutant'' pukao pa posle pokušao da digne kintu na kvaran način! Čovek bi pomislio da će dvanaest ministara pisati članke svakih dvanaest sati, ali šta očekivati od tima kome je vođa Ravnogorac, najljigaviji igrač posle Deserta Hamstera.

Ministarstvo obrazovanja Srba??? Šta, oni što nisu Srbi, ali razumeju srpski i tu su u eSrbiji ne treba da čitaju te novine? Koji diletant dade takvo ime tom orgu? Valjda je to ministarstvo u službi eSrbije gde mogu postojati i druge nacije koje igraju pod našom zastavom ili se varam? Elem, bilo kako bilo, za deset dana samo jedan članak... Ja znam da je više multija nego eBeba, ali ovakav vid javašluka bar ne bi trebao da utiče na ovo ministarstvo.

Ukupna ocena za institucije u eSrbiji je minus 10. Ništa ne rade, laprdaju i svađaju se po privatnim novinama, šikaniraju i lažu, a uz to su još i nepošteni. Kakav narod takva vlast, zaslužili smo ih!
Pozdrav od jednog ''autošoviniste''!

 

Kommentare

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 04:00

nek te je sramota dupeta kada obraz nemas... radio si protiv interesa srbije, a sada ti je kao stalo do nje... pucao si protiv zemlje, predlagao stetne zakone... nemas pravo da se bunis...

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,916, 04:04

Deserte, hitno se vrati u maramicu. Slinama je mesto tamo, a ne da balave po tastaturi

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 04:05

sada jos i vredjas... stvarno si covek bez casti...

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,916, 04:06

Gledaj ga, stvarno si neposlušna slina. Marš bre nazad u maramicu!

Zdravko car
Zdravko car Tag 1,916, 07:45

sumljivi mene bi bilo sramota za nekog da kazem ovako kolkogod da je los a dezert nije on je dobar

Simonovic94
Simonovic94 Tag 1,916, 04:05

Dezerte ako on nema ja imam, i jeste brate nista ne radite. Imam prava da se bunim kad je to tacno.

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 04:09

to je krajnje subjektivno da se nista ne radi... juce smo eto odbranili napad u bosni...

Mrkalj Branko
Mrkalj Branko Tag 1,917, 17:37

Podrska Simonovic94 ... Imash prava

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 04:09

vidim ja da je strider bio u pravu sto se tice kako treba postupiti sa tobom...

Simonovic94
Simonovic94 Tag 1,916, 04:11

Sa mnom?

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,916, 04:12

Uporne li sline, sve se nekako izmigolji. Daj bre, sedi miran gde ti je mesto, šta balaviš više! Dosadan si kao proliv, a gle čuda samo si slina : )))

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 04:30

sumnivijem

Zdravko car
Zdravko car Tag 1,916, 07:45

i ja sam bio upravu kad sam napiso pesmicu o sumljiviju xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De Noel
De Noel Tag 1,916, 04:14

Јес'вала, па још и Албанија, па Израел...
Ал' неби дневне наредбе па нисам знао...
Мора да није још печат израђен а без печата не ваља....

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,916, 06:57

Па и ти си све то исто радио, много пута више од Сумњивог. Немаш ни ти право да се буниш, том логиком :)

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 06:58

kad sam ja pucao protiv srbije?

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,916, 07:06

Сваки пут када си јурио медаље у Припиздинцима, а у новинама Мин. одбране је писало да треба да се помаже овом или оном.
Ко разуме, схватиће :)

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 07:28

postoji velika razlika izmedju udaranja za saveznika i udaranja protiv sopstvene zemlje

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,916, 07:41

Ćuti saboteru! Čim gos'n lopurda nije na vlasti odmah sabotira, podmeće i laje... Ekadron debila koje si okupio te dobro služi, al neće još dugo

Zdravko car
Zdravko car Tag 1,916, 07:46

jer ovo mustafa strahiniqi doso da napadava dezerta???????/brate idi gledaj sulemana velecastvenog xDDDDDDDDDDDDDDD

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,917, 16:27

Ма да, тада када си ударао за савезнике јурећи медаље, сигурно су биле битке високог приоритета -.- Немој се зезамо :)
Е, није ти лоша фора да Здравкана препустиш УСоС-у : Р

Radenko Montana
Radenko Montana Tag 1,916, 13:26

Ајде молим те не сери више. Крао си паре, седиш у влади са истим ликовима који су те прозивали да си усташа јер ти је не знам ни ја ко у породици Хрват и сереш нешто некоме. Сагни се још мало због налога у интернет игрици, исерем ти се на налог усрани

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 13:48

dajes za pravo sebi da se poseres po svemu i svacemu zbog toga sto si pre 2 godine bio 2 meseca u vladi. vredjas ljude konstanto, smaras ih, a kada ti uzvrate, smrtno se uvredis i krenes da histerises i koristis RL slike (tu mislim na vladislava).

ljude koji si podrzavao su potkazani kao prevaranti i lopovi. pomiri se sa time...

sada mozes da nastavis da penis o/

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,916, 14:29

Ja ne serem po svemu i svačemu, serem samo po debilima poput tebe!

desert hamster
desert hamster Tag 1,916, 14:35

niko ti se nije obracao izdajnice

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,918, 03:07

А не смета ти кад Брдар качи, на пример, моју слику где ми је глава замењена вехабијином, је ли Хамстер?

Radenko Montana
Radenko Montana Tag 1,917, 02:51

Зар није Брдар користио турчинове рл слике?
Друга ствар, није исто кад рецимо вређам тебе и кад бих вређао твоју мајку, оца, сестру, тетку .. Ти то наравно не разумеш. Знам да имаш јаку жељу да псујеш мајку Сумњивом, али пошто си доказана пичкица, пустићеш своје прсотине Усоса, Владислава, фурију, бабу и остале да раде прљави посао за тебе, онда ћеш да кажеш како си им "рекао" да то није у реду. А пошто се популација Србије смањује, већ је питање месеци кад ће овај усташа, ађутант, ил како га већ зовете, да крене и твоју мајку да провлачи по коментарима. Мислим на Усоса, да не мислиш да причам о обрезаном босанском говнету.
Кад се то деси, ти реци себи да је све то због Србије

LUCIPHEROS
LUCIPHEROS Tag 1,916, 04:02

Predsenik se tiho pojavio i otišao u Legendu...

Prognoziram isto i za sledeći mesec samo sa novim anonimusom u glavnoj ulozi.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 04:09

nek te je sramota dupeta kada obraz nemas... radio si protiv interesa srbije, a sada ti je kao stalo do nje... pucao si protiv zemlje, predlagao stetne zakone... nemas pravo da se bunis...

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,916, 04:10

Neka te sramota godina kad igle za heklanje nemaš. Trovala si dečicu ovde, radila protiv interesa eSrbije, predlagala streljanja... nemaš pravo da se buniš : )))))

zlatanaleksic
zlatanaleksic Tag 1,916, 05:55

xaxaxaxa radio protiv Srbije? O cemu pricas bre ti gambino leba ti? Jel mozda zapocinjao gradjanski rat kao vi onomad kad ste mimo drzavnih naredjenja udarali onako kako vi mislite da treba pa jos bunili narod i pravili podele da se bije protiv drzavne vojske? Jel mozda unistavao odnose sa saveznicima kao vas bivsi mofa koji je na saveznom kanalu terao ljude u muski polni organ? Evo ja imam obraza i dovoljno zasluga za eSrbiju da mogu da kazem da je sve sto je napisano u ovom clanku surova istina. Ako je iko radio protiv interesa drzave to ste bili vi! Radili ste samo za svoj interes i igrali samo onako kako se vama igra.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 10:14

Ti si sve rekao kad si se ulizivao Borisku, i da mrziš Srbe i da bi tukao druge igrače i još mnogo toga. Ako ti stojiš dobar za Sumnivog onda obojica možete da se ljuljate na istoj lijani.

Strider je heroj, on je stvarna ikona eSrbije, čovek koji se za svoje saigrače borio kao lav, a nije podilazio propagatoru nacizma.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,916, 06:58

Госпођа Бамбино је заборавила да је једина на свету која је куповала гласове за председничке изборе.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 10:17

Strahinjiću ti si zaboravio da si jedini predsednik čijim su radom kongresmeni svih stranaka bili toliko užasnuti da je popio pedalu.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,918, 03:13

Мени је част да сам смењен од стране корумпираних конгресмена, то је само доказ колико је моја борба против отимачине државног новца била јака и бескомпромисна. И за то сам добио признање од српског народа, више од тога ми не треба.

Заборављате, госпођо Гамбино, да тих месеци нисте смели да провирите из мишјих рупа у које сте се завукли, заједно са Вашим политичким ментором, Хамстером. Заборављате да сте ме сменили без иједног званичног обавештења јер нисте смели да било шта званично напишете пошто је народ био убедљиво на мојој страни.

И на крају, госпођо Гамбино, заборављате да све то што сте навели нема везе са чињеницом да сте једина особа на еРепублику која је куповала гласове за председничке изборе. То довољно говори о нивоу сујете који поседујете.

За крај, покушајте поново. Анонимуси побеђују, па што не бисте и Ви. Можда овај пут нећете морати да се бламирате куповином гласова.

Zdravko car
Zdravko car Tag 1,916, 07:48

nemate pravo da dirate ganbino ni sumljivi ni zlatana ni mustafa pogledajte prvo sebe kakvi ste pa onda prozivujte druge..............!!!

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,918, 03:05

Неуспели абортусе, па ти говориш? : О

Zdravko car
Zdravko car Tag 1,918, 03:08

haha pa gdesi ti mustafaaaaaaaa xDDDDDDDDDD

Dio Maximus
Dio Maximus Tag 1,916, 09:47

eSrpska deco što množiti znate
Iz ovoga pouku imate:
U eSrbiji prilike su take
Gambinare slave, preziru junake
Zato i vi ne mučite se džabe
eSrpska deco postanite babe.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 10:17

Ko što je već uradio srećko

Dio Maximus
Dio Maximus Tag 1,916, 10:19

Морам да те разочарам али нисам. Ти непобитно јеси.

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 10:24

vidi ti se na profilu ne samo što si baba nego si pakistanska baba

Dio Maximus
Dio Maximus Tag 1,916, 10:25

Вау која увреда сигурно си је дуго смишљала

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 10:32

Istina ne vređa, ti si ugasio stari profil, napravio multija da bi uzeo državljanstvo Pakistana i tamo vršio tejkover strane države. Države na kojui nemaš nikakvo pravo.

Dio Maximus
Dio Maximus Tag 1,916, 10:35

Вероватно ти је лепо тако лудој

Dio Maximus
Dio Maximus Tag 1,916, 10:36

и кева ти била исто тако луда лоло него није ли мало лицемерно да ти причаш о којекаквим тејковерима кад си ти радила ПТО Босне на коју немаш никакво право јер живиш у неком пичковцу у Србији

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,916, 11:25

Ja u Republici Srpskoj imam sva prava, Srbija nije pičkovac, pička je polni organ koji treba poštovati bar zato što si kroz nju izašao da udahneš vazduh. Samo dokazuješ koliko si neprincipijelan i zlonameran.

Dio Maximus
Dio Maximus Tag 1,916, 14:02

Mislim da bi trebala da naucis znacenje termina neprincipijelan pre nego sto pocnes da ga koristis. Srbija nije pickovac, ali mesto u kojem ti zivis jeste, jer iz tebe izbija najgora malogradjanstina i sabanizam.

De Noel
De Noel Tag 1,916, 04:17

Ама пусти људе побогу брате...
Загубили печат, кад израде нови јавиће се.

IgorSeslak
IgorSeslak Tag 1,916, 04:20

Jest budala ovaj Sumnjivi HAHAHAHA

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.