Hintergrund an/aus

Anmelden

 

Weiter

Weiter Mit Erstellen eines Benutzerkontos akzeptierst du die Nutzungsbedingungen & die Datenschutzerklärung

I stridens heta...

Tag 1,901, 21:37 von Naldyna

Som jag själv ser de så ser de inte bra ut polen tar mer o mer mark medans vi inom sverige verkar lägga mer energi på aftonhoran o liknande tidningar som mest verkar hoppa på folk när vi i stället borde fokusera på o hålla våra egna gränser eller iaf göra ett bra jävla motstånd.
Men vill ni hellre lägga energi på skriva massa jävla skit o visa som jag hatar mest av allt.
Inte konstigt att de går dåligt när de kommer nya rekryter o ser alla jävla påhopp till höger o vänster eller.

Så hur vore de o fokusera på de gemensama målet o få ett stark o ekonomiskt sverige istället för o kasta skit på varandra.

Så jag tackar för de lilla ordet =)
MVH Naldyna

 

Kommentare

Radsoc
Radsoc Tag 1,902, 05:04

"Nationalist"partiet PFS och andra partier har lagt ner vapnen, medan regeringen rullar ut den röda mattan i väntan på bättre dagar.

Landet har kapitulerat eftersom det inte är lönt att kämpa emot, enligt försvarsminister/ÖB intyala, vår nästa president.

Radsoc
Radsoc Tag 1,902, 05:05

Där har du anledningen.

Maximalus
Maximalus Tag 1,902, 08:51

tur för oss att våra förfäder inte va lika fega som ni...

thomas82karlsson
thomas82karlsson Tag 1,902, 10:10

Har oxå hört att det är bortkastat att betala för strider. men jag vet inte hur mycket tanks dom har på lager i sina statliga företag. men jag hoppas det snart blir bättre tider och att esverige strider och inte bara lägger sig och självdör.

Oscdar
Oscdar Tag 1,902, 11:33

Bra där Radsoc, att vara först med att kasta skit på en artikel som ber för ett avslut på sagda skitkastning. Vi KAN INTE gå emot Polen. PFS har inte lagt ner vapnen, vi slår enligt TSMs orders, till skillnad från andra landsförrädare. Vi i PFS vet hur kristider ska hanteras, men det verkar inte vara detsamma hos MSAP. I alla fall inte om man ska tro att du representerar dem.

Du snackar så mycket skit och hittar på så mycket att det gör mig illamående. Jag, en av PFS medlemmar, slår dagligen millioner i dmg för Sveriges bästa helt enligt försvarsmaktens orders. För även om du inte tror det så har resten av Sverige förtroende för Sveriges försvarsmakt och dess ledning.

Den nuvarande försvarsministern har agerat helt rätt och jag hoppas att den dagen inte kommer när vi får se dina ogenomtänkta idéer i regeringen.

Thomas, regeringen kommer återinföra utdelningar till de strider där Sveriges eldkraft gör nytta.

Radsoc
Radsoc Tag 1,902, 13:14

Nationalister som stöder makedoner i svenska riksdagen, och som lagt ner vapnen enligt ett TSM-beslut fattat av polenvänner. Hur kan jag vara landsförrädare? Vi slåss för helt olika länder, jag slåss för ett Sverige där vi som arbetar och slåss har den totala makten, medan du slåss för ett Sverige under nuvarande ordning med ovalda byråkrater och officerer vid grytorna.

Sveriges försvarsmakt, just nu, och har alltid varit det, är Arbetarmilisen, och den kommer fortsätta vara det.

JeguljaM
JeguljaM Tag 1,903, 04:25

Radsoc sluta myta och rollspela å börja lira seriöst eller skapa du ditt Sovjet i age of empires eller nåt annat spel. Du skämmer ut ditt parti MSAP nu genom att sprida falska lögner. Det är skillnad på att ge upp och tänka strategiskt.

Tänk dig en kraft som är 900 gånger starkare än SOG, vill du utmana de i MPP strider så vill jag gärna se det med dina 1500 styrkepoäng för så vitt jag vet så är du ingen soldat så håll dig utanför Militära planer då. Arbetarmilisen är styrd av icke-soldater och kommunister som arbetar emot Sveriges intressen. Både militärt och ekonomiskt.

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.