Hintergrund an/aus

Anmelden

 

Weiter

Weiter Mit Erstellen eines Benutzerkontos akzeptierst du die Nutzungsbedingungen & die Datenschutzerklärung
E-Mail erneut zusenden   |  E-Mail nicht erhalten? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

E-Mail erneut zusenden E-Mail nicht erhalten? confirmation@erepublik.com

Fenomenologija koalicije ''obraz-đon''

Tag 1,917, 10:47 von Sumnjivo_Lice

Koalicija sitnih račundžija, prodanih duša, interesnih sfera i lopovskog mentaliteta je obeležila proteklu 2012. godinu i početak 2013.

Ta koalicija nije nastala preko noći nego je temeljno planirana i sastavljena da zadovolji sve bolesne želje svake stranke te koalicije. Pa da krenemo od početka

Januar 2012:
Za predsednika dolazi Slobodan Prvi, podržan od strane SZR-a , Složnih Srba i Hajdučije kao tri najveće partije te nazovi koalicije koja je tek poprimala svoj rušilački oblik. Slobin mandat prolazi traljavo zbog stalnih opstrukcija Stranke Zdravog Razuma i tu dolazi do raskida partnerstva između SZR-a i SSS-a. Hajdučija je naravno ostala verna lopini Hamsteru jer su delili, dele i deliće iste interese. Interesantno je da su onda Akcioni Pokret i Navijačka stranka žestoko kritikovali politiku SZR-a da bi kasnije okrenuli ćurak naopako i skroz se priključili koaliciji ''obraz-đon''.

Februar 2012:
Posle lošeg Slobinog mandata, predsedničko mesto zauzima opet kandidat SZR-a, Danijel82. On je prvi predsednik koji je rekao da pere ruke od poteza njegove stranke u proteklom mandatu. Naravno ruke nije oprao i uprljao je sve čega se dohvatio. U februaru Stranka Složnih Srba prelazi u opoziciju, a Akcioni Pokret i Navijači i dalje glume ludilo kandidujući njihove ljude, a tajno šurujući sa stožerom buduće koalicije ''obraz-đon''. Nije zgoreg napomenuti da je SZR u februaru za svog novog koalicionog partnera imenovao stranku Banovanog Strahinjića Srpsku Patriotsku Ligu (SPL).

Mart 2012:
Martovski izbori su opet pokazali da eSrbi imaju slabo pamćenje pa je na vlast došao još jedan član okrnjenog dela ''obraz-đon'' koalicije Božimano dorks. Pobedničku stranu su i ovoga puta činile SZR, Hajdučija i SPL uz podršku mnogo manjih stranaka. Ovoga puta i lažna opozicija u sastavu Akcioni Pokret, Navijači i Stranka Složnih Srba je rešila da vlast prigrabi jer su interesi počeli da se prepliću, a reči da bivaju sve oštrije pa se pamti pominjanje ustaškog porekla Lopine Hamstera od strane mere za debilitet poznatijeg kao United States of Serbia.

April 2012:
Šale više nema, dolaze teška vremena za eSrbiju i tu koalicija ''obraz-đon'' nema adekvatan odgovor. Oni ne znaju da igraju odgovorno, oni ne znaju šta uopšte odgovornost znači, izlaze načisto razjedinjeni pa tako pobedu odnosi opozicioni igrač Milan85 koga je podržala koalicija UeS-Zajedno formirana u 2011. godini. Milan ima dobar mandat i koalicija ''obraz-đon'' nema argumente za kritiku. Ovi izbori će se pamtiti i po presedanu kada je kandidatkinja koalicije ''obraz-đon'' Gambino SSSS kupovala po prvi put u istoriji eSrbije glasove za predsedničke izbore.

Maj 2012:
Koalicija UeS-Zajedno sa kandidatom zigazaga pobeđuje i ovog meseca. Mandat je prošao prosečno uz brojne smicalice koalicije ''obraz-đon'', blaćenja, nameštaljki i laži. eKina je kucala na naša vrata i opasnost da budemo pregaženi bila je velika. U tome su šansu videli članovi kolicije ''obraz-đon'' da sabotiraju vojsku i da preuzmu vlast u svoje ruke. Zbog poznatog lopovluka Lopine Hamstera, tadašnji predsednik eSrbije zigazaga višak para deli vojnim jedinicama i tako sprečava haranje kase eSrbije

Jun 2012- Jul 2012:
Kolicija ''obraz-đon'' se konačno formira u svom punom sastavu. Uzimaju vlast posle silne sabotaže svojih prethodnika, sebi pripisuju konačno izgnanstvo eKine iz Evrope iako je veliki udeo u tome imala Vlada prošlog predsednika zigazage. Posle tog velikog poleta počinju brojna šikaniranja opozicionih igrača, igranje sa državnim novinama, neobaveštavanje igrača, svađa sa saveznicima i velika krađa sredstava iz kase eSrbije. Dogovori ispod žita prete da uruše stabilnost eSrbije, a saveznici se teraju u onu stvar. Predsednik u ovom periodu Nesako, sadašnji choki će ostati upamćen kao totalni promašaj u 2012. godini.

Avgust 2012:
Katastrofalna vlast u periodu jun-jul je dovela do toga da je SZR kao stožer koalicije ''obraz-đon'' dovedena u mat poziciju i kao spasilac se nameće Strahinjić Banovan iz SPL-a. On postavlja uslov da mu se niko ne meša u rad što SZR prihvata i tako Strahinjić postaje novi predsednik eSrbije. Zavodi red u eSrbiju, kreće sa obaveštenjima o trošenju novca i uspostavlja rad i red u državnim novinama. Lopini Hamsteru se ni malo nije dopalo što ne može kao do sada da budži svoj nalog od državnih para i preko kongresa i većine koju je tada imala koalicija ''obraz-đon'' Strahinjić Banovan dobija pedalu sa predsedničkog mesta. Nasleđuje ga drugoplasirani Jovan Stanojević koji se dobro snašao u toj ulozi, ali je rehabilitovao bahato ponašanje koalicije koja ga je indirektno i dovela na vlast.

Septembar 2012:
Na vlast po drugi put ove godine dolazi Božimano dorks. Koalicija ''obraz-đon'' pravi konačan razlaz sa SPL-om i u svoja nedra prima novu stranku Samo Srbija. Ovaj mandat Božimana će ostati ubeležen kao jedan od najgorih mandata u istoriji eSrbije delom zbog neviđenog bahaćenja koalicije ''obraz-đon'' i lažiranja finansijskih izveštaja, a delom zbog same neaktivnosti Božimana koja je za posledicu imala instaliranje egomanijaka Strajdera koji je kasnije poremetio ceo savez čiji je eSrbija bila članica.

Oktobar 2012:
Užasan mandat koji je Božimano imao je pomogao sada proširenoj koaliciji UeS-Zajedno-SSS-SPL da dobije svog predsednika za ovaj mesec. Igrač Shadow of Time je zajedno sa svojom koalicijom pokrenuo pozitivne promene započete avgusta meseca u toku petnaest dana Strahinjićevog mandata. Pokrenule su se priče o novom savezu, o vraćanju pojedinih regija, o novom sistemu finasiranja...
Kandidat koalicije ''obraz-đon'' Miljana Pantelić nije uspela ni pored silne kampanje da ovoga puta prođe.

Novembar 2012:
Novembra meseca koalicija ''obraz-đon'' izlazi okrnjena bez jednog jakog i stabilnog partnera Akcionog Pokreta. Ta stranka sve više ''otkazuje poslušnost'' stranci SZR stožeru koalicije ''obraz-đon'' i tu se javlja netrpeljivost. Koalicija okupljena oko UeS-a je imala jakog kandidata Miokovića dok je koalicija oko SZR kandidovala Vladislava Milovanovića koji je jedino bio poznat po svom lucidnom buncanju i stavovima neandertalca. Uz mnogo saplitanja, fabrikovanja afera i klevetanja Mioković gubi izbore i na vlast dolazi neuračunljivi Milovanović. Kreće sa svojom velikosrBskom politikom, kinji susede, a prema svom narodu se ponaša kao najgori dušmanin. Poznata je njegova rečenica ''Napravićemo bolji narod'' i progon opozicije po njegovom nalogu. Premda pošten što se tiče para njegovu vladavinu je obeležilo bezglavo jurcanje u svakom pogledu, netolerantnost, nadobudnost i bahatost. Tu se koalicija ''obraz-đon'' učvršćuje i zaboravljaju se psovanja ustaških majki jer je lično bogaćenje važnije od bilo kakih uvreda.

Decembar 2012:
Ono što nije mogla u oktobru postala je u decembru. Miljana Pantelić je uspela da osvoji većinu glasova. S obzirom da dolazi iz ''obraz-đon'' koalicije za nju se ne vezuje mnogo pogrešnih poteza i uspela je da održi neka svoja obećanja čak i kada su išla na štetu koalicije koju je zastupala. Navijačka stranka je tada izašla samostalno iako su se u njoj sukobljavale dve struje. Vođi navijača, meri za debilitet, igraču United States of Serbia nije odgovarao egomanijak Strajder pa je zato otkazao poslušnost svom šefu kome je do pre samo nekoliko meseci psovao ustašku majku. Akcioni Pokret je učestvovao u vlasti kada su se njihovi ministri povukli zbog neregularnosti koje su tada uočili. Utisak na kraju mandata je da je Miljana odradila dobar posao uprkos davanju državnih organizacija bolesnicima na služenje.

Januar 2013:
Koalicija ''obraz-đon'' kandiduje igrača Igajunior iz Navijačke stranke. On glatko pobeđuje na izborima jer su njihovi glavni konkurenti koalicija UeS-Zajedno-SSS-SPL izašli rasparčano. Akcioni Pokret još jednom pokazuje svoju doslednost i želju da se odvoji od koalicije ''obraz-đon'' kandidujući svog posebnog kandidata. Mandat Igajuniora ne prolazi bolje od standadno loših mandata koalicije ''obraz-đon''. Minsitri se sprdaju sa narodom, igrači bivaju banovni sa državnih kanala, preti se streljanjem, sudom....

Februar 2013:
Zbog razjedinjenosti svojih rivala koalicija ''obraz-đon'' uspeva da progura totalnog anonimusa u svetu politike Žareta Legendu za predsednika eSrbije. Za petnaest dana vladavine, Žare nije izdao nijedan članak sa predsedničkog orga, od ministarstava jedino informisanje radi kako treba, a ostali ministri laprdaju po privatnim novinama...


Otkako koalicija ''obraz-đon'' vrši vlast naše kolonije širom eSveta jačaju dok sama eSrbija slabi. Mnogo igrača je otišlo iz eSrbije da ne bi gledalo ovo budalesanje gomile napaljenih na funkcije klinaca. Pad koalicije ''obraz-đon'' se nazire, opozicijo opameti se!

 

Kommentare

IvanNiksic
IvanNiksic Tag 1,917, 10:51

Samo ujedinjena opozicija može nešto promijeniti.

heffe
heffe Tag 1,917, 10:55

Svako hvali svoga konja...

omiljeni
omiljeni Tag 1,917, 11:00

Ja sam velike nade polag'o u Slostu, kao ujedinitelja opozicije
Al vise ni mene ne moze da pobedi na izborima

desert hamster
desert hamster Tag 1,917, 11:14

jos nisi streljan?

nego:

"lucidnom buncanju" - jel ti uopste imas pojma sta pises? da li uopste znas znacenje reci koje napises, ili si ih samo negde cuo pa sada hoces da ispadnes pametan?

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 11:16

Da lopino! Znam šta pišem za razliku od tebe

desert hamster
desert hamster Tag 1,917, 11:18

molim te pojasni pojam lucidnog buncanja

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 11:20

Otvori rečnik pa pogledaj

desert hamster
desert hamster Tag 1,917, 11:24

znas i sam da si lupio najstrasnije : )

arhitekto

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 11:59

Možda sinovi jedinci to ne shvataju! Otkako si se okružio debilima više ništa ne kapiraš

Tex_Willer
Tex_Willer Tag 1,917, 13:38

ne vredjaj ljude, patriote kojima je okruzen!

LUCIPHEROS
LUCIPHEROS Tag 1,917, 11:18

Godina za zaborav. Bar veci deo.

banovano magare
banovano magare Tag 1,917, 11:18

Zaboravio si da napomeneš krađu državnog orga u mandatu predsednika sa neandertalskim shvatanjima.

serbiankid
serbiankid Tag 1,917, 11:20

Mioković je najveća greška koju smo napravili. Sjajan kandidat. a očajna kampanja jer smo bili potpuno ubeđeni u pobedu. Od tad je krenulo nizbrdo.

LUCIPHEROS
LUCIPHEROS Tag 1,917, 11:26

Reci kakve su kampanje imali Prijezda, Simonovic i Miljicaa pa vidi kako su prosli. Previse dobrih ljudi je uzelo strane pasose i otislo. Zato sada gledamo razne anonimuse na mestu CP-a.

omiljeni
omiljeni Tag 1,917, 11:31

ode i ja

serbiankid
serbiankid Tag 1,917, 11:33

To stoji. No, Miokoviću je vrlo malo falilo za pobedu, a ubeđen sam da je to "malo" mogla doneti dobra kampanja.

Bolje i ti anonimusi, nego dokazani lopovi i muljatori.

igajunior
igajunior Tag 1,917, 12:42

Kampanju godine imao je USoS, sa čamcem i magnetima...Malo je falilo da istorija Srbije bude drugačija xD

banovano magare
banovano magare Tag 1,917, 13:46

Pravo da ti kažem meni je i Mioković bio anonimus.

LUCIPHEROS
LUCIPHEROS Tag 1,917, 11:38

e jos kad bi se i ti anonimusi pitali za nesto ovde...

heffe
heffe Tag 1,917, 11:50

Svi koji menjaju cs i napustaju srbiju zbog politickih razloga imaju moju punu podrsku u tome, nadam se da ce im biti bolje u nekoj drugoj drzavi...

zigazaga
zigazaga Tag 1,917, 11:49

Miokovica je kowalski lose 'isavetovao' da prave nekakvu 'ujediniteljsku vladu naiconalnog spasa' - projekat koji je propao vec barem 10 puta pre toga...

nikol000
nikol000 Tag 1,917, 11:54

Kampanja nije bila ocajna - kampanje nije bilo

serbiankid
serbiankid Tag 1,917, 11:57

Tačno.

nikol000
nikol000 Tag 1,917, 11:25

Sitne duse i racundzije su stavile eSrbiju iznad svojih interesa , sto se za opoziciju na zalost nikada nije mooglo reci a i nece , jer opozicija nikako da shvati sta je eSrbija.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 12:08

Svaki uspeh vam je omogućila koalicija UeS-Zajedno-SSS-SPL. Kitili ste se uvek njihovim perjem. Dođu, pokrenu priču, završe tehnički deo, a vi posle dođete na vlast i sve zasluge uzmete za sebe

nikol000
nikol000 Tag 1,917, 12:13

Nikako da shvatis sta je eSrbija . "Nije znati, nego umeti" .
Svima nam je na prvom mestu eSrbija, ali opozicija cesto zaboravi da pogleda na tu listu prioriteta xD

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 12:17

Nije znati nego umeti???? Pa da, u zadnjih godinu-dve mi nismo znali da krademo, a vi ste umeli!

eSrbija vam je bila na prvom mestu samo u predizbornoj kampanji i nikada više

nikol000
nikol000 Tag 1,917, 13:07

Treba da resisi koji stav branis - Da ste radili i crncili a mi uzivali u plodovim tog rada ili ovu o lopovluku ( Svaka opozicija optuzuje za kradju , izdaju i nesposobnosti )

Ovo skakutanje sa tezema i dokazima ipak nije osobina coveka evropskih vrednosti za kojeg se izdajes

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 13:13

Polaziš od toga da braniš neodbranjivo i naravno da ne uspevaš u tome, zato ti moji komentari liče na ''skakutanje''

nikol000
nikol000 Tag 1,917, 13:31

Uh ti si stvarno nepopravljiv " branis neodbranjivo "


Ja zivim, a ti sanjas i kukas svako jutro kad se probudis

igajunior
igajunior Tag 1,917, 12:40

Zar nisi upoznat da je revizija Binarijevih finansija pokazala manjak sredstava?

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,917, 13:03

Ne, nisam upoznat

igajunior
igajunior Tag 1,917, 14:10

Baci pogled na početno i završno stanje, ostalo će ti se samo reći...Tričavih 80k ili ti 300+gplda, prava sitnica xD
http://www.erepublik.com/en/article/-6-10-12-10--2137171/1/20
http://www.erepublik.com/en/article/-6-10-12-10--2137171/1/20
Mislim da nisi bio aktivan, inače verujem da ne bi na sve gledao crno-belo..

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,917, 16:58

Како те бре није срамота да лажеш више толико? Стварно си ђубре тешко, ипак сам се преварио када сам мислио да си другачији од остатка екипе.

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Tag 1,917, 17:02

Објашњено ти је билион пута одакле је та грешка у извештајима и да је то био новац Тајланђана који им је и враћен након што је Бинари вратио све државне оргове у посед државе. Али не, мора мало да пилићари човек, а воли друге да оптужује за то.

Поставља се питање што је Бинари уопште враћао оргове када ви дајете исте исфрустрираним типусима да преко њих деградирају РС.

igajunior
igajunior Tag 1,917, 17:39

@Strahinjic
Stvarno ne znam šta očekuješ? Da na ovako koncipiran tekst i postavljene teze ne odgovorim?

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Tag 1,918, 03:42

Odgovori, niko ti ne brani, ali nemoj da lažeš... Oh, čekaj, pa ti si iz ''obraz-đon'' koalicije, ti jednostavno moraš da lažeš!!!

Vas kao da je sve do jednog Strajder pravio

igajunior
igajunior Tag 1,918, 04:43

A po čemu lažem, ako kažem da je ovaj izveštaj friziran?

Deine Lakaien
Deine Lakaien Tag 1,917, 11:31

ePoljsko, jebes pauna. odlicna si.
nema pacova, nema iritantnih aspekata erepa...

omiljeni, daj jedan moleban za zaludnog haria koi je ostavio ePoljsku radi nepoentalnog plivanja u kanalizacii eCrbske politikexD

POP  DJUJIC
POP DJUJIC Tag 1,917, 11:38

Predsednik u ovom periodu Nesako, sadašnji choki će ostati upamćen po tome sto je dobio kampanju godine 2012. !

Cvijetin Shadow Petrovic
Cvijetin Shadow Petrovic Tag 1,917, 11:42

Nesako je jedan od najgorih CPova ikad. Da se ne lažemo.

zigazaga
zigazaga Tag 1,917, 11:50

Nesako '13 miliona'

POP  DJUJIC
POP DJUJIC Tag 1,917, 11:51

Zaradjivao se , pa se i trosilo

Miljicaa
Miljicaa Tag 1,917, 12:09

hahahahahhahahahhahah zaradjivalo se, pa se i trošilo. kaži mi da se zezaš ?

zigazaga
zigazaga Tag 1,917, 11:53

Trosilo se na odbranu! Jeste da je palo Kosovo od silne Albanije, ali je palo i Brcko!

zigazaga
zigazaga Tag 1,917, 11:53

fak ovaj novi modul jede smajlije!! -.-

igajunior
igajunior Tag 1,917, 12:38

Jedan je Imperator Nesako!

desert hamster
desert hamster Tag 1,917, 12:43

IMPERATORE VRATI SE!

Gambino_SSSS
Gambino_SSSS Tag 1,917, 14:05

Ziga tvoji troškovi za mesec u kome si razjurio srpsku vojsku da ne puca za Srbiju, zakinuo refund i pustio Kinu da nam uništi saveznike i da nas porazi u prvim bitkama je bio 7 miliona. I pričaš o parama još uvek.

 
Deinen Kommentar veröffentlichen.

Was ist das?

Dieser Artikel wurde von einem Bürger von eRepublik, einem interaktiven Mehrspieler-Strategiespiel auf Basis real existierender Länder, geschrieben. Erstelle einen eigenen Charakter und verhilf deinem Land als Kriegsheld, anerkannter Zeitungsherausgeber oder einflussreicher Finanzmann zu Glanz und Gloria.