Fundo lig/desl

Скролај горе-долу !! [DMT]

5 Dia 2,069, 10:51 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Скролајте горе долу ама гледајте во сликата... :)


Кој сфати воте и шаут... :) Може и претплата кој се нема претплатено... :

mais informações »

New Love [DMT]

9 Dia 2,041, 16:03 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

New Love...
Serbia <3 Albanija
Serbia <3 Croatia

Orthodox Brothers ? :D:D:D
Некој (читај србија) падна толку ниско што сега лижe г'з и на албанците и хрв

mais informações »

Сакам[е] војна

19 Dia 2,012, 12:45 Macedônia (ARIM) Análise da guerra Análise da guerra

Цело време кај и да имаме освоено ние бегаме од некој...
Со војна ке бидеме избришани од некој, без војна сами се бришиме...

МАКЕДОНЦИ сме не треба да бегаме!!!

И каква игра е ова без војување дајте да си пукаме сеа против турците а после тоа

mais informações »

Поделба: 300 здравје за секој ЗАВРШЕНА [DMT]

206 Dia 1,901, 16:41 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

ПОДЕЛЕНИ 20.000 Q1 ЛЕВА

Се што е потребно да направите е:
1.Глас
2.Претплата
3.Извик
4.Да ме аднете за пријател

Во коментар оставете број на глас претплата и дека сте шаутирале и во текот на денот ке добиете 300 здравје.

За Извик:

Под

mais informações »

Тој чуден Балкан…

17 Dia 1,832, 11:58 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisИма еден дел од Европа кој се вика Балкан: каде живеат најубавите жени, а наталитетот опаѓа.

Каде невработените најмногу работат, каде на најплоднат … mais informações »