Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Moare el jocul pe zi ce trece, dar va promit ca eu mor ultimul, cu Pluto de gat! :)

Polonia?

125 Dia 2,609, 04:56 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Intotdeauna am spus ca lipsa informatiei naste monstri. Drept pentru care public acest articol informativ si strict personal. Opiniile prezente in el nu implica in nici un fel Guvernul, Templierii, Masonii si mancatorii de inghetata.

Cand

mais informações »

Alegeri PP / Atentie la CLONE

36 Dia 2,580, 09:10 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Dragi colegi,

O noua luna, noi alegeri de PP, iar clone pe afis. Citind articolul lui ScreamingGod am observat ca in (aproape) toate partidele avem cate una-

mais informações »

Despre REA/BUNA vointa si RISIPA banilor publici

45 Dia 2,562, 10:01 Publicado em Romania Romania Análise e debates políticos Análise e debates políticosAm fost acuzat ca sunt de rea vointa. Ca sunt Gigi Contra. Ca provoc scandal. Et cætera.

Am zis ca e frumos sa explic, poate n-am facut-o prea bine pana acum. De fapt, sigur n-am facut-o prea bine, … mais informações »

HAIDETI LA VOT!

105 Dia 2,537, 07:49 Publicado em Romania Romania Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Dupa cum stiti, in cateva zile au loc in eRepublik alegerile pentru CP. O ocazie in plus sa avem un sitter presedinte si fur...irosim banii publici. Dar asta e mai putin important, trebuia sa fac legatura cu jocul, sa nu incalc regulile :)

Ceea

mais informações »

Aliantele din eRepublik: ROMANIA INCOTRO?!

104 Dia 2,512, 10:51 Publicado em Romania Romania Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Ce se intampla cu Aliantele in eRepublik, incotro merge Romania? Stiu ca majoritatea dintre voi isi pun intrebarea asta. De mai bine de o luna nu am avut parte de nici o informare oficiala despre politica externa a eRomaniei, CP-ul a … mais informações »