Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Dia 3,075, 02:48 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … mais informações »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Dia 2,899, 06:22 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … mais informações »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Dia 2,898, 04:49 Publicado em Chile Chile Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … mais informações »

COMBAT ORDERS OR CRAZY ORDERS??

3 Dia 2,895, 15:19 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublikSTUPID[Low Quality]

stu·pid
ˈst(y)o͞opəd/
adjective
adjective: stupid; comparative adjective: stupider; superlative adjective: stupidest
1.lacking intelligence or common … mais informações »

Операција: БАЗА ВО ПЛАМЕН [мкд]

16 Dia 2,871, 11:45 Publicado em Chile Chile Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik


Ние, граѓаните не треба да го знаеме секој детал на секоја воена операција, во овој нов вид на војна,ниту пак медиумите треба да не информираат.
- David Hackworth, американски ветер … mais informações »