Fundo lig/desl

[sarmetina] Карма

13 Dia 2,239, 17:51 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Неодамна и кажав збогум на играва. Акаунтов го игра друг играч, а јас, ете така од време на време користам прилика за да видам што се случува...

Добро, катастрофа и не е некој збор кој може да ја опише ситуацијата, но тоа е... нема што да се каже

mais informações »

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите

32 Dia 2,145, 02:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-baby-boom-1-2325728/1/20
~~shout~~


Дечки, поздрав.

Како што беше најавено, денеска почнува BB акцијата. Иако сум у големи гу … mais informações »

[sarmetina] Нов Baby Boom

54 Dia 2,142, 15:52 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

[sarmetina] Нов Baby Boom
http://www.erepublik.com/en/newspaper/press24-mk-243233/1
~~~shout~~~


Точно 165 дена по последниот [url=http://www.erepublik.com/mais informações »

[sarmetina] Вистината најмногу боли

73 Dia 1,977, 06:38 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais[sarmetina] Вистината најмногу боли
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-1-2247690/1/20Еј колку време помина откако поселден па … mais informações »

[sarmetina] Успешен Baby Boom - честитам еМакедонци

58 Dia 1,853, 13:06 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Последната акција за привлекување на нови играчи кој почна пред два дена, ја оценувам за успешна.
Со околу 1400 нови играчи, мислам дека направивме добар прилив, за што ви честитам на сите кои вложивте пред се време, а потоа и виртуелни пари, лебови

mais informações »