Fundo lig/desl

[Destroyer91] Кандидатура за председника еСрбије!

125 Dia 2,268, 04:31 Sérvia Análise e debates políticos Análise e debates políticos


Поштовани грађани еСрбије, овом приликом желим да вам се представим као један од кандидата за место председника еСрбије. У овом чланку покушаћу да вас убедим, зашто баш свој глас да дате мени.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2s/is/3djI302v/[/img] … mais informações »

Prljava igra!

173 Dia 2,220, 05:25 Sérvia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Postovani gradjani eSrbije u ovom clanku cu pokusati da vam objasnim zasto stranci koja je najbrojnija u eSrbiji ne pripada to mesto koje zauzima. Stranka Samo Srbije je nekada bila fer igrac, i u toj stranci imam dosta prijatelja koji su cinili

mais informações »

Skinite maske!

116 Dia 2,210, 08:52 Sérvia Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Svi ste, verovatno, vec upuceni u aferu koja pogadja savez i eSrbiju. Mofa tim iz proslog meseca je pokusao u svom poslednjem clanku da priblizi narodu eSrbije trenutna desavanja u savezu, ali vecina onog sto su napisali je LAZ!


mais informações »

Poklon stare majke!

18 Dia 2,098, 02:32 Nova Zelândia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Vreme po malo oblacno, al jos se zvezde vide kroz crne oblake kako se ogledaju u mesecu i obasjavaju tihu i mracnu noc. Ulice puste i duge, 3 minuta do ponoci, a ja se vracem sa posla. Kratkim i teskim koracima prelazeci metar po metar, … mais informações »

De ces da ga meris sa Crncima ?

42 Dia 2,080, 05:13 Nova Zelândia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


Pre samo deset dana stigao sam na ovo malo ostrvo, ili kako ga ovde nazivaju nas mali raj. Nikada nisam ni znao sta to znaci, zasto ljudi uopste napustaju svoju maticu (eSrbiju)? Ides ratujes za neku zemlju koju znas sa slike, ili si procitao u … mais informações »