Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Please subscribe my newspaper!
Ве молам претплатете се на мојов весник!
请订阅我的报纸!
Παρακ αλούμε εγγραφείτε εφημερίδα μου!
Bitte melden Sie sich meine Zeitung!
S'il vous plaît vous abonner mon journal!

Respect

22 Dia 2,778, 06:09 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisRESPECT FOR THE GIRL! WE ARE MACEDONIA!mais informações »

Кандидатура за претседател [svetecot]

19 Dia 2,234, 08:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Поздрав еМакедонијо,
Поздрав еМакедонци,
Поздрав еМакедонки,
Поздрав еМакедончиња,
Поздрав душманчиња,
Поздрав пријателчиња,

Повеќето ме знаат и играм еРепублик 2-3 години и никогаш не ми светнал медалот за претседател. Затоа сакам барем да м

mais informações »

Резултати од пописот

30 Dia 2,206, 11:17 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisИскрено ваш,
mais informações »

Попис на сите еМакедонци

84 Dia 2,200, 05:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Здраво еМакедонци,
Здраво еМакедонки,
Здраво моја еМакедонијо,

2 и пол години поминаа брзо од кога почнав да ја играм играва, тогаш на чат по 300 души на армиски чекавме наредби од Струме, од Ванчо и останатите стари играчи. Како вчера да беше к

mais informações »

Честит празник Македонци

151 Dia 2,164, 06:36 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МАКЕДОНИЈО... НА МАКЕДОНЦИТЕ, 120 години ВМРО!На 23 октомври 1893 година во куќата на солунскиот книжар Иван Хаџи Нико

mais informações »