Fundo lig/desl

Плато, брат.... до кога?

17 Dia 2,128, 16:48 Macedônia (ARIM) Ordens de batalha Ordens de batalha

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

mais informações »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 Dia 2,123, 15:57 Macedônia (ARIM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е mais informações »

Една анимација а ногу зборови!

24 Dia 2,113, 17:01 Macedônia (ARIM) Ordens de batalha Ordens de batalha

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
mais informações »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 Dia 2,098, 20:11 Macedônia (ARIM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав :P

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

mais informações »

Прв CH Medal [krembananka]

26 Dia 2,025, 06:37 Macedônia (ARIM) Primeiros passos no eRepublik Primeiros passos no eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

mais informações »