Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Gazetë periodike që synon argëtimin,njoftimin dhe debatin në artikujt e saj për të gjithë lexuesit.

Lëvizja Mëmëdheu

18 Dia 2,131, 13:15 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticos

Edhe pse politika në këtë lojë nuk ka qenë një nga objektivat e mi vetjak fillestar më duhet ta pranoj që më ka argë … mais informações »

[MoFA]Qeveritë e huaja

20 Dia 2,122, 12:15 Albânia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociaisPërshëndetje për ju që po e lexoni artikullin, në pëpjekje për … mais informações »

Ekipi i Ambasadorëve i eShqipërisë[MoFA]

15 Dia 2,121, 09:25 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticosPërshëndetje të gjithë në një tjetër artikull ku dua të … mais informações »

Pamje nga Kongresi 3

14 Dia 2,120, 13:53 Albânia Análise e debates políticos Análise e debates políticosPërshëndetje pë herë të tretë në takimet me kongresin ku unë si deputet i kongresit Shqipëtar tregoj se si kam votuar projektligjet më të fundit të propozuar nga Presidenti apo pjesëtar të tjerë të … mais informações »

Prezantimi i Ministrisë së punëve të jashtme[MoFA]

49 Dia 2,118, 12:14 Albânia Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais


ALB version:
Përshëndetje të gjithëve, dua të uroj … mais informações »